Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.088
- 8.137
- 1.233
Sinan'ın sözleşmesi Bruma gibi bitmiyor maaşını 1m yapıp elde tutarız bence bi şekilde kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya cocuk ne sneijder ismi ne kendisi hic birinin gozunun yasina bakmam nasil bakmam soyleyeyim.Fikrimi yazıyorum düşüncelerimi yazmak için başkalarına mı sormam gerekiyor?
Kadroda değişim lazım haliyle gitmesi gerekenlerde var düşüncemi yazıyorum. İstersem 1000 kere yazarım engelle yazdıklarımı görmek istiyorsan, bu kadar basit
Benim de katılmadığım bir sürü yorum oluyor ama ben ne kimseye çomar diyorum ne de geri zekalı
Çok net adı Sneijder değil başka bişey olsa sen ve diğer Sneijder'i savunanlar en çok eleştirenler olurdu eminim
Sneijder'i eleştirmem de ücreti ve bu sezonki bana göre yetersiz olan performansı önemli yer tutuyor
Maaş bazında 5 m € paraya iki tane iyi kalitede oyuncu oynatırsın.
5 m € verdiğin oyuncunun maç alması lazım.Hele bizim lig gibi dandik bir ligde.
Büyük maçlarda ipleri eline alması lazım. Bu sene yaptı mı bunları peki?
ne alaka bozmak bruma zaten gidicekti 1 sene sözlesmesi vardı poldininde kendi secimi zorla göndermedik ya bu adamlarıLan takımın sorunu defans iki senedir 70e yakın gol atiyorduk orayı bozuyorlar
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun o zaten her hafta çıkıp sözleşme uzatıcaz, görüşmelerimiz sürüyor deyip 1 yıl boyunca taraftarı aptal yerine koymalarıIyi de oyuncu 1. super ligde oynuyor 2. gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor(du). bu gerçekler yüzünden 10-15m avro arasi satılması çok da tuhaf değil
tabi yönetim daha önce sözleşmesini uzatmasi lazımdı
Artık gol falan da atamayız seneye.Lan takımın sorunu defans iki senedir 70e yakın gol atiyorduk orayı bozuyorlar
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdaş mükemmel özetlemişssin. Saygılar. Umarım bazı arkadaşlar utanır.Ya cocuk ne sneijder ismi ne kendisi hic birinin gozunun yasina bakmam nasil bakmam soyleyeyim.
Giderim 2.5 milyon euroya oynamaya devam edecek misin etmeyeceksen gonderecegim derim.
Keza yillik maas bazinda 3.5 milyon euroya oynuyor dursunun gerizekaligini niye adama yukluyorsunuz ki vermeseymis kardesim yillik 1.5 madem verecen 500 teklif et hayir ben gidecegim diyecek hali mi var yok.
Gelelim futbol hakkinda dusunceme; daha 2gun once melo basliginda yazdim futbol dinamiktir herkes gider. Millet en iyi oyuncusunu satiyor donup arkasina bakmiyor cunku bakmamasi gerekir dunya uzerinde her sene yuzlerce potansiyel yetenek patlama yapiyor cunku millet yedegini biliyor, nerede oldugunu biliyor. Senin yonetimin gerizekalilardan olusuyor plan programi olmadan hareket ediyor.
Buragi satiyor yerini dolduramiyor pesine ayni parayi gidiyor erene gomuyor.
Meloyu satiyor yerini dolduramiyor donk-jong-tolga aliyor.
Normal yonetilebilen bir avrupa kulubu olsaydik eger herkes gitsin muslerada gitsin hatta gitmeli neden dongu bunu gerektirir 10 sene kalsa bile yerine yetistirecek adami yok kalan 10 sene kocaman bir bosluk.
Gelen paralar carcur edilip cope giderken ben sneijder o kadar aliyor selcuk bu kadar aliyora giremem.
Para aliyor diye adamlara kin gutmek aptalliktir. Selcuk gitsin diyorm savunuyorum cunku selcugun mevkisi hatayi kabul edecek bir mevki degil sneijder gibi adamdan 2 sene daha bu seviye verim alirsin. Begenmedihiniz adam avrupanin en cok asiss yapanlar listesinde. Hemde onude ve yaninda bir suru gerizekali varken.
Once forveti doldursunlar sag sol kanadi ve orta sahayi halletsinler sonra en son ama sneijdere geliriz. Adama gelene kadar 8 tane eksik var takimda bizim derdimiz sneijder 5 aliyor, siz gecmisine hurmeten savunuyorsunuz
Hayir eksik mevkiler doldurulmali once diye savunuyoruz. Bunlar olurken elindeki adami b.ka sokmaya calismak biraz sinarikliga giriyor.
Gecmiste yapilanlar gelecegin teminati oluyor 2 sene melonun yerini dolduramayan adamlar 10 sene sneijderi yerini dolduramaz.
Cok para aliyor evet biz az alsin ama surekli b.k gibi oy ayandan sevdigimiz icin cok geliyor. 5 mactan az oynayan cavanda-cenk-hic oynatmayip 2 senelik ucreti pesin vermemiz gereken olcan bu hamleleri gounce insan sahada az cabalayan adami oturur oper.
Oyncularin gobeklenmesi sadece yemekten olmuyor hastaliklari cabuk iyilessin diye verilen ilaclar genelde sisiriyor oyunculari ve bu kiloyu mac yaparken vermek kolay olmuyor.
Ha diyelim yemekten keyifte cikar yonetimin iyi bir diyetisyen ve ftness uzmani/saglam kondusyoner bulur yeme plani yapar hic biri kilo almaz daha. Dert ettiginiz seyler kucuk seyler.
D.kya elemesi olacagi zaman oyuncusunu/yildizini gondrrmee calisan kerizdir gozumde ayrica.