Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma için bazı arkadaşların söylediği 30 üstü rakam çok gerçekçi değil. Piyasa değeri olabilir ancak 1 sene sözleşmesi var vermezler o parayı. Ayrıca Avrupa kupalarında boy göstermedi daha. Bence ederi 20-25 arası idi ancak başarısız bir yönetimimiz olduğundan olacağı buydu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse ya görürüz takima nasil mallari dolduracaklarini yine.

12 Milyon havada gidecek, ki 12 alirsak. Ben hala maksimum 10 civari birsey bekliyorum.

Son düzenleme:
yasin yerine turgut doğan ı aliyormusuz.zirtapor zamaninda alamamistik simdi girecek herhal kazik

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

As Marca
@asmarcatr

Fenerbahçe'nin ünlü muhabiri Ahmet Ercanlar:"Galatasaray, Yasin Öztekin'i €1,5M karşılığında satmış."

Le Phoceen
@lephoceen

Rumeur : Galatasaray garde un oeil sur Vainqueur l.lephoceen.fr/SRIU-pxXq

Bu sene Marsilya'da kiralık oynayan Vainqueri istiyoruz

Hurriyet'in fener muhabiri:

Ahmet Ercanlar @chemedya
10 gün önce bir FB'li yönetici beni aradı. "Sana Galatasaray'dan haber vereyim Bruma'yı 12 milyona, Yasin'i 1.5 milyona sattılar" dedi

ÖZEL // Kasımpaşa'da Andre Castro, Popov ve Titi ile anlaşma sağlanamadı, yollar ayrılıyor. Castro, 1 milyon Euro'luk teklifi kabul etmedi. (TransferMerkez)
Bruma'dan gelecek para bunlara gider.

BiP Spor @TurkcellBiPSpor
Galatasaray ile Leipzig, Bruma için ne kadara anlaştı? Bonus maddelerindeki detay ne?

Bipspor uygulamasi olan biri bir zahmet baksin

Bütün takımı satıp yerlerine daha felaket çöpleri doldurma operasyonu bu

TapaTalK

ÖZEL // Kasımpaşa'da Andre Castro, Popov ve Titi ile anlaşma sağlanamadı, yollar ayrılıyor. Castro, 1 milyon Euro'luk teklifi kabul etmedi. (TransferMerkez)
Bruma'dan gelecek para bunlara gider.

Eyvah eyvah Castro 1 Milyonu begenmediyse bizim gerizekali kesin 2 Milyon teklif edip sulanir.

Senin fikrin eyvallah ama katılmıyorum, her ne kadar Brumanın şu anda aşırı derecede egoist olduğu için bir çok pozisyonu akılsızca heba ettiğini düşünsem de. Bazı arkadaşlar takım kötü, atıyorlar topu brumaya herşeyi ondan bekliyorlar diyorlar, bir yerde haklılar ama bu Brumanın bir çok pozisyonu egoist olması yüzünden yediği gerçeğini değiştirmez benim nazarımda. Bence Bruma gittiği kulüpler de yerinde sayacak, çünkü her lig bu kadar egoistliği kaldırmaz. Sinana dönecek olursak, yetenek tabi ki çok önemli ama bir futbolcunun en temel özelliği kendine bakması olmalı. Sinan kendine hiç bakmamış, kaç maç oynuyor, maç oynadıkça kondisyon gelişir ama sinan hala atmış dakikayı zor çıkarıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sinan'ın sadece önemsenmeye ihtiyacı var gibime geliyor,güvensizlik sorunu yaşadığını düşünüyorum..
Ona inanan bir hoca ile yükseklere çıkabilir.
Fiziksel açıdan çok da zayıf biri olduğunu düşünmüyorum hayatta herşey motivasyondur hocam olmazsa her alanda düşersin..
Önümüzde ki sezon yapılanmasında dersen ki Sinan oğlum sana güveniyoruz ilk 11'de seni oynatmayı düşünüyoruz o çocuğun bütün hayatı değişir haliylen bu sahada da özgüven ve güç olarak geri döner.

Yasin bile takımdan gitmek istediğini bildirmiş.

Herifler biliyo dursunun başkan olduğu bi kulüpten cacık olmaz

TapaTalK

ÖZEL: Galatasaray, kiralık sözleşmesi sona eren Josue’nin transferi konusunda aceleci davranmayacak (Gamaspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt