Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.741
- 484
- 1.548
9 falan çok ama 5-6 m € arası biterse Belhanda güzel transfer olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nice de çok iyi sezon geçirdi belhanda. Fransa ligi ile türkiye ligi arasında baya baya seviye farkı olduğunu düşünüyorum acıkcası. Sorunlu birisi olduğuna katılırım ama.Tek sezonluk performanslarla hiçbir oyuncu için iyi/kötüdür denemez. Belhanda, yetenekleri üst seviye olmayan, sorunlu adamın teki. Bursaspor şampiyon olduğunda da Sercan, Volkan, Ozan için methiyeler diziliyordu ama sonra hepsi kayboldu.
ozaman bi de hele kim gelecek sol beke söylede bilek yav![]()
Zaten Altınordu başkanı o yüzden vermez diyorum yaBöyle yetenekler yedek olarak gelişemezler. Gelişmeleri için her hafta 90 dk oynamaları lazım
Selçuk ayağını topa sokmaya çalışıyor yine az çok. Ha devamlı faul yapıyor topu kapamayarak ama korkak olduğu fikrine katılmıyorum. Adam rakipten top nasıl kazanılır olayını beceremiyor.Leşçuk gelmiş geçmiş en korkak en sünepe orta saha bozuntusudur. Rakibin yanında refakatçi olarak koşar. Semih zaten futbolcu değil korkmasa ne olacak. Beyin yok ki.
ömer ali hasan ali kafiyeli olur beklerimizHasan Ali şüphesiz savunma sorunumuza derman olacaktır.Yanına da Ömer Ali'yi aldık mı bek rotasyonumuz Şl seviyesine gelir.
hahaha coentraoya kimse hayır demez ki ama coentraoyu getirmek kolay mı bonservisi var yıllık ücreti var adam sadece 6 maca cıkmıs bu sene ayriyetten clichyi getirmekte cok zor bence 3.5 yıllık verseler herkes patırtı kopartır ki adam ingilterede kalma ihtimali var vs ...Coentrao'ya hayır demem renktaş.
Futboldan anlayan bir hoca sneijderi nasıl kullanacağını bilir. Teknik direktör müsveddesi igor anlayamaz ve başaramaz bunuSence avcı eli belinde sneijder ide tutar mı takımda ona göre dilek dile.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leipzig, Bruma'nın 12,5M euro'luk bonservis ücretini peşin ödeyecekmiş.yerli çöplere çarçur edilecek para!!
Ya bırakın bu işleri sezon devam ederken o göbeği yap diyede Tudor mu demişFutboldan anlayan bir hoca sneijderi nasıl kullanacağını bilir. Teknik direktör müsveddesi igor anlayamaz ve başaramaz bunu
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YouTubeNice de çok iyi sezon geçirdi belhanda. Fransa ligi ile türkiye ligi arasında baya baya seviye farkı olduğunu düşünüyorum acıkcası. Sorunlu birisi olduğuna katılırım ama.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!