Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolgay sahane bi hamle olur dogrusu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay Arslan iyi topcu ancak o da yumuşak bir de Selçuk yollanması gerek o zaman. Selçuk gibi yedeğe 3.5 milyon Euro vermek istemeyiz. Bizim öncelik dmc olmalı orta sahada Lucas leiva boşta neden ilgilenmiyoruz ki

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fii Sports ÖZEL | Galatasaray; Cenk Ergün, Ahmet Bulut ve Tolgay Arslan adına Almanya'da bir otelden 06.06.2017 tarihli rezervasyon yaptırdı.

DBfZaz_WsAMkm0J.jpg

Bullskit

Sinan gumus potansiyelli bir oyuncu ama sezon devamlılığı yok, bir kaç gol atınca egosu tavan yapıyor oynamıyor. Sezon devamlılığı olsa çok rahat pozisyon üreten biri en az 15-20 atar sezonda. Su an satılması salaklık olur elimizdeki en iyi kanat oyuncusu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3,5 milyona Sinan'dan iyi adam alamazsın. Adam kafa olarak rahat olduğu zaman her maç gol atıyor neredeyse. Bunlar bizi bitirmeye kararlı gerçekten.

Tolgay'a olumsuz bakmıyorum nedense beğeniyorum ben maliyetler önemli tabii
Ama yanında Selçuk olursa olmaz
Tempolu çift yönlü,agresif bir oyuncuyla beraber iyi 2'li olabilir

Bu yönetimin Türk fetişi var illa Türk alacaklar belli bari Hasan Ali alacağına Tolgay'ı alsınlar mantıklı ücretlere daha iyi

Mevkiler farklı evet ama biri çöp transfer olur diğeri fena olmaz o yüzden bu örneği verdim

Tolgay yerli olma avantajının yanında orta alanda dikine gitme becerisi olan (ki mevcut kadrodaki hiçbir isimde bu özellik yok) kaliteli bir oyuncu. Çok iyi transfer olur gelirse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolgay'ı zamanında 500 bine alsalardı Almanya'dan. Şimdi fikoya para kazandırmanın anlamı yok.

Es es attı bu arada

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt