Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Sosyal medya'da şu an ana avrat düz gidiyolar dursun'a hak etti gavat.
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder ile selcuk artık zorla yürütülmeye calısılan kagnı gibiler 2 sininde takımda yeri yok sneijder artık eski performansını bizde göstermesi cok düşük ihtimal benceSelçuk ve snejder orta sahasına ramos piqe 2lisi gelse tarumar olursun. Belin tutmazsa g.tünü kımıldatamazsın
![]()
(NTV Spor)
Bu nasıl bir habercilik yukarıda yazanların hepsi külliyen yalan.
Daha okuduğunu anlayamayan kişiler gazeteci olursa böyle olur.
Burada bütün her şey net bir şekilde belirtilmiş
KAP
6 ay sonra devre arası yani sözleşmesinin bitişine 6 ay kalınca başka takımla anlaşabiliyor ya onu kasdetmiş satılık herifYav Bruma'nin kontrati 2018 de bitiyor ne 6 ayi. Gerizekali herif daha bunu bile bilmeden önüne gelen talimatlara göre haber yapiyor iste, parali kalem sonucta.
Bu adamların daha doğru düzgün maça çıkmamış Atınç'a 6 milyon verdiklerini düşününce Bruma'nın gittiği şu para saçmalık.
lol?Gelelim #GALATASARAY 'a !! #Konyaspor 'un basarılı defans oyuncusu JAGOS VUKOVIÇ Galatasaray yolunda !! Via @sporundibicom !! By LÜE !!
Hahaha evet Aysal o %25 opsiyonunu kontrata "koydurdu" diye Dursun baskanimiz Bruma'yi daha fazla paraya satamiyor. Cünkü adamin cani gidiyor Sporting'e pay vermemek icin ve Galatasarayimizi cok ama cok düsündügü icin 12 üstüne satmak istemiyor Bruma'yi.
Ne kadar da iyi niyetli bir baskanimiz var ya. Hem borc ödüyor hem de Aysal'in "sacmapasan" kontralari ile ugrasiyor, aslinda cok iyi baskan canim ya.
Mantık çerçevesine oturtamıyorum işte, daha iyi olabilirdi.En yuksek teklif buysa ne yapacaksin renktas
dursunun tüyü diktigi sezon olucak muhtemelnlol������
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çare transfer yasağı
TapaTalK
Kaça gitti bruma sağlık kontrolünden geçmiş
Gomis in olmadığına sevindim gomis erenden bir fazlası olduğunu düşünmüyorum yeterki erene şans verilsin