Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomise o paralar verileceğine potansiyelli bir gence bonservis verilir 10 milyon Euro senelik az verirsin. Gomis paraya oynuyor şu anda .

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomise yıllık 3,4 Milyon mu yuuuuuh

sent via GSC

Gomis'e 3.4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme deniyor
Swensea'ye 5 milyon euro bonservis deniyor. Bu yaştaki bir topçuya bu paralar çok fazla.

İnşallah fazla transfer falan yapılmaz takıma. İyice batıracak bu mallar.

------------------Muslera----------------
Sabri------Serdar------Transfer--Linnes
-------------Selçuk------Tolgay--------
Sinan--------------Sneijder-----------Garry
--------------------Transfer----------------

Bu şekilde lige girmek en mantıklısı olacak

Seneye yeni bir yönetim ile yapılanmaya gitmeliyiz. Selçuk'un,Yasin'in,Semih'in oynayacağı takıma ne kadar transfer yapsan boş.

Selçuk 3 küsür alıyor bu takımda gomis bakmıştır maaş skalasına yemeyen keriz misali adam 2 ye mi oynayacak? 2 metre yanına pas atamayan Tolga alıyor 2m hayır bide şaşırıyorsunuz o komik oluyor

Navas daha iyi topçu....Lens fenere gelmeden önce sunderland çöp diye kovmaya çalışıyordu
Navas kariyer olarak kiyaslanmaz ama ligi bilmesi ve fizik gücü açısından lens bence daha iyi bir tercih. Tabi ki fikrine saygiliyiz

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk 3 küsür alıyor bu takımda gomis bakmıştır maaş skalasına yemeyen keriz misali adam 2 ye mi oynayacak? 2 metre yanına pas atamayan Tolga alıyor 2m hayır bide şaşırıyorsunuz o komik oluyor
Cidden Selçuk'un oyunu ve aldığı ücret aklıma geldikçe midem bulanıyor.

ABV

Goztepe-Eskişehir maçını izliyorum da , bu Tarık denen futbol sahtekarı, bu zerzevat da bizim topcumuz..

Bu adama 5m€ civarı bonservis + yuksek yıllık ucret veren yonetime saygı, selam tum iyi duygularımı iletiyorum..

Bu adamları gördükce gelecek seneyle ilgili zerre umudum yok.. ABV

Dursun lafa gelince maaş skalasını düşürdük diye övünüyor. 32'ye merdiven dayamış Gomis'e 3,4 milyon Euro lafları havada uçuşuyor. Paok'ta 400 bin Euro'ya oynayan Garry'nin 1 milyon küsür alması da cabası.

3.4 milyon mu

1 milyon Jahovic e verelim daha faydali olur

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'e yarın sözleşmeyi imzalatacak. (CalcioMercato)

Goztepe'de sag kanatta oynayan oyuncu fena degil cok kolay calim atiyor

Gomis'e 2 milyon fazla. Ulan Remy,Bacca gibi adamlar varken ne diye bunlarla uğraşıyorlar. Yada gidersin 3 yıllık ve bonservisi vereceğine gidip genç gelecek vaadeden bir adam alırsın. Jose Rod. bile para kazandık. Misal Batshuayi kiralama çalış.

Kolasicac
Eysseric
Ghezzal
Balotelli
Navas
Moting
Khacheridi
Anita
Levia
İbrahimoviç
Pepe
Veloso
Clichy
Honda

Ulan serbest bunlar Gomis'e 5€ + 3.5 verceğine git Balotelli'yi ikna et, şu listeden 2-3 oyuncu dışında hepsi bizde banko oynar katkı verir.

Sneijdere 35 yasinda diyipte 1 yas kucuk navasa guzellemeler yazmak ne bileyim bende mi sorun var baskalarinda mi bilemedim.
Hayir yani daha zor mevki kanatta oynuyor. Yillik birde 3.5 milyon euro paralara bak paralara.
Sneijdere gecmisteki basarilar diye bizlere laf edenler olmus adama agiz suyu akiyor.
Lens transferi daha tehlikeli transferdir.
Bilemiyorum altan bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt