Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İroni?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yetenek olgusunu açalım çalım bir yetenektir ama şut çekebilme özelliği de yetenektir..
Ben Sinan'ın süratli bir oyuncu olduğunu ve en az Bruma kadar iyi adam geçebildiğini hatta Bruma'dan daha iyi topa vurduğunu ve hatta topsuz oyunu daha iyi becerebildiğini ,kısaca futbol IQsunun daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum..
Ve bunların tamamı yetenekle eşdeğer şeyler..

nedense icimden bir his yerli cöplere hazırlanalım diyo beklentilerimiz yine bosa cıkıcak diyo :):)

Mantık çerçevesinde eleştiriyorum hep ama canını yedirmiyorsun ona da kızıyorsun.

ShamelessPhysicalArctichare.gif

sabri'ye 600bin euro'dan bir senelik kontrat verilecekse kalsin bence. ama 1mio üstü para alacaksa yine komik olur

Yetenek olgusunu açalım çalım bir yetenektir ama şut çekebilme özelliği de yetenektir..
Ben Sinan'ın süratli bir oyuncu olduğunu ve en az Bruma kadar iyi adam geçebildiğini hatta Bruma'dan daha iyi topa vurduğunu ve hatta topsuz oyunu daha iyi becerebildiğini ,kısaca futbol IQsunun daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum..
Ve bunların tamamı yetenekle eşdeğer şeyler..
Senin fikrin eyvallah ama katılmıyorum, her ne kadar Brumanın şu anda aşırı derecede egoist olduğu için bir çok pozisyonu akılsızca heba ettiğini düşünsem de. Bazı arkadaşlar takım kötü, atıyorlar topu brumaya herşeyi ondan bekliyorlar diyorlar, bir yerde haklılar ama bu Brumanın bir çok pozisyonu egoist olması yüzünden yediği gerçeğini değiştirmez benim nazarımda. Bence Bruma gittiği kulüpler de yerinde sayacak, çünkü her lig bu kadar egoistliği kaldırmaz. Sinana dönecek olursak, yetenek tabi ki çok önemli ama bir futbolcunun en temel özelliği kendine bakması olmalı. Sinan kendine hiç bakmamış, kaç maç oynuyor, maç oynadıkça kondisyon gelişir ama sinan hala atmış dakikayı zor çıkarıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bir Navas süprizi olsa hazır sözleşmesi bitmiş oyuncu kanat sıkıntısı çekmeyiz.

3 yedek oyuncu gerekli.

1 kaleci
1 sol bek
1 ofansif orta saha

ADAYLARIM: Gökhan Değirmenci, Hasan Ali Kaldırım ve Deniz Türüç.

Gökhan Gaziantep ile küme düştü, Hasan Ali bedava ve Deniz'in kontratı seneye bitiyor Bruma gibi. Elimizdeki vasat yerlilere az para ekleyip alabiliriz.

Mantik cercevesinde elestir canimi ye. Kontrata konulan pay üzerinden elestirmek yersiz ve sacma.

Son yillarda kulüpler bunu hep yapiyor genc bir yetenegi satarken sonraki satistan pay koyduruyorlar kontrata, özellikle de Portekiz kulüpleri yapiyor bunu.

Bu yüzden cok yersiz bu konu üzerinden elestirmen. Bruma bir yatirimdi, sanssizligimiz 1 senesini sakatligi yüzünden kaybetmesiydi bu sürecte. Gece yaz cogu taraftar 3-5 veren varsa satilsin diyordu burada, simdi birden muhasebeci kesildi herkes yok 20 yok 30 diye. Bruma ya bu kadar güveniyordunuz da gecen yaz neredeydiniz o zaman diye sormazlar mi adama?

Yukarida da yazmistim yasi gecmis "eski" yildizlara paralari gömecegimize böyle Bruma gibi oyunculara yatirsaydik paralarimizi bugünkü durumumuzda olmazdik. Böyle oyunculari her türlü elinden cikartirsin, cikarmasan bile genc ve yetenekli olduklari icin yillarca kendin kullanip parasini cikartabilirsin.

Diger yandan son kullanma tarihi belli olan adamlari aliyorsun, örnegin adi gecen Gomis gibi mesela.

Sporting'i pay uzerinden mi elestiriyorum Can oruc beynine vurmus galiba, diyorum ki neden 18 yasinda bir oyuncu icin 10m oduyorsun ustelik bir sonraki satistan 25% pay'i kabul ediyorsun

Telles transferi mesala, 6.5milyona aldik, onu 8'e 9'a satsan az da olsa kar edersin

Ama bruma mevzusu baska, burda yapilan yorumlara bakiyorum da bruma'yi neden 30'a falan satmiyoruz diyorlar, 10 kere anlattim hala anlamiyorlar ya da anlamak istemiyorlar, bruma bizde bu sezon gosterdigi performansi benfica veya sporting'de gosterseydi ozaman kabul en az 30-40milyona satilirdi ana burda degil, benim demek istedigim neden 18 yasinda bir oyuncuya 10m odeyip yatirim yaptim diyorsun, sanki 30-40 milyona satacaksin. Biz bir ajax veya anderlecht degiliz.

Bruma'nin sozlesmesi 2020'ye kadar olsaydi bile en fazla 15milyona satardik cunku kendini sadece super lig'de gosterdi. Demek istedigimi umarim simdi anlamissindir.

Odedigimiz bonservisi kenara birakirsak bruma'yi iyi ki aldik da diyorum tabi ki, bana gore son yillarin en iyi kanat oyuncusu, kendisini izlemek buyuk bir zevk. Leipzig'de kendini gelistirip uzerine koyarsa leipzig bruma'yi en az 30milyona satar. Naby Keita'yi aldilar adam 1 iyi sezon gecirdi baya talibi var simdi liverpool gibi, 30dan asagi birakmazlar bence.

Son düzenleme:
Leipzig denen takım en iyi oyuncunuzu 2 gün içinde yok paraya alıyor. Bizde büyük takımız diye boburleniyoz.

Abv dursun.

sabri'ye 600bin euro'dan bir senelik kontrat verilecekse kalsin bence. ama 1mio üstü para alacaksa yine komik olur
Kalmasın, hiç bir faydası yok, aksine takım içinde huzursuzluk çıkaran oyunculardan olduğunu düşünüyorum. Ona vereceğin o düşük ücreti al, Scout ekibinin bulduğu genç adı sanı duyulmamış bir oyuncuya yatır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Transfer sezonu açılmadan en iyi oyuncumuzu sattık. Ulan acsaniza kapıyı 30 dan. Sürsün pazarlıklar. 12 ye alıp level atlayan adamı 12 ye sattık.

Abv dursun çokluğundan çocuğundan çıksın.

İyiki Bruma erken satıldı. Yoksa para yok oyuncu satışından para bekliyoz vs diye oyalarlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt