Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAK'ın samiyen'de bize gol atmışlığı var
Yolumuz kesişiyo demek
Muhteşem transfer

dursun-ozbek-gelecege-umutla-bakiyoruz-7628329_x_1983_o.jpg

TapaTalK

Gittikçe geriye gidiyoruz. Carole yerine HAK en az 3 adım geriye gitmek demektir.

Hasan ali ahmet semih sabri
Defans dortlusune bak Aklima geldikce dehşete kapiliyorum

Hak alınırsa Galatasarayı ne desteklerim ne de bir şey alırım şu kadar umrumda olmaz yazıklar olsun eğerki alınırsa ve bi arkadaşın da ettiği beddua gibi bu koca takımı bu hale kim getirdiyse Allah onları mahvetsin kısa sürede bu kadar art niyetli olamaz hiçbir insan Aziz bile.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Eren, Tolga, Ahmet, Serdar, HAK, Yasin, Olcan, Umut, Bilal ve diğerleri.

Bu transferleri yaptıran üst akıl kim arkadaş? Futbolu bilmeyen adamlara kulübü emanet etmişler. Acı çekiyorum.

Yusuf Acer'i alalım işte 500 bin bonservis 300bin maaş Hasan Ali kim ak 1.5-2 maaş alacak

Senin övdüğün tudor bizi şamp etti. sen hala tudor diyon göbek diyon. Çomar kafasıyla yorum yapmayı bırak olaylara gerçekçi bakmaya çalış. Senin gelişimin için de gerekli bişey.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hay şu çomar lafını çıkartanın ben taa .....
Nerde ezik tip var hepsinin ağzına sakız oldu

Tudor'u mu övdüm o cümlede. Bu kadroyu dünya üzerinde transfersiz hiç bir TD şampiyon yapamaz ayrıca

Sneijder'i Tudor kullanamadı denildi bende ona cevap verdim. Göbek şov yapıyor adam sezon devam ederken hala Galatasaray'ı takmayan oyuncuya değilde TD'ye eleştiri getiriliyor bu kadar saçma bir şey daha olamaz.

Ulaaaan fbden gelen futbolcuya, hatta ? dedikleri futbolcuya dilenen taraftarlarımız yatacak yeriniz yok

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole'ün yerine HAK ileri gitmektir kalite açısından da Galatasaray'ın bu iki vasat altı adam ile ne işi olur onu anlamıyorum.

Telles 'i yedi reziller şimdi sol bek arıyorlar.

Katılmıyorum. HAKın hiç özelliği yoktur. Ona karşılık Carole en azından pas oyununu ve top saklamasını iyi yapıyor. Bize daha iyisi lazım o ayrı. HAK daha defansif bir takımda oynamasına rağmen Fenerbahçenin en çok açık veren oyuncusu oldu bu sezon.

Carole iyi bir takımda iyi bir yedek olur ve o rahat ortamda performansını arttırabilir.

Rıdvan Dilmen Garry için de ayrılabilir demiş neler oluyor kulüpte yahu Tudor herkese sie mi çekti

Garry Rodrigues kötü topçu değil iyi pazarlamacı kulüp olsak Katar gibi bir bölgeye 7ye falan itelerdik

Sabri semih balta hasan ali

Önlerin de selçuk:)

Sabri ile uzatıp hasan ali alınırsa yazıp yazıp siliyorum sabır ver Yarabbi..

O senin düşüncen. Beni bağlamaz. Ben Sneijderin aksine çok verimli oynadığını düşünüyorum. Beğenenlere de iftira atmaya gerek yok. Bende yoksa aynı mantıkta sana kişisel kinden dolayı beğenmediğini söyleyebilirim bilip bilmeden.

Ama sen yukarda işine saygısı yok yazmışın. Neye dayanarak? Işine saygısı olmayan bir adam bu başarıları elde edebilirmi? Vazgeçin insanların karakterini yargılamaktan. Gerek yok böyle şeylere.

Galatasaray kariyeri genel kariyerinin sadece bir parçası olduğunu unutmayalım.
Bizdeki döneminde özellikle bu seneyi kastederek diyorum benim oyuncunun geçmiş kariyeriyle hiç işim olmaz bizdeki durumu ilgilendirir beni.

Galatasaray'da 5 m € alıyor, futbol onun işi ve sezon devam ederken g.t göbek bağlıyorsa tabii ki işine ve Galatasaray'a saygısı yok demektir.

Kişisel bir kinim niye olsun? Ben Sneijder ve Selçuk'un gitmesini ve yerlerine kaliteli dinamik oyuncuların gelmesini istiyorum. Durum bundan ibaret.

Yusuf Acer sol beke
Yasin giderse Serdar Gürler
bunların dışında yerli transfere gerek yok bir de Eren giderse Kenan Karaman olabilir

Hay şu çomar lafını çıkartanın ben taa .....
Nerde ezik tip var hepsinin ağzına sakız oldu

Tudor'u mu övdüm o cümlede. Bu kadroyu dünya üzerinde transfersiz hiç bir TD şampiyon yapamaz ayrıca

Sneijder'i Tudor kullanamadı denildi bende ona cevap verdim. Göbek şov yapıyor adam sezon devam ederken hala Galatasaray'ı takmayan oyuncuya değilde TD'ye eleştiri getiriliyor bu kadar saçma bir şey daha olamaz.
Tudor değilde mourinho gelse başarısız olma ihtimali yüksek olurdu. Sezonun ortası bitmiş dönemde yeni hoca gekecekde oyuncuları tanıyacak da bin bir türlü adaptasyon sürecleri olacak sonra başarı beklenecek. Fm oyunların etkisi olsa gerek. Takımın mühendisliği baştan eksik ve burbirinden uyumsuz futbolcular ile doldurmuşuz zaten. Tudor burda en az suclu olan kişi iyi veya kötü hoca olmasıda hiç önemi yok.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt