Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru: Gomis size uygun bir oyuncu mu?

Tudor: ''İyi oyuncular istiyoruz. Fransa Ligi’nde de 20 gol atmış oyuncu iyi oyuncudur.''

Soru: Savunmaya kaç transfer istiyorsunuz?
Tudor: ''2-3 isim var. Umarım en kısa zamanda bir tanesi olur.''

SON DAKİKA: Galatasaray Sabri ve Yasin'in sözleşmesini uzatma kararı aldı. (DHA)

Ali Nacide Sabri gidiyor diyor. Sevmem ama Galatasaray hakkında en net haberi verende o hep muhabirler arasından.

Ali Nacide Sabri gidiyor diyor. Sevmem ama Galatasaray hakkında en net haberi verende o hep muhabirler arasından.

Aynen

Sezon oncesi yaz kampinda bu DHA bruma gidecek haberini son dakika olarak vermisti sonra bruma tarafindan yalanlamisti iyi hatirliyorum

Yinede bence sabri'nin sozlesmesini uzatacaklar, umarim yanilirim

Aynen

Sezon oncesi yaz kampinda bu DHA bruma gidecek haberini son dakika olarak vermisti sonra bruma tarafindan yalanlamisti iyi hatirliyorum

Yinede bence sabri'nin sozlesmesini uzatacaklar, umarim yanilirim

Ali Nacinin haberinden anlaşılan Sabrinin fişini yönetim çekmiş. Eğer böyleyse cidden tamamen kurtulduk demektir

Galatasaray, Chiriches için 2,5 M € teklif etti. Kulübün isteği ise en az 4 M €. (Il Mattino)

Bu dünyada değişmeyecek bir kaç gerçek var. Mesela dünya yuvarlaktır veya insanlar oksijensiz yaşayamaz.

Buna benzer bir gerçek ise de Sabri'nin kendi gitmek istemediği sürece ondan kurtulmamızın ihtimalinin olmadığı.

Aynı haberler her sene çıkıyor ve her sene kanıyorsunuz bunlara vallah.

sent via GSC

Galatasaray, Chiriches için 2,5 M € teklif etti. Kulübün isteği ise en az 4 M €. (Il Mattino)

Artık yeter birini alabilelim ya cidden bıktım,şunu teklif ediyoruz kulübü yetmez diyor,verin parayı alın artık bir defans.

Sabri de kalmasin cavanda da carole de.iki tane solbek bir sagbek transferi yapilmali..en les bolgemiz beklerimiz ve stoperlerimiz sunun onemini bi anlayamadik hala ilk isimiz 10 numara forvet aramak

İlk başta oyuncu almadan önce oyuncu satmaya çalışalım kadroda o kadar çöp varki gönder gönder bitiremeyiz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt