Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Gomez'in Menajeri Ulli Ferber yarın İstanbul'a gelip Dursun Özbek ile görüşecek. (A Spor)

Basladilar gine

Gomez acayip winner bir adam gelse yıkarız ligi besleyebilirsek tabi birde wolsburgun kiralayacağını yada satacağını sanmıyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıl 2017 hala a sporumu izliyorsunuz be kardeşim. O kadar ifrit oluyorum ki şu kanala. Kaç yaşında adamlar akşama kadar yalandan başka birşey yok. Geçen twiteerda salladım o Zeki Uzundurukan'a da adamlarda surat ayakkabı köselesi.

TRANSFER | Transfer listesi bir hayli kabarık olan Marsilya ile adı anılan son isim eski @realmadrid'li Sergio Canales oldu. #Ligue1

TRANSFER | Lille ve @AngersSCO arasında Nicolas Pepe transferi için geçen görüşmeler hız kazandı mutlu son yakın. #Ligue1

TRANSFER | @WatfordFC ve @WBA'nın Steve Mounie için 15M€ teklif etmeye hazır oldukları iddia edildi. #Ligue1

BİLGİ | @BafGomis kendisine "çek git artık koca kafa" yazan bir Marsilya taraftarına "Kalıyorum ????????????????????????" diye cevap verdi.

TRANSFER | Marsilya'nın istediği oyuncuların başında gelen Abdennour için @valenciacf 13M€ talep ettiğini açıkladı. #Ligue1

TRANSFER | Geçtiğimiz günlerde Zenit ile anlaşan @robymancio'nun ilk transfer hedefinin eski öğrencisi Mario Balotelli olduğu iddia edildi. #Ligue1

TRANSFER | Monaco'da @KMbappe ve @FALCAO'nun ardında istediği forma şansını bulamayan Guido Carrillo ayrılmak istiyor. #Ligue1

Sa Gomez dediler geldik

A Spor haberleri yasaklansın forumda.

sent via GSC

DBa2PpfXoAUsE35

Aspor kadar sallayan medya ve amatörce bir medya görmedim hayatimda. Fake news dagitan siteler bile daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt