Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Şaka maka 2-3 hafta sonra Uefa'da maçımız var lan 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Mantık çerçevesinde eleştiriyorum hep ama canını yedirmiyorsun ona da kızıyorsun.
Şaka maka 2-3 hafta sonra Uefa'da maçımız var lan![]()
Şaka maka 2-3 hafta sonra Uefa'da maçımız var lan![]()
Senin fikrin eyvallah ama katılmıyorum, her ne kadar Brumanın şu anda aşırı derecede egoist olduğu için bir çok pozisyonu akılsızca heba ettiğini düşünsem de. Bazı arkadaşlar takım kötü, atıyorlar topu brumaya herşeyi ondan bekliyorlar diyorlar, bir yerde haklılar ama bu Brumanın bir çok pozisyonu egoist olması yüzünden yediği gerçeğini değiştirmez benim nazarımda. Bence Bruma gittiği kulüpler de yerinde sayacak, çünkü her lig bu kadar egoistliği kaldırmaz. Sinana dönecek olursak, yetenek tabi ki çok önemli ama bir futbolcunun en temel özelliği kendine bakması olmalı. Sinan kendine hiç bakmamış, kaç maç oynuyor, maç oynadıkça kondisyon gelişir ama sinan hala atmış dakikayı zor çıkarıyor.Yetenek olgusunu açalım çalım bir yetenektir ama şut çekebilme özelliği de yetenektir..
Ben Sinan'ın süratli bir oyuncu olduğunu ve en az Bruma kadar iyi adam geçebildiğini hatta Bruma'dan daha iyi topa vurduğunu ve hatta topsuz oyunu daha iyi becerebildiğini ,kısaca futbol IQsunun daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum..
Ve bunların tamamı yetenekle eşdeğer şeyler..
nedense icimden bir his yerli cöplere hazırlanalım diyo beklentilerimiz yine bosa cıkıcak diyo![]()
Mantik cercevesinde elestir canimi ye. Kontrata konulan pay üzerinden elestirmek yersiz ve sacma.
Son yillarda kulüpler bunu hep yapiyor genc bir yetenegi satarken sonraki satistan pay koyduruyorlar kontrata, özellikle de Portekiz kulüpleri yapiyor bunu.
Bu yüzden cok yersiz bu konu üzerinden elestirmen. Bruma bir yatirimdi, sanssizligimiz 1 senesini sakatligi yüzünden kaybetmesiydi bu sürecte. Gece yaz cogu taraftar 3-5 veren varsa satilsin diyordu burada, simdi birden muhasebeci kesildi herkes yok 20 yok 30 diye. Bruma ya bu kadar güveniyordunuz da gecen yaz neredeydiniz o zaman diye sormazlar mi adama?
Yukarida da yazmistim yasi gecmis "eski" yildizlara paralari gömecegimize böyle Bruma gibi oyunculara yatirsaydik paralarimizi bugünkü durumumuzda olmazdik. Böyle oyunculari her türlü elinden cikartirsin, cikarmasan bile genc ve yetenekli olduklari icin yillarca kendin kullanip parasini cikartabilirsin.
Diger yandan son kullanma tarihi belli olan adamlari aliyorsun, örnegin adi gecen Gomis gibi mesela.
Kalmasın, hiç bir faydası yok, aksine takım içinde huzursuzluk çıkaran oyunculardan olduğunu düşünüyorum. Ona vereceğin o düşük ücreti al, Scout ekibinin bulduğu genç adı sanı duyulmamış bir oyuncuya yatır.sabri'ye 600bin euro'dan bir senelik kontrat verilecekse kalsin bence. ama 1mio üstü para alacaksa yine komik olur
Beni asıl üzen Bruma'yı kaybetmekten ziyade Sinan Gümüş gibi pırlantayı 3-5'e kaptırmamız abartmıyorum Bruma'dan daha yetenekli..
Red Bull Leipzig, para adamlar için problem değilLeipzig denen takım en iyi oyuncunuzu 2 gün içinde yok paraya alıyor. Bizde büyük takımız diye boburleniyoz.
Abv dursun.