Samet Altay
Parçalı Üye
- 5 Aralık 2008
- 3.637
- 0
- 1.306
Ben Gomise güvenmiyorum renktaşlar Vagner Love daha iyi olurdu bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden kimse Selçuk gitsin demiyor ? Birde utanmadan kadro yapıp ilk 11'e yazanlar var.
Sanane
Milletin keyfinin kahyasimisin
Isteyen Messi'yi yazar kadroya sanane lan
Hoşgeldin rnş
Neden kimse Selçuk gitsin demiyor ? Birde utanmadan kadro yapıp ilk 11'e yazanlar var.
City istemiyor kiralama yoluna gidilebilirIheanacho'yu Türk kulüplerinin alma ihtimali hiç yok.
@Omer Tugrul Yilmazer
Biz de bayiliyoduk selcuga ama olacak olan o selcugu kimse kesemez.
Hocaya karşı kafamda soru işareti oluştu şimdi Hayri yalan yok. Tutamayacağın düşünüyorum. Oyun içinde risk alınırken gerektiğinde dönülüyorsa anlaşılır ama A planı olarak tutmaz.
Neden ? Sen ben ses çıkarmazsak kesmez tabi. Kim ulan bu adam sorgulanamıyor bile.
Neden ? Sen ben ses çıkarmazsak kesmez tabi. Kim ulan bu adam sorgulanamıyor bile.
Ben de cok muthis birsey oldugunu dusunmuyorum. Igor agabey seneye karsimiza cikarmaz ins.
Hosbulduk
Fazla kalmayi düsünmüyorum Galatasaray düsmanlarini öldürmeye geldim
Avcı'nın gelmeyeceği belli oldu artık. Ben de yavaş yavaş Tudor'a kredi açmalımıyız biraz daha diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyim pek ümitli değilim. Transfer anlamında da yanlış yönetimle çalışması şansını iyice azaltıyor malesef. Şu an kendisini haklı bulduğum mesele ise herkesin aksine Bruma konusu. Bruma'yı idare etmeli diyordum en başında ama son zamanlarda özellikle menajerinin de sahne almasıyla artık Tudor'un Bruma dahil temizlik yapması konusunda arkasındayım. Ama yeter ki yerini doğru ve içi geçmemiş adamlarla doldursun.
Avcı'nın gelmeyeceği belli oldu artık. Ben de yavaş yavaş Tudor'a kredi açmalımıyız biraz daha diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyim pek ümitli değilim. Transfer anlamında da yanlış yönetimle çalışması şansını iyice azaltıyor malesef. Şu an kendisini haklı bulduğum mesele ise herkesin aksine Bruma konusu. Bruma'yı idare etmeli diyordum en başında ama son zamanlarda özellikle menajerinin de sahne almasıyla artık Tudor'un Bruma dahil temizlik yapması konusunda arkasındayım. Ama yeter ki yerini doğru ve içi geçmemiş adamlarla doldursun.