Öyle birşey varsa kaçırmamak lazımLigue 1 turkce hesabi yazmisti, kendisi icin metz 15m talep ediyormus diye ama bence dogru degil, 5-6milyona alinabilir
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle birşey varsa kaçırmamak lazımLigue 1 turkce hesabi yazmisti, kendisi icin metz 15m talep ediyormus diye ama bence dogru degil, 5-6milyona alinabilir
Maximin harika olur da Monaco bırakmaz bence. Yann Karamoh'u tanımıyorum doğrusu.
Benim gönlümde yatan aslan Sam Larsson. Çok genç değil (24) ama futbolunu acayip olgunlaştırdı çok yetenekli topçu.
Ya bende onu izledim biraz araştırdım ama brumadan sonra dar alanda yine bize bruma gibi çalım yeteneği olan kanat lazım bence larssonda onu göremedim pekMaximin harika olur da Monaco bırakmaz bence. Yann Karamoh'u tanımıyorum doğrusu.
Benim gönlümde yatan aslan Sam Larsson. Çok genç değil (24) ama futbolunu acayip olgunlaştırdı çok yetenekli topçu.
Tudor: "Bu sırada da transferleri bitirmeye çalışacağız. 2 hafta, tatil için az bir süre ama böyle bir sezondan sonra da tatil beklenmez."
Kral
bi eleman ayın 15inde brumanın lk taksidimi parası mı geliyor öyle bişey demiş ayın 15 inden sonra hız kazanır felan demişHic soylenti bile yok ya..gomis diyorduk o da mechul.
brumanin yegane alternatifi YANNICK BOLASIEdir!
Muslera- XXXXX
Bacary Sagna - Serdar Aziz - Astori - Gael Clichy
Tolga Cigerci
Hatem Ben Arfa - Badou N´diaye - Arda Turan
Bafetimbi Gomis - Wilfried Bony
- Ahmet Calik
- Martin Linnes
- Lionel Carole
- Atalay Babacan
- Sinan Gümüs
- Eren Derdiyok
YouTube
Selçuk'un olmadığı tüm kadrolar gerçek dışıdır.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
O ölmedi mi ya pardon Spoiler verdim finalden.Kim bu yav ? Benim tanidigim tek bir Lincoln var o da Lincoln Burrows.
Haklisin
Pekki illaki biri gidecek ise, kimi postaliyoruz.
Schneider mi Schelcuk mu ?
O ölmedi mi ya pardon Spoiler verdim finalden.
Mobil appden de Spoiler konmuyor ki.kusura bakmayin
Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01