Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ruh sağlığınız için hazırlıklı olun sabri de kalacak, Semih de, selçukta. Sabrinin sözleşmesi bitti diye sevinmeyin, transfer döneminin sonuna kadar hiç bir kulüp ile anlaşmaz sonra evladımız boş mukavele haberlerini okuruz

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Igor Tudor: Taraftarların yerinde olsam ben de üzgün ve sinirli olurum. O yüzden burada değişimlere ihtiyaç var. Büyük değişimlere hem de...

Igor Tudor: Buraya getireceğimiz oyuncuların farklılık yaratacak oyuncular olması gerek. Bize şampiyonluk kazandıracak futbolcular lazım.

Igor Tudor: Umuyoruz ki yeni transferlerimiz takıma erken katılır. Çünkü full gaz başlamak istiyoruz. Her maç bizim için bir final olacak.

Igor Tudor: En çok kullandığım Türkçe söz 'Kolay gelsin'

Igor Tudor: Başkandan en alttaki personele kadar uyumlu çalışabileceğim insanların olması işimi kolaylaştırıyor.

Igor Tudor: Galatasaray çok büyük bir kulüp ve camia herkesin üstünde. Dünyanın en önemli hocası da gelse kulüp değeri her şeyin üstündedir.

Igor Tudor: Çünkü hocalar ve futbolcular gelir, gider. Ama her zaman kulüp kalır. Geçmişiyle, taraftarıyla, başarılarıyla...

Hasan Ali Kaldırımilgi alanımızda değil. menajerinin fenerbahçe'den fazla para koparma çalışması kapsamında yaptırdığı haberlere konu olmuşuz.
Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:07

Haziran5
Mario Gomezmenajerinin istanbul'a gelip başkanla görüşeceği falan...

inanmayın şöyle haberlere.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:05

İgor Tudorzamanında yazdığımda çok kişi kırılmıştı ama gerçekleri aktarmam gerekiyordu.

(bkz: #2158608)

http://gamaspor.com/...itik-davrandim-12044Quakerboy | 5 Haziran 2017 11:32

Haziran5
Leonardo De Matos Cruz(bkz: #2167417)

http://www.sporx.com/...tiyor-SXHBQ631532SXQ

sana azıcık farklı anlatmışlar aslanım :)Quakerboy | 5 Haziran 2017 11:29

Haziran5
2017 - 2018 Transfer Sezonusezonu erken açacağımızdan kadronun eksik noktalarına takviyeleri erken yapmak istiyorlar. şu ana kadar basında geçen oyuncuların çok büyük çoğunluğu ile doğrudan ya da dolaylı olarak görüşüldü. fakat liste oldukça geniş. bafetimbi gomis haricinde transferi bitme noktasına gelen bir isim gözükmüyor. gomis için de bazı ufak tefek problemler var ancak aşılacaktır düşüncesindeyim.

savunma bölgesi için aymen abdennour ile bugün ya da yarın bir görüşme gerçekleştirilecek.

dün younes belhanda olayında olduğu gibi spontane gelişecek transfer hamleleri de olabilir. sürpriz isimler duyabiliriz.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:37

Haziran5
Martin Linneskalmasına karar verilmiş. uygun maliyeti ve istekli çalışmaları igor tudor'u tatmin etmiş.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:27

Haziran5
Lionel Carolekendisine takım bulması istenmiş. geçtiğimiz sezonki kadar yüksek tekliflerin gelmesi pek olası değil gerçi.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:26

Haziran5
Josue Filipe Soares Pesqueiraherkes kendisini gelecek sezonun kadrosundan silmiş ama tudor kalması yönünde rapor vermiş.

porto ile olan görüşmeler kaderini belirleyecek.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:24

Haziran5
İvan Balliusağ bek için önerilen oyunculardan bir tanesi. net bir karar verilmiş değil.

metz ile olan sözleşmesi bittiğinden bonservis bedeli olmadan transfer olabilir.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:19

Haziran5
Joel Campbellmenajeri tarafından önerilen oyunculardan bir tanesi.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:17

Haziran5
Armindo Tue Na Bangna Brumatoplamda 15 milyon euro karşılığında leipzig'e transfer olmuştur. sporting ile olan anlaşma yaklaşık bir haftadır hukukçular tarafından inceleniyordu. leipzig ile yapılan anlaşma bu anlamda hayli detaylı oldu. resmi olarak açıklanacak kısımda tamamı belirtilmese bile hayli karlı bir anlaşmaya benziyor.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:16

Haziran5
Bafetimbi Gomisoyuncu ile olan anlaşma kısmında bir sorun gözükmüyor. swansea'nin ilk etapta istediği bonservis 7 milyon euro idi. son gelinen noktada 5 milyon euroya indiler ancak daha da indirmek için görüşülüyor. premier lig ekiplerinden oyuncu almak gerçekten zor.

orta nokta bulunursa bu hafta imzalar atılır.Quakerboy | 5 Haziran 2017 10:09

123. . .22232425»

Igor Tudor: Burada yaşadığım problemler, sıkıntılar yüzünden hafta içi iyi hazırlanamamanın otomatikman maçlara yansıdığını düşünüyorum.

Igor Tudor: Galatasaray'da çok problem olduğunu biliyordum. Ama benim için de buraya gelip bu problemleri çözmek büyük bir meydan okumaydı.

Igor Tudor: Galatasaray’dan bir teklif geliyor. Herhalde hiçbir hoca buradan gelen teklifi geri çevirmez. Bu yüzden hiç düşünmedim.

Igor Tudor: Tahmin ettiklerim ile burada gördüklerim arasında dağlar kadar fark var. Beklenmedik ve ummadığım sıkıntılar gördüm.

Igor Tudor: Mesela fiziksel durumu söyleyebilirim. Oyuncuların durumu ben geldiğim zaman yerlerdeydi.

Igor Tudor: Bir hoca kulüp içinde hocalık yapmanın yanı sıra bazen politik hareket eder. Ama politik olmanın oranı bu kadar fazla olmaz.

Igor Tudor: Ancak buradaki hal beni hocalığı daha az yapıp, politik olmaya daha çok zorladı. Bu benim hoşuma gitmeyen bir durum oldu.

Igor Tudor: Geldiğimde durum çok karışıktı. Soyunma odasındaki problem, küçük bir sorun değildi. Ben bunu bir şekilde çözmeye çalıştım.

Igor Tudor: Galatasaray’ın bu iki sene içinde sezonu bitirdiği yer kabul edilemez. Tabii ki sonunda hocalar değişir.

ulan ziekerink

Igor Tudor: İtalya’dan oyuncu almak çok kolay değil. Ancak her şeye çok çabuk adapte olabilen oyuncular oluyorlar. Tabii ki almak isteriz.

Igor Tudor: Savunma için görüştüğümüz 2-3 isim var. Umarım en kısa zamanda bir tanesi olur.

Igor Tudor: Sneijder konusunu kulüple ayrıntılı olarak konuşacağız. (Başarısız olunan) Son iki sezona bakıldığı zaman da buradaydı.

Igor Tudor: Bazı kilit oyuncular üzerine takım kurarsınız. Şu an Galatasaray’daki durum da bu... Sneijder etrafında kurulmuş bir takım...

Igor Tudor: Bu geçirdiğimiz 3 ayda Sneijder ile iyi bir ilişkim vardı. Çok konuştuk ve fikir alışverişlerinde bulunduk.

Igor Tudor: Kondisyon olarak geldiğimde hiç iyi durumda değildi. Ondan sonra antrenmanlarda o isteğini, arzusunu koyarak kendini geliştirdi.

Igor Tudor: Tabii ki gençler bizim için önemli. Onlara da bu yolda bir yer vereceğiz. Sezon başı kampında aramızda genç oyuncular olacak.

Igor Tudor: Taraftarların yerinde olsam ben de üzgün ve sinirli olurum. O yüzden burada değişimlere ihtiyaç var. Büyük değişimlere hem de...

Igor Tudor: Buraya getireceğimiz oyuncuların farklılık yaratacak oyuncular olması gerek. Bize şampiyonluk kazandıracak futbolcular lazım.

Igor Tudor: Umuyoruz ki yeni transferlerimiz takıma erken katılır. Çünkü full gaz başlamak istiyoruz. Her maç bizim için bir final olacak.

Igor Tudor: En çok kullandığım Türkçe söz 'Kolay gelsin'

Igor Tudor: Başkandan en alttaki personele kadar uyumlu çalışabileceğim insanların olması işimi kolaylaştırıyor.

Igor Tudor: Galatasaray çok büyük bir kulüp ve camia herkesin üstünde. Dünyanın en önemli hocası da gelse kulüp değeri her şeyin üstündedir.

Igor Tudor: Çünkü hocalar ve futbolcular gelir, gider. Ama her zaman kulüp kalır. Geçmişiyle, taraftarıyla, başarılarıyla...

Bu çok önemli

Igor Tudor: U17 takımında da dikkatimizi çeken oyuncular var.

Igor Tudor: (Gomis transferi) İyi oyuncular istiyoruz. Fransa Ligi’nde 20 gol atmış oyuncu iyi oyuncudur.

Igor Tudor: Tempolu bir futbol istiyorum. Çünkü bu sezona bakıldığı zaman tempo biraz arttığında ne yazık ki acı çeken bir görüntü verdik.
-->selcuk inan ile tempolu futbol oynanmaz tudor. bigün sende anlayacaksin

Tudor: Bruma genç bir oyuncu, ona çok yardımcı oldum. Bir şekilde bir şeyler veriyorsunuz ama ondan da bir şeyler bekliyorsunuz.

Igor Tudor: Bu bireysel bir spor değil, bir takım oyunu. Bu tabii olumsuz anlaşılmasın, umarım olumlu anlamda değişiklikler olur kendisinde.

Igor Tudor: Futbolcu olarak bir şey demiyorum, mükemmel seviyede bir oyuncu. Ancak uyulması gereken bazı minimum kurallar vardır.

Igor Tudor: İnsanların aralarındaki ilişkiden kaynaklanan kurallar vardır. Soyunma odasındaki hava Bruma'ya çok yardımcı olmadı. [milliyet]

Igor Tudor: İtalya’dan oyuncu almak çok kolay değil. Ancak her şeye çok çabuk adapte olabilen oyuncular oluyorlar. Tabii ki almak isteriz.

Igor Tudor: Savunma için görüştüğümüz 2-3 isim var. Umarım en kısa zamanda bir tanesi olur.

Igor Tudor: Sneijder konusunu kulüple ayrıntılı olarak konuşacağız. (Başarısız olunan) Son iki sezona bakıldığı zaman da buradaydı.

Igor Tudor: Bazı kilit oyuncular üzerine takım kurarsınız. Şu an Galatasaray’daki durum da bu... Sneijder etrafında kurulmuş bir takım...

Igor Tudor: Bu geçirdiğimiz 3 ayda Sneijder ile iyi bir ilişkim vardı. Çok konuştuk ve fikir alışverişlerinde bulunduk.

Igor Tudor: Kondisyon olarak geldiğimde hiç iyi durumda değildi. Ondan sonra antrenmanlarda o isteğini, arzusunu koyarak kendini geliştirdi.

Igor Tudor: Tabii ki gençler bizim için önemli. Onlara da bu yolda bir yer vereceğiz. Sezon başı kampında aramızda genç oyuncular olacak.
büyük laflar ama şimdiye kadar hiç bir işin altından kalkamayan bir adamın ettiği büyük laflar

Sırf sezonu erken açıcaz, transferleri yetiştirmeye çalışıyoruz zaten başlı başına fiyasko. Bizim zaten üç aşağı beş yukarı nerde bitireceğimiz belliydi, neden aylar önce planlama başlamadı. Belki tüm suç Tudorun değil bu konuda ama belli ki bu işte de bir tavır koyamamış ortaya.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Şükrü, hadi fiziği anladık, sezon içinde fazla toparlayamazsın da, ki zaten bu bilinen bişeydi Riekerink yönetimin de. Ancak, bunun dışında ki tek bişey bile düzelmez mi be kardeşim. Geldiğinde güzel laflar ediyordu, şimdide ediyor ama şimdiye kadar daha da kötü bir teknik direktör çıktı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
bu başkanla bu kadar sezon bitti kimler gidecek kimler gelecek ortada hiçbirşey yok zamana bırakıp geç açıcaklar uefadan elenıcekler dursun dursun ah dursun ahh mahfettin real madride kafa tutan takım sürünüyor bi tane gomezi alırsa alır artık seneye daha cok yırtınır dururuz kötü takımdan en ıyı ıkı oyuncu gitti podolski bruma aa ne gelen var ne giden daha gıtme nıyetli kaç kişi var işkence bir transfer sezonu bizi bekliyor

Şükrü, hadi fiziği anladık, sezon içinde fazla toparlayamazsın da, ki zaten bu bilinen bişeydi Riekerink yönetimin de. Amcak, bunun dışında ki tek bişey bile düzelmez mi be kardeşim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
renkdas bence mayis ayinda bir ilerleme gördüm. ama iste selcuk, sabri ve semih oldugu sürece, ancak bi yerlere kadar gelebiliyorsun. zaten bu üclüyü gelecek sezonda banko oynatirsa, ilk yari sonunu görmeden yollanir

renkdas bence mayis ayinda bir ilerleme gördüm. ama iste selcuk, sabri ve semih oldugu sürece, ancak bi yerlere kadar gelebiliyorsun. zaten bu üclüyü gelecek sezonda banko oynatirsa, ilk yari sonunu görmeden yollanir
Ben dişe dokunur hiç bir ilerleme göremiyorum, yine zar zor kazanılan maçlar, yine oynatılan aynı oyuncular. İkincilik gitmiş, Avrupa garanti, silsene madem istemediğin oyuncuları kadrodan, bir çoğu gidecek diye açıklama yapmak kolay, onun öncesinde ortam oluşmuş versene mesajı taraftar tekrar sana biraz güvenebilsin. Ha üçüncü olmuşsun, ha dördüncü, oynatsana yerlerine genç oyuncuları.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Igor Tudor: U17 takımında da dikkatimizi çeken oyuncular var.

Igor Tudor: (Gomis transferi) İyi oyuncular istiyoruz. Fransa Ligi’nde 20 gol atmış oyuncu iyi oyuncudur.

Igor Tudor: Tempolu bir futbol istiyorum. Çünkü bu sezona bakıldığı zaman tempo biraz arttığında ne yazık ki acı çeken bir görüntü verdik.
-->selcuk inan ile tempolu futbol oynanmaz tudor. bigün sende anlayacaksin

Tudor: Bruma genç bir oyuncu, ona çok yardımcı oldum. Bir şekilde bir şeyler veriyorsunuz ama ondan da bir şeyler bekliyorsunuz.

Igor Tudor: Bu bireysel bir spor değil, bir takım oyunu. Bu tabii olumsuz anlaşılmasın, umarım olumlu anlamda değişiklikler olur kendisinde.

Igor Tudor: Futbolcu olarak bir şey demiyorum, mükemmel seviyede bir oyuncu. Ancak uyulması gereken bazı minimum kurallar vardır.

Igor Tudor: İnsanların aralarındaki ilişkiden kaynaklanan kurallar vardır. Soyunma odasındaki hava Bruma'ya çok yardımcı olmadı. [milliyet]

Brumaya soyunma odasında ki hava yardımcı olmadı mı. Be adam en başta sen yardımcı olmadın

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Takımımızla sözleşmesi sona eren Chedjou, Başakşehir için sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. (beIN SPORTS)

Quakerboy un söyledikleri doğruysa yapmayın arkadaş şu Gomis transferini biz adamın alacağı 3 yıllık 3.5 milyon euro maaşın ne kadar fazla olduğunu söylerken 7*5 milyon bonservis çıktı birde ortaya

Sokağa para saçmaya bayılıyor muyuz yav ? o paraya genç forvet alın adam akıllı

Konyaspor, Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba ve Ali Dere ile yollarını ayırma kararı aldı. (via @_veliozkan) :)

Şükrü, hadi fiziği anladık, sezon içinde fazla toparlayamazsın da, ki zaten bu bilinen bişeydi Riekerink yönetimin de. Ancak, bunun dışında ki tek bişey bile düzelmez mi be kardeşim. Geldiğinde güzel laflar ediyordu, şimdide ediyor ama şimdiye kadar daha da kötü bir teknik direktör çıktı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Fb maçından beri 1-2 maç dışında iyi futbol oynadık

Riekerink kondisyon ve fiziğe önem vermediği için takım ancak onun oynattığı oyunu oynayabiliyordu
Tudor buna geç farkında vardı.

Bruma'nın anlaşmasındaki bir maddeye göre;2takım arasında özel bir maç oynanacak ve karşılaşmanın geliri Galatasaray'a bırakılacak(Hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt