Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 falan çok ama 5-6 m € arası biterse Belhanda güzel transfer olur bence

Tek sezonluk performanslarla hiçbir oyuncu için iyi/kötüdür denemez. Belhanda, yetenekleri üst seviye olmayan, sorunlu adamın teki. Bursaspor şampiyon olduğunda da Sercan, Volkan, Ozan için methiyeler diziliyordu ama sonra hepsi kayboldu.
Nice de çok iyi sezon geçirdi belhanda. Fransa ligi ile türkiye ligi arasında baya baya seviye farkı olduğunu düşünüyorum acıkcası. Sorunlu birisi olduğuna katılırım ama.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Böyle yetenekler yedek olarak gelişemezler. Gelişmeleri için her hafta 90 dk oynamaları lazım
Zaten Altınordu başkanı o yüzden vermez diyorum ya
O Türk milli takımına oyuncu yetiştirmek istiyor ve ek olarak oynayabileceği ve gelişeceği yerlere gönderip sonraki satıştan pay eklettiriyor ki daha çok para kazansın :)

Ama Dursun çıtayı o kadar düşürdü ki baksana bazı üyeler Hasan Ali'ye fit olmaya başlamış :D

Ben buna isyan olarak yerli alacaksak bari o çocuğu alalım diye yazdım

1,5 -2 m € falan maaş alır bu Hasan Ali cidden yazık olur.

Düşük maaşlı kim varsa elinden çıkarır yada kiralarsin. Salih dursun bile elden çıkar ama selçuk sneijder hamit eren ı filan nah cikartirsin. Çıkartamadın da.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma gibi bir fişeği yollayıp,Belhanda gibi asıl mevkisi oyun kurucu olan birini alırsak vay bizim halimize. Fransa da envai çeşit kanat oyuncusu varken o gözlere nasıl Belhanda iyi gelmiş vallahi pes. Ulan ne gerizekalı bir yönetim var bizim.

Leşçuk gelmiş geçmiş en korkak en sünepe orta saha bozuntusudur. Rakibin yanında refakatçi olarak koşar. Semih zaten futbolcu değil korkmasa ne olacak. Beyin yok ki.
Selçuk ayağını topa sokmaya çalışıyor yine az çok. Ha devamlı faul yapıyor topu kapamayarak ama korkak olduğu fikrine katılmıyorum. Adam rakipten top nasıl kazanılır olayını beceremiyor.

53763293b8bc5_per.jpg

Gel artik BFG

Hasan Ali şüphesiz savunma sorunumuza derman olacaktır.Yanına da Ömer Ali'yi aldık mı bek rotasyonumuz Şl seviyesine gelir.

Leipzig, Bruma'nın 12,5M euro'luk bonservis ücretini peşin ödeyecekmiş.yerli çöplere çarçur edilecek para!!

Balta hasan kadar oynar solda boşa para vermeye gerek yok.. bunların yapacağı transferin taaa ........m ben.

Gomis

H.Lozano Y.Belhanda G.Rodrigues(M.Rashica)

Hücum hattını böyle yapabilsek keşke baya iyi olur.

Coentrao'ya hayır demem renktaş.
hahaha coentraoya kimse hayır demez ki ama coentraoyu getirmek kolay mı bonservisi var yıllık ücreti var adam sadece 6 maca cıkmıs bu sene ayriyetten clichyi getirmekte cok zor bence 3.5 yıllık verseler herkes patırtı kopartır ki adam ingilterede kalma ihtimali var vs ...

Sence avcı eli belinde sneijder ide tutar mı takımda ona göre dilek dile.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futboldan anlayan bir hoca sneijderi nasıl kullanacağını bilir. Teknik direktör müsveddesi igor anlayamaz ve başaramaz bunu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leipzig, Bruma'nın 12,5M euro'luk bonservis ücretini peşin ödeyecekmiş.yerli çöplere çarçur edilecek para!!

Sıcak para için sattılar zaten 12.5 olarak 5 yıl taksit fln olsa artardı fiyat.O 18 mevzusuda zamana yayılmış teklifti bizimkiler peşin verin az verin dedi kesin.

Futboldan anlayan bir hoca sneijderi nasıl kullanacağını bilir. Teknik direktör müsveddesi igor anlayamaz ve başaramaz bunu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bırakın bu işleri sezon devam ederken o göbeği yap diyede Tudor mu demiş

Adamın ne işine nede Galatasaray'a saygısı yok olsa o kiloları yapmazdı çürük portakal

Nice de çok iyi sezon geçirdi belhanda. Fransa ligi ile türkiye ligi arasında baya baya seviye farkı olduğunu düşünüyorum acıkcası. Sorunlu birisi olduğuna katılırım ama.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Çok iyi sezon dediğin 3 gol 7 asist.
Şu maçlara bak, adamın olumlu hareketi bir elin parmaklarını geçmiyor. Vasat üstü diyebileceğin ne özelliği var Belhanda'nın? Hız desen çok hızlı değil, yaratıcılığı yetersiz, top sürüşü çalım atması vasat, şutu eh işte. Amrabat gibi güreşiyor bu herif. Cidden 5-7 milyona Belhanda'dan daha iyilerini bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt