Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Gomis için konuşulan 15.5 milyon euro'luk maaliyet doğruysa ki bizim Dursun'dan beklenir kesinlikle karşıyım bu transfere isterse gelip Drogba gibi oynasın 32 yaşında öyle dünya yıldızı bir forvet değil Gomis tutup Eto'yla Drogba'yla Gomez'le kıyaslamayın adamı

32 yaşında bir Gomis'in maaliyeti kesinlikle bunlar değildir ... o paraya çok daha iyiside alınır genç yetenek forvette alınır ...

Gomez gelmez ya ülkede güvenlik yok diye gitti çok aşırı ücret vermedikçe gelmez

Twitter

Galatasaray'ın genç çalıştırıcısı, sezonu değerlendirdi: Tecrübe kazandım.

Galatasarayı tecrübe kazanma yeri olarak gören bir adamın transferlerinden ne bekliyorsunuz.

Sisteme göre takım kimyasını oluşturmak ve transfer gerekli bize ve tabiki bunu yapmak için de bir futbol aklı çok elzem...

Şimdi eğer 4-2-3-1'le devam edeceksek (hiç istemiyorum) Sneijder'i göndermek hiç mantıklı değil. Bu sistemde ondan daha iyi 10 numara bulamayız. Belhandayla falan olacak işler değil bu. Selçuk'u kesip arkaya iki tane zımba gibi adam almak gerekir. Aynı şekilde kanatların da daha takım oyuncusu olması lazım. Yani Sneijder'i taşımak gerekir.

Yok eğer 4-2-3-1 düşünülmüyorsa Sneijder hemen gönderilmeli ve oynatılacak sisteme göre tercihler yapılmalı...

GSG SCOUT‏ @GSG_SCOUT şimdi38 saniye önce
Daha fazla
Atalay Babacan ve Ozan Kabak, Galatasaray ile birlikte 19 Haziran'da sezon açılışına ve sezon öncesi kampına katılacak.

İşte bugunun en guzel haberi.
Boyle gençler oynasın..
Semih yerine Ozan, Sneijder yerine Atalay.
Kötü de oynasalar, hata da yapsalar kızmam.
Bu gençleri kazanmalıyız.

Sanırım Sinan'da yolcu Bruma'da gitti Yasin almanya'ya gidecek diyorlardı gitsin zaten dün Rıdvan'da Garry bile satılabilir demişti

Valla bilmiyorum elde kanat kalmadı

Sinan-Yasin filan satılırsa Gökhan Töre'yi alalım sağ kanat için

Sanırım Sinan'da yolcu Bruma'da gitti Yasin almanya'ya gidecek diyorlardı gitsin zaten dün Rıdvan'da Garry bile satılabilir demişti

Valla bilmiyorum elde kanat kalmadı
tek yapabildikleri sol kanat oyuncusu olduğu için orayı boşaltıp tekrar dolduracaklar herhalde

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Igor Tudor: Burada yaşadığım problemler, sıkıntılar yüzünden hafta içi iyi hazırlanamamanın otomatikman maçlara yansıdığını düşünüyorum.

Igor Tudor: Galatasaray'da çok problem olduğunu biliyordum. Ama benim için de buraya gelip bu problemleri çözmek büyük bir meydan okumaydı.

Igor Tudor: Galatasaray’dan bir teklif geliyor. Herhalde hiçbir hoca buradan gelen teklifi geri çevirmez. Bu yüzden hiç düşünmedim.

Igor Tudor: Tahmin ettiklerim ile burada gördüklerim arasında dağlar kadar fark var. Beklenmedik ve ummadığım sıkıntılar gördüm.

Igor Tudor: Mesela fiziksel durumu söyleyebilirim. Oyuncuların durumu ben geldiğim zaman yerlerdeydi.

Igor Tudor: Bir hoca kulüp içinde hocalık yapmanın yanı sıra bazen politik hareket eder. Ama politik olmanın oranı bu kadar fazla olmaz.

Igor Tudor: Ancak buradaki hal beni hocalığı daha az yapıp, politik olmaya daha çok zorladı. Bu benim hoşuma gitmeyen bir durum oldu.

Igor Tudor: Geldiğimde durum çok karışıktı. Soyunma odasındaki problem, küçük bir sorun değildi. Ben bunu bir şekilde çözmeye çalıştım.

Igor Tudor: Galatasaray’ın bu iki sene içinde sezonu bitirdiği yer kabul edilemez. Tabii ki sonunda hocalar değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt