Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek beni yanıltmaz da bu raskalnikov adlı saçma sapan twitçiye de inanmak saçma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leşcuk da göbek yok da ne oluyor sürekli çimleri öpmekten başka bişeye yaramıyor. İş göbekte değil yani. avcının tepmeyi vurduğu leşçuk mu futbolcu 4 senedir faydasız. Sen kafa yapını değiştir önce

Bu onur aslan beye cevaptır

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ya bırakın bu işleri sezon devam ederken o göbeği yap diyede Tudor mu demiş

Adamın ne işine nede Galatasaray'a saygısı yok olsa o kiloları yapmazdı çürük portakal

Evinde oturup insanları yargılamak bu kadar basitmi oldu artık? Işine saygısı olmasa bu kariyere sahip olamazdı bir kere. Yorum yapmadan önce mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Çok iyi sezon dediğin 3 gol 7 asist.
Şu maçlara bak, adamın olumlu hareketi bir elin parmaklarını geçmiyor. Vasat üstü diyebileceğin ne özelliği var Belhanda'nın? Hız desen çok hızlı değil, yaratıcılığı yetersiz, top sürüşü çalım atması vasat, şutu eh işte. Amrabat gibi güreşiyor bu herif. Cidden 5-7 milyona Belhanda'dan daha iyilerini bulursun.
Youtube videolara göre yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum. 10 gola direk katkısı olmuş dediğin gibi az mı fransa gibi ligde ? Çalım yeteneğide okadar kötü değil bu adamın ve top tekniğide gayet üst seviyede. Taktik disiplinede sahip bir oyuncu ki bu olmazsa adamı bu seviyelerde banko oynatmazlar zaten. İkili mücadelerde savnma anlamında nasıl pek hatırlamıyorum şimdi. Elit seviyesinden uzak futbolcu bencede ama herifede çöp demek haksızlık oluyor gibime geliyor vallahi.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

sezonu ne zaman acariz? 13.07 ilk macimiz herhalde uefada

Bi kaç gün önce baktığımda coentrao falan konuşuluyordu. Şimdi hasan Ali :))))

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evinde oturup insanları yargılamak bu kadar basitmi oldu artık? Işine saygısı olmasa bu kariyere sahip olamazdı bir kere. Yorum yapmadan önce mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Aynen bro adamın hiç ettiği ve piç ettiği birçok pas var ki şampiyonluktan kopmamıza sebep. Bunları görmemek için insanın vicdansız olması gerekli ki olduklarına da inanasım gelmiyor

bu sene transferlerden bir şeyler bekleyenler var hala umut guzel bir şey ama gerçekler acı.
özbek zamanında yapılan 20 tane transfer var bunların arasında sadece oyun ve istatistik olarak katkı veren podolski var.
Podolski de taraftarın zorla aldırdıgı bir isim.
Sonuç olarak iyi ihtimalle transferlerin tutma ihtimali %5
Bruma ve podolski de gittigine gore çok acı dolu bir sezon daha bekliyor bizi.
Şu an galatasaray kadrosunda muslera hariç yurekten takımda olmasını istedigim bir adam daha yok.

Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben. Hiç bir büyük maçta ortada yoktu kek takımlara karşı oynadı anca. Onun içinde 5 m € verilmez kimseye.
Banane geçmiş kariyerinden bize ne faydası var?

Zaten Sneijder'i savunanlarda geçmiş kariyerinden ve dünya yıldızı fetişinden dolayı savunuyorlar ki dünyanın en saçma düşüncesi bana göre.

Avrupa kulüpleri , Türk klüpleri ve taraftarları gibi geçmiş kariyere değil bugüne ve yarına odaklandığı için daha büyük kulüp oluyorlar

Son düzenleme:
Bu yıl sezon neden böyle erken açılıyor moderatör kardeş? Genelde ön eleme bile daha geç oynanıyordu.

DK oldugundan erken bitsin diye heralda
bu sene cl finali 3 haziransa seneye 2 hafta oncedir heralda.
gerci gruplar hep ayni zaman basliyo, bilmedigimi farkettim

hahaha coentraoya kimse hayır demez ki ama coentraoyu getirmek kolay mı bonservisi var yıllık ücreti var adam sadece 6 maca cıkmıs bu sene ayriyetten clichyi getirmekte cok zor bence 3.5 yıllık verseler herkes patırtı kopartır ki adam ingilterede kalma ihtimali var vs ...

Şaka diyorum ya ama Hasan Ali denen şikeci kazma geleceğine kimse gelmesin daha iyi. Yetti yerli leşlere para saçtığımız. Zaten ben sadece Dursun denen dingilin gitmesine odaklanmış durumdayım.

H. Ali yavsagini alacagimiza Ferhat OZTORUN'u alalim

3 yedek oyuncu gerekli.

1 kaleci
1 sol bek
1 ofansif orta saha

ADAYLARIM: Gökhan Değirmenci, Hasan Ali Kaldırım ve Deniz Türüç.

Gökhan Gaziantep ile küme düştü, Hasan Ali bedava ve Deniz'in kontratı seneye bitiyor Bruma gibi. Elimizdeki vasat yerlilere az para ekleyip alabiliriz.
Hasan Ali yi isteyen birisi nasıl bu foruma yazabiliyor akıl işi değil

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben banane geçmiş kariyerinden

Zaten Sneijder'i savunanlarda geçmiş kariyerinden ve dünya yıldızı fetişinden dolayı savunuyorlar ki dünyanın en saçma düşüncesi bana göre.

Avrupa kulüpleri , Türk klüpleri ve taraftarları gibi geçmiş kariyere değil bugüne ve yarına odaklandığı için daha büyük kulüp oluyorlar

O senin düşüncen. Beni bağlamaz. Ben Sneijderin aksine çok verimli oynadığını düşünüyorum. Beğenenlere de iftira atmaya gerek yok. Bende yoksa aynı mantıkta sana kişisel kinden dolayı beğenmediğini söyleyebilirim bilip bilmeden.

Ama sen yukarda işine saygısı yok yazmışın. Neye dayanarak? Işine saygısı olmayan bir adam bu başarıları elde edebilirmi? Vazgeçin insanların karakterini yargılamaktan. Gerek yok böyle şeylere.

Galatasaray kariyeri genel kariyerinin sadece bir parçası olduğunu unutmayalım.

Son düzenleme:
Kariyerinden banane ya GS forması giyerken sezon devam ettiği bölümde ki göbeğine bakarım ben. Hiç bir büyük maçta ortada yoktu kek takımlara karşı oynadı anca. Onun içinde 5 m € verilmez kimseye.
Banane geçmiş kariyerinden bize ne faydası var?

Senin övdüğün tudor bizi şamp etti. sen hala tudor diyon göbek diyon. Çomar kafasıyla yorum yapmayı bırak olaylara gerçekçi bakmaya çalış. Senin gelişimin için de gerekli bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt