Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol_5‏ @Futbol_5 22 dk.22 dakika önce
Daha fazla
Şuan çok güvendigim bir kaynak Sabri olayının yalan oldugunu özellikle Dursun Özbek'in sabri'yi istemedigini söyledi.Dha dan güvenilir..

Tudor 3-4-2-1 oynacak ise... O "2li" için Belhanda ve Ben Arfa çok güzel olur.

Dinamik 4lü orta saha arkalarında...

_____________İV_İV_İV
RWB_______B2B__B2B_______LWB
______Ben Arfa______Belhanda
________________ST

GSC App Premium Edition 1.2

Valla madem Bruma gitti Sneijder'ide satma niyetindeler Muslera hariç herkes satılabilir reis umrumda değil açıkcası ...
para edecek topçu yok ki brumadan başka,hadi az buçuk sinan diyelim,şişko portakala kim bonservis verir bu saatten sonra,para kazanmayı geçtim bu herifleri n maaşından kurtulsak kafi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilgilendigimiz oyuncular iyi oyuncular da yillik maaslari fazla degil mi?

Gomis 3.4m
Clichy 3.5m
Chiriches 2.5m
Belhanda da en az 2.5m ister

Gomis ve Clichy icin o paralar degmez, ha Clichy'e 2-3m imza parasi verip yillik ucretinde indirim yaparsin

Gomis'de hem OM'nın araya girmesi ile bu transfer çok pahalıya patlayacak
Hem yaş problem olabilecek düzeyde
Hem defans&mücadele&dayanıklık olarak Tudor'un oyun sistemine oturacağını zannetmiyorum
Gomis'de Marsiyla'da kalmak isteyecektir
Gomis'in OM'da Payet*Thauvin*Sanson*Lopez*Evra gibi adamlar besliyordu burada onu yapabileceğimizi hiç zannetmiyorum ...

Yani hem maaliyet hem yaş hem tarzdan dolayı Gomis'in bizim aradığımız forvet olmadığına eminim

para edecek topçu yok ki brumadan başka,hadi az buçuk sinan diyelim,şişko portakala kim bonservis verir bu saatten sonra,para kazanmayı geçtim bu herifleri n maaşından kurtulsak kafi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla reis Carole'e bile teklif varsa Sinan-Sneijder-Yasin filan her türlü alıcı bulunur madem Tudor o kadar astık kestik tavırlarda değiştirsinler kadroyu tamamen dediği gibi tempolu oynayan mücadeleci bir takım kurulsun

Yönetim kanadından sızan bilgilere göre Sabri Sarıoğlu ile yeni sözleşme imzalanmayacak. (beIN SPORTS)

Bein ve Ali Naci Sabri ile uzatılmıyor diyor ısrarla. Bence de artık bu riske girmez Özbek safı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilgilendigimiz oyuncular iyi oyuncular da yillik maaslari fazla degil mi?

Gomis 3.4m
Clichy 3.5m
Chiriches 2.5m
Belhanda da en az 2.5m ister

Gomis ve Clichy icin o paralar degmez, ha Clichy'e 2-3m imza parasi verip yillik ucretinde indirim yaparsin

Yilliklari fazla kabul ama sabri cavanda linnes salih tarik vs gibi adamlara verdigimiz bonservis ve yilliklar yerine saglam tutacak adamlara verelim.aklimiz rahat olsun vasat oyunculardan gina geldi artik.

Dediğim gibi Tudor çok egoist biri kafasına takmış 3-4-2-1 sistemini bunu oynamak için Poldi-Sneijder-Bruma gibi adamların gönderilmesini kabul etti + olarak 2 stoper istemeside bununla alakalıdır

Bu düzende Belhanda ön ikilinin solunda oynar sağa da ya Sinan oynar ya da bu tipte bir oyuncu gelir
Bu dediklerin adamı egoist yapmıyor enes baba takıntılı desen daha doğru olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'un 3'lü defansında kanat beklerden birisi kesinlikle Linnes olmalı bence ayağı düzgün defans&ofans olarak iyi dayanıklığı yüksek hızlı tekniği iyi sağ kanat&bek Linnes olmalıdır ...

Madem Bruma'yı o kadar yüklü bir paraya sattık o paraya Belhanda'yla filan uğraşmadan El Shaarawy-Boufal gibi birisini alsak daha iyi olmaz mı ?

RB Leipzig, carsamba gunu Bruma ile resmi sozlesme imzalayacak. (BILD)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt