Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.938
- 7.445
- 1.548
Gomisi bende çok istiyorum ama söylenen ücretler fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 gol 4 asist yapmis ulan bayram rezil bir herifmissinBayram Tutumlu
@BayramTOficial
Demeki Sneijder yolcu zaten Çantacı benden 10 numara istemşti!Ben olsam bu Ada'mı alırım.
Tana - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
4 gol 4 asist yapmis ulan bayram rezil bir herifmissin
~tap
Ligi Geçen sene 6. bu sene 4.
bitiren bir takımın taraftarı olarak tek isteğim en kısa sürede gelecek başarı. İşin ekonomisiymiş bilmem nesiymiş umrumda değil. Dolayısıyla Gomis ihtiyacımız olan tipte güzel bir transfer olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana göre taşıyor bana göre güzel göz boyuyor. Takimi taşıyan lider oyuncu büyük maçlarda ortaya çıkar ilk 2 senede olduğu gibi. Şimdi boş beleş takımlara 5 hafta kalınca tatil aşkıyla gol asist yapmak bütün sezonu görmemek komik oluyor.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijder gidiyorsa yerine Boudebouz iyi olurdu.
Gomis belki lig için uygun bir oyuncu ancak gol kaçırma uzmanı, bahsi geçen paralar da yüksek.

Bu sene komple sneijderle bruma üstüneydi takım herşey onların istediği gibiydi yani daha ne yapmak gerekiyor sneijder efendinin oynaması için? real madrid mi kuralım yani bu kadar zor birşeyse bu oyuncuyu taşımak, o zaman daha az taleple takımı taşıyacak oyunculara yönelelim.HaGi bir başka da Yav bu Sneijderi de itin gözüne sokmanın anlamı yok .. adamın önüne 5 senedir bi adam koyamadılar ofsaytı bilmeyen burak ve umut gibi adamlarla oynadı durdu garip.. CL apoleti olan real e gitmiş sonuçta bu kadar da hiç etmeyin şu adamı.. şuan bitik mi bitik o ayrı konuda sneijderi eleştirken donk muamelesi de yapmayın harbi komik duruyor..