Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene 20 milyon bonservis harcamıştı bu yönetim şimdi dahada fazla harcayacağından eminiz bir sürü sadece ismi olan adamı alıp getirirler üstelik 15m Bruma'nın satışı var olası Sinan-Yasin-Carole satışı var

Hani 40*45 milyon euro bonservis harcarlarsa şaşırmayın klübü batırır bu herifler ...

İnşallah kiev Belhanda için 9 milyon'da diretirde gerçekleşmez bu transfer

Daha once gomisi delaney i begenmediniz gele gele eren tolga geldi bence belhanda ve gomise sukredelim bu seferde adem buyukle kapatmayalim seneyi.

@LigueSphera

El Galatasaray cerca de quitarle a Gomis y Vainqueir al #OM. El club turco ofrece 5M€ por el medio. Pertenece a la Roma y cedido en el OM.

Geçen sene 20 milyon bonservis harcamıştı bu yönetim şimdi dahada fazla harcayacağından eminiz bir sürü sadece ismi olan adamı alıp getirirler üstelik 15m Bruma'nın satışı var olası Sinan-Yasin-Carole satışı var

Hani 40*45 milyon euro bonservis harcarlarsa şaşırmayın klübü batırır bu herifler ...

reis bu vainqueur eşgal bi önlibero değil mi bize daha çok oyun kurabilen bir çift yönlü orta saha oyuncusu lazım sanki ha ne dersin

ciğerciyi ön liberoya koyunca rakibi bozma işini o da yapıyor , açıkçası marsilyada kiralık oynayan topçulara olan sevdamızı çözemedim

thauvine sulansak tamam diyecem de o da imkansız zaten

Bu Dursun manyagi tüm paralari bosuna harcadi. 32 milyon harcama yapmis, git 3 tane 10 milyonluk adam al. Muslera ve Sneijder gibi yillarca oynasinlar. Poldi ve Bruma'yi da verme tamamdir. Kalani bu yaz hallederdik.

images

belhanda gelirse sneijdee gidicek demektir ama bence belhandayı alamayız.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder i kimse almaz hele Amerika dan 1 kurus bile cikmaz bonservisi icin, gecelim o isleri. 7.5 milyon euroya serbest kalir maddesi var zaten. En son dun aksam Mancini Sneijder i istiyor haberleri vardi onun da kaynagi Turk medyasiymis :)

Sneijder kalacak bunu boyle bilin, zaten 1 sene daha kontrati var. Bruma satildi, Sinan Gumus da satilmak uzere, Benfica 3.5 milyon euro teklif etmis. Baska satilan yok suan. Bir de Podolski tabi.

Bir sey de yanlis anlasilma var sanirim, bizim bonservis konusunda bir sorun yasayacagimiz nerden cikti? Boyle bir sorun yok eger bunu FFP acisindan degerlendiriyorsaniz. Biz yine istedigimiz parayi veririz tabiki abartili durumlar soz konusu olmadigi surece. Bruma ve Sinan'dan gelen paralari da isin icine alirlarsa, en az 30 milyon euro harcayabiliriz transfere.

ffp sorunumuz olmasa da oyuncu satmadan oyuncu almamız zor değil mi transfer bütcemiz var mı ki bu maddi sıkıntıda

ffp sorunumuz olmasa da oyuncu satmadan oyuncu almamız zor değil mi transfer bütcemiz var mı ki bu maddi sıkıntıda
Her zaman ki gibi 'var' :)

Zaten Riva ve Florya satisindan sonra az cok bir nakit girisi saglandi transferler icin. Gecen sezon bile 25 milyon euro civari bir para harcadik bu sene rahatlikla 30 milyon euroyu gecer. Onemli olan bunu dogru oyuncular icin kullanmamiz, ve elbette oyle her oyuncuya 2-3 milyon euro maas vermemek olur.

önlibero sağ iç sağ çizgi ve forvet arkası oynayabileb bonservis elinde Andre Castro Joseu yerine olabilir mi Omanlı'dan N'Diaye de çalışkan teknik 8 oynar 10 oynar hatta 6 bile oynar

Acikcasi ben kanatli sistem ile daha basari geldigini görmedim bu kulübe.

Tek forvet + 2 kanat demek istiyor sanırım... 2 bek 2 açık 1 santrfor ve Sneijder ile bence de zor açıklar skorer olmalı çalışkan da olmalı... zor tabi... en iyisi atletik 2 tane 8 alıp 10 numara oynatmamak. 10 yerine çift santrfor daha etkili.

Biraz daha acarmisin?

Süperlig´de sampiyon olan son yabanci hoca 11 sene önce Feldkamp 4-4-2 oynadi. Oradan itibaren 2 sene disinda (Iki sampiyonluk kazandik), hep kanatli ve tek forvetli oynadik. Bunun disinda kanatli oynadigimiz 1 tane sampiyonlugumuz var, 7 sezon icinde. Bu Aziz Yildirim tabiri ile tesadüfü idir. Galatasaray paff takimi ile ciksa 7 sene, belki yine bir sene sampiyon olur, gibi.

Acikcasi benim icin ne oynadigimiz önemli felan degil. Ama göz ve nizam var. Son 10 senede neyin basari, neyin basarisizlik getirdigi ortada.

Taraftar ise basarisiz olunmus yöntemler ile inadina basarili olmak istiyor. Sonra neden basarisiz oluyoruz diye, saga sola saldiriyor.

Kanatli Sistem + Yabanci hoca = Basari sansi neredeyse imkansiz.

Tek forvet + 2 kanat demek istiyor sanırım... 2 bek 2 açık 1 santrfor ve Sneijder ile bence de zor açıklar skorer olmalı çalışkan da olmalı... zor tabi... en iyisi atletik 2 tane 8 alıp 10 numara oynatmamak. 10 yerine çift santrfor daha etkili.

Biliyorum ne demek istedigini, ama bizde bu olmuyor. Takimi Sneijder´in etrafina kur, iki kanat koy yanina. Bizi resmen Türkiye´nin en güclü takimiyken, büyükler arasi en zayif takimi haline getiren bir fantazi oldu. Tutmayan bir oyun plani resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt