Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.137
- 1.563
Dursun varken 12.5 milyon €'ya satarsak yine iyidir. Brumayı aldığımız zamanki kurla şimdiki kur arasında baya fark var zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama sonuçta o parayı eren tolga donk gibi kazmatorlara harcayacağı için kur farkının bi anlamı yok. cebimizden çıkacak bonservis paraları yine euro cinsinden olacakDursun varken 12.5 milyon €'ya satarsak yine iyidir. Brumayı aldığımız zamanki kurla şimdiki kur arasında baya fark var zaten.
Dursun varken 12.5 milyon €'ya satarsak yine iyidir. Brumayı aldığımız zamanki kurla şimdiki kur arasında baya fark var zaten.
Burda bile suc'u unal aysal'a atiyolar. Bu taraftar kafasi zihniyeti oldugunu surece dursun gibi capsizlar bizi daha cok kirbaclar.
Adnan Öztürk'ün projelerinden biriydi yerli oyuncularla TL üzerinden anlaşmak.Futbolculara TL üzerinden ödeme yapsak dediğin satıştan kar etmiş olabilirdik. Herkese euro üzerinden ödeme yaptığımız için eski kurla şimdiki kurun bir önemi yok
7-8 milyona Cengiz'i ister misiniz ?
Selçuk ve Yasin'de kalsın istemiyorum.Muslera, Ahmet, Serdar, Linnes, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Rodrigues, Sinan ve Eren disinda kalmasini istediginiz oyuncu var mi? Carole belki bir ihtimal bunlara eklenebilir ama onun da Fransa'ya kitlenmesi gerekiyor.
sneijder ile selcuk artık zorla yürütülmeye calısılan kagnı gibiler 2 sininde takımda yeri yok sneijder artık eski performansını bizde göstermesi cok düşük ihtimal bence
Yaw he he
18 yasindaki bir oyuncu icin 10m odemek ne kadar dogru sen onu bir dusun istersen
Yatirim yapiyormus, nereye yatirim yapiyorsun, ben bunu gecen de soyledim, bizim ulkede oynayan oyunculara 30-40m anca ruyanizda verirler, arda bile 13milyona gitti, hemde sonraki satistan 25% koyduruyor sozlesmeye, bunu dursun rodrigues de yapti diye hepimiz elestirdik, aysal yapinca sessiniz cikmiyor
Unal aysal sevgisi gozunuzu karartmis vah vah
He büyük iş. Aylardır sözleşme uzatma fırsatını kunlanmayınva şimdi çıkıp büyük iş diyorlar.Nevzat Dindar @nevzatdindar
Bruma 12.5+2.5 (bonus) milyon euroya Leipzig'te..
Nevzat Dindar @nevzatdindar
6 ay sonra serbest kalacak (istediği kulübe imza atabilirdi) bir futbolcuyu 12.5+2.5 milyon euroya satmak büyük iş..
34 yaşında ki Quaresma'ya çin'den 9 milyon euro teklif var yazmış biri.
FO bruma'yı 20'den aşağı bırakmazdı dursun gibi mal değil ki adam.
TapaTalK
Bilmiyorum artık ne dönüyo ama bruma dursunun elinde ziyan olucakO transferlerin alayında usulsüzlük var.Fener Sow'u 17'ye satar 1 sene sonra beleşe kiralar.Bjk Demba Ba'yı 13'e satar beleşe kiralar.Atınç'ı satar kiralar.Adam o kadar para vermiş,mal mı niye kiralıyor?Bunlar bir yerden para buluyor,oyuncu sattık ayağına kasalarına koyuyorlar.Aklıbaşında hiçbir kulüp Sow'a 17 vermez.