Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maximin harika olur da Monaco bırakmaz bence. Yann Karamoh'u tanımıyorum doğrusu.

Benim gönlümde yatan aslan Sam Larsson. Çok genç değil (24) ama futbolunu acayip olgunlaştırdı çok yetenekli topçu.

Aynen benimde bruma yerine ilk tercihim Sam Larsson, devamli dikine oynuyor, bu sezon baya iyiydi, ustelik 1 yil sozlesmesi kalmis, bonservisi 4milyondan fazla olmaz, oyun tarzi visca'yi andiriyor.

Maximin harika olur da Monaco bırakmaz bence. Yann Karamoh'u tanımıyorum doğrusu.

Benim gönlümde yatan aslan Sam Larsson. Çok genç değil (24) ama futbolunu acayip olgunlaştırdı çok yetenekli topçu.
Ya bende onu izledim biraz araştırdım ama brumadan sonra dar alanda yine bize bruma gibi çalım yeteneği olan kanat lazım bence larssonda onu göremedim pek
Maximin'i dediğin gibi alamayabiliriz ama alırsak iyi iş yapmış oluruz.
Fransada çok iyi genç kanat oyunculari var
Ismail sarr
Saint Maximin
Yann Karamoh ve daha fazlasi hepside 18-22 yaş aralığında en az 1 tane almak lazım bence.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Fransa da ne futbolcular yetişiyor be kardeşim. Ligue 2 de kaliteli futbolcu kaynıyor. Aklı olan ordan futbolcu alır.

Herkes eldeki potansiyelli ve genç oyuncuları satacağımız; yaşlı, temposuz, selçuk-semih-sabri gibi futbolculara dert çıkarmayacak ve transferinden bol komisyon kaldırılacak ikinci sınıf futbolcuları bekleyeceğimiz transfer nöbeti 17/18'e hoşgeldi.

Brahimiyi almak lazım bi şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basta yazayim dursun abv nefretimsin. Ancaaak

1-Bruma'nin satus fiyati 13+2 ise dursundan.daha iyisi beklemiyordum zaten ve sportinge para gitmeyecek.sanirim ama umarim.diger satistan pay alinir
2-Bruma nin alinirken ki fiyati cok cok pahaliydi satin alirken kazanmamiz lazim böyle genc yetenek transferi olmaz
3-Bruma hicbir zaman Ribery gibi olamaz ,first class takim oyuncusu degil bir sezon.İspanya da oynadi talibi yok sorun yetenek degil ,oyun gorusu takim.katkisi zayif
4-Ama bizim en.iyi oyuncarimizdan.zira kadro cop.dolu
5-dursun transfer yapmasin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Bacary Sagna - Serdar Aziz - Astori - Gael Clichy
Tolga Cigerci
Hatem Ben Arfa - Badou N´diaye - Arda Turan
Bafetimbi Gomis - Wilfried Bony
- XXXXX
- Ahmet Calik
- Martin Linnes
- Lionel Carole
- Atalay Babacan
- Sinan Gümüs
- Eren Derdiyok

YouTube

Muslera
Bacary Sagna - Serdar Aziz - Astori - Gael Clichy
Tolga Cigerci
Hatem Ben Arfa - Badou N´diaye - Arda Turan
Bafetimbi Gomis - Wilfried Bony
- XXXXX
- Ahmet Calik
- Martin Linnes
- Lionel Carole
- Atalay Babacan
- Sinan Gümüs
- Eren Derdiyok

YouTube

Selçuk'un olmadığı tüm kadrolar gerçek dışıdır.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

O ölmedi mi ya pardon Spoiler verdim finalden.

Mobil appden de Spoiler konmuyor ki.kusura bakmayin

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Senin Allah belanı vermesin doktor. İzlemedim be adam sezon finalini. Yatacak yerin yok.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt