Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun varken 12.5 milyon €'ya satarsak yine iyidir. Brumayı aldığımız zamanki kurla şimdiki kur arasında baya fark var zaten.

Dursun varken 12.5 milyon €'ya satarsak yine iyidir. Brumayı aldığımız zamanki kurla şimdiki kur arasında baya fark var zaten.
ama sonuçta o parayı eren tolga donk gibi kazmatorlara harcayacağı için kur farkının bi anlamı yok. cebimizden çıkacak bonservis paraları yine euro cinsinden olacak

Futbolculara TL üzerinden ödeme yapsak dediğin satıştan kar etmiş olabilirdik. Herkese euro üzerinden ödeme yaptığımız için eski kurla şimdiki kurun bir önemi yok

Burda bile suc'u unal aysal'a atiyolar. Bu taraftar kafasi zihniyeti oldugunu surece dursun gibi capsizlar bizi daha cok kirbaclar.

Yaw he he

18 yasindaki bir oyuncu icin 10m odemek ne kadar dogru sen onu bir dusun istersen

Yatirim yapiyormus, nereye yatirim yapiyorsun, ben bunu gecen de soyledim, bizim ulkede oynayan oyunculara 30-40m anca ruyanizda verirler, arda bile 13milyona gitti, hemde sonraki satistan 25% koyduruyor sozlesmeye, bunu dursun rodrigues de yapti diye hepimiz elestirdik, aysal yapinca sessiniz cikmiyor

Unal aysal sevgisi gozunuzu karartmis vah vah

Muslera, Ahmet, Serdar, Linnes, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Rodrigues, Sinan ve Eren disinda kalmasini istediginiz oyuncu var mi? Carole belki bir ihtimal bunlara eklenebilir ama onun da Fransa'ya kitlenmesi gerekiyor.

34 yaşında ki Quaresma'ya çin'den 9 milyon euro teklif var yazmış biri.

FO bruma'yı 20'den aşağı bırakmazdı dursun gibi mal değil ki adam.

TapaTalK

Yaw he he

18 yasindaki bir oyuncu icin 10m odemek ne kadar dogru sen onu bir dusun istersen

Yatirim yapiyormus, nereye yatirim yapiyorsun, ben bunu gecen de soyledim, bizim ulkede oynayan oyunculara 30-40m anca ruyanizda verirler, arda bile 13milyona gitti, hemde sonraki satistan 25% koyduruyor sozlesmeye, bunu dursun rodrigues de yapti diye hepimiz elestirdik, aysal yapinca sessiniz cikmiyor

Unal aysal sevgisi gozunuzu karartmis vah vah

Sen salak misin yav?

Aman Allahim Rodrigues ile Bruma transferlerini bir mi tutuyorsun gercekten.

Nevzat Dindar @nevzatdindar
Bruma 12.5+2.5 (bonus) milyon euroya Leipzig'te..

Nevzat Dindar @nevzatdindar
6 ay sonra serbest kalacak (istediği kulübe imza atabilirdi) bir futbolcuyu 12.5+2.5 milyon euroya satmak büyük iş..
He büyük iş. Aylardır sözleşme uzatma fırsatını kunlanmayınva şimdi çıkıp büyük iş diyorlar.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

34 yaşında ki Quaresma'ya çin'den 9 milyon euro teklif var yazmış biri.

FO bruma'yı 20'den aşağı bırakmazdı dursun gibi mal değil ki adam.

TapaTalK

O transferlerin alayında usulsüzlük var.Fener Sow'u 17'ye satar 1 sene sonra beleşe kiralar.Bjk Demba Ba'yı 13'e satar beleşe kiralar.Atınç'ı satar kiralar.Adam o kadar para vermiş,mal mı niye kiralıyor?Bunlar bir yerden para buluyor,oyuncu sattık ayağına kasalarına koyuyorlar.Aklıbaşında hiçbir kulüp Sow'a 17 vermemesini geç,1 sene sonra niye aldığı kulübe beleşe kiralasın?

beyler askın atesin bi ara cok dilenmiştik burda dedigi adam martin benitez olmasın bi cocuk yazdı twitterda 8 milyon bonservis diyor birde sacma sapan seyler umarım martin benitezi almazlar

Atinc ve sow transferleri saibeli bana kalirsa..birinde reza digerinde sahenk basrolde.ikiside ffp yi asma yollari.ise bak ki ikisi de ertesi sene bedava kiralamayla kluplere geri donduler. Bruma ile o transferleri bir tutmak hata olur bana kalirsa

O transferlerin alayında usulsüzlük var.Fener Sow'u 17'ye satar 1 sene sonra beleşe kiralar.Bjk Demba Ba'yı 13'e satar beleşe kiralar.Atınç'ı satar kiralar.Adam o kadar para vermiş,mal mı niye kiralıyor?Bunlar bir yerden para buluyor,oyuncu sattık ayağına kasalarına koyuyorlar.Aklıbaşında hiçbir kulüp Sow'a 17 vermez.
Bilmiyorum artık ne dönüyo ama bruma dursunun elinde ziyan olucak

TapaTalK

Cok merak ediyorum bizim scoutlar u20 dk yi izliyor mu acaba.
Yakinda baslayacak ve brumaninda oynayacagi biraz daha olgunlari u21 a.ş. izleyecekeler mi acaba cok merak ediyorum gercekten.

Sinan şu Cengizden aşağı oynamaz ama biz kullanamıyoruz. Antreman yok sistem yok. Elimizde var işte ayağa düzgün adam. Gidip cengize mi 7 vereceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt