Uğur Poturak
Kırmızı Üye
- 9 Mayıs 2013
- 2.321
- 51
- 738
hasan ali belhanda tunay torun, yönetimi taraftarı aynı kafa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bırakın bu işleri sezon devam ederken o göbeği yap diyede Tudor mu demiş
Adamın ne işine nede Galatasaray'a saygısı yok olsa o kiloları yapmazdı çürük portakal
Youtube videolara göre yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum. 10 gola direk katkısı olmuş dediğin gibi az mı fransa gibi ligde ? Çalım yeteneğide okadar kötü değil bu adamın ve top tekniğide gayet üst seviyede. Taktik disiplinede sahip bir oyuncu ki bu olmazsa adamı bu seviyelerde banko oynatmazlar zaten. İkili mücadelerde savnma anlamında nasıl pek hatırlamıyorum şimdi. Elit seviyesinden uzak futbolcu bencede ama herifede çöp demek haksızlık oluyor gibime geliyor vallahi.YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
Çok iyi sezon dediğin 3 gol 7 asist.
Şu maçlara bak, adamın olumlu hareketi bir elin parmaklarını geçmiyor. Vasat üstü diyebileceğin ne özelliği var Belhanda'nın? Hız desen çok hızlı değil, yaratıcılığı yetersiz, top sürüşü çalım atması vasat, şutu eh işte. Amrabat gibi güreşiyor bu herif. Cidden 5-7 milyona Belhanda'dan daha iyilerini bulursun.
Aynen bro adamın hiç ettiği ve piç ettiği birçok pas var ki şampiyonluktan kopmamıza sebep. Bunları görmemek için insanın vicdansız olması gerekli ki olduklarına da inanasım gelmiyorEvinde oturup insanları yargılamak bu kadar basitmi oldu artık? Işine saygısı olmasa bu kariyere sahip olamazdı bir kere. Yorum yapmadan önce mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
sezonu ne zaman acariz? 13.07 ilk macimiz herhalde uefada
19 Haziran mealine gelecek aciklamalar yapilmis idi
Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben. Hiç bir büyük maçta ortada yoktu kek takımlara karşı oynadı anca. Onun içinde 5 m € verilmez kimseye.Evinde oturup insanları yargılamak bu kadar basitmi oldu artık? Işine saygısı olmasa bu kariyere sahip olamazdı bir kere. Yorum yapmadan önce mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Bu yıl sezon neden böyle erken açılıyor moderatör kardeş? Genelde ön eleme bile daha geç oynanıyordu.
hahaha coentraoya kimse hayır demez ki ama coentraoyu getirmek kolay mı bonservisi var yıllık ücreti var adam sadece 6 maca cıkmıs bu sene ayriyetten clichyi getirmekte cok zor bence 3.5 yıllık verseler herkes patırtı kopartır ki adam ingilterede kalma ihtimali var vs ...
Bu yıl sezon neden böyle erken açılıyor moderatör kardeş? Genelde ön eleme bile daha geç oynanıyordu.
Hasan Ali yi isteyen birisi nasıl bu foruma yazabiliyor akıl işi değil3 yedek oyuncu gerekli.
1 kaleci
1 sol bek
1 ofansif orta saha
ADAYLARIM: Gökhan Değirmenci, Hasan Ali Kaldırım ve Deniz Türüç.
Gökhan Gaziantep ile küme düştü, Hasan Ali bedava ve Deniz'in kontratı seneye bitiyor Bruma gibi. Elimizdeki vasat yerlilere az para ekleyip alabiliriz.
Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben banane geçmiş kariyerinden
Zaten Sneijder'i savunanlarda geçmiş kariyerinden ve dünya yıldızı fetişinden dolayı savunuyorlar ki dünyanın en saçma düşüncesi bana göre.
Avrupa kulüpleri , Türk klüpleri ve taraftarları gibi geçmiş kariyere değil bugüne ve yarına odaklandığı için daha büyük kulüp oluyorlar
Senin övdüğün tudor bizi şamp etti. sen hala tudor diyon göbek diyon. Çomar kafasıyla yorum yapmayı bırak olaylara gerçekçi bakmaya çalış. Senin gelişimin için de gerekli bişey.Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben. Hiç bir büyük maçta ortada yoktu kek takımlara karşı oynadı anca. Onun içinde 5 m € verilmez kimseye.
Banane geçmiş kariyerinden bize ne faydası var?
Zaten Sneijder'i savunanlarda geçmiş kariyerinden ve dünya yıldızı fetişinden dolayı savunuyorlar ki dünyanın en saçma düşüncesi bana göre.
Avrupa kulüpleri , Türk klüpleri ve taraftarları gibi geçmiş kariyere değil bugüne ve yarına odaklandığı için daha büyük kulüp oluyorlar