Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden ? Sen ben ses çıkarmazsak kesmez tabi. Kim ulan bu adam sorgulanamıyor bile.

İşte bizim koyun taraftar yüzünden böyle yerli davarlar yıllarca haram para kazanıyor. Sabri, Semih, Selçuk. 3'ünü toplasan değil 1 adam 1 çocuk etmez. Ama ooo kaptan, ooo evladımız, oooo reis diye diye böyle öküzleri başımıza çıkardılar. Eee yüz verirsen ayıya, gelir sıçar halıya. Bu zihniyetteki taraftara her şey müstahak.

Selcuk bey makedon futbolcudan yediği bacak arası sonrası bostan korkuluğu olduğunu kanıtladı. Maalesef çok sinsi herif.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de cok muthis birsey oldugunu dusunmuyorum. Igor agabey seneye karsimiza cikarmaz ins.

Avcı'nın gelmeyeceği belli oldu artık. Ben de yavaş yavaş Tudor'a kredi açmalımıyız biraz daha diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyim pek ümitli değilim. Transfer anlamında da yanlış yönetimle çalışması şansını iyice azaltıyor malesef. Şu an kendisini haklı bulduğum mesele ise herkesin aksine Bruma konusu. Bruma'yı idare etmeli diyordum en başında ama son zamanlarda özellikle menajerinin de sahne almasıyla artık Tudor'un Bruma dahil temizlik yapması konusunda arkasındayım. Ama yeter ki yerini doğru ve içi geçmemiş adamlarla doldursun.

Avcı'nın gelmeyeceği belli oldu artık. Ben de yavaş yavaş Tudor'a kredi açmalımıyız biraz daha diye düşünüyorum ama ne yalan söyleyim pek ümitli değilim. Transfer anlamında da yanlış yönetimle çalışması şansını iyice azaltıyor malesef. Şu an kendisini haklı bulduğum mesele ise herkesin aksine Bruma konusu. Bruma'yı idare etmeli diyordum en başında ama son zamanlarda özellikle menajerinin de sahne almasıyla artık Tudor'un Bruma dahil temizlik yapması konusunda arkasındayım. Ama yeter ki yerini doğru ve içi geçmemiş adamlarla doldursun.

Kardeş Tudor kredisini malum soyunma odası skandalıyla tüketti. O rezilliği yaşayan yaşatan bir hoca takımın başında olmamalıdır

Bruma'yi keske tutabilseydik ve Tudor da tutmak isterdi eminim, Rize maci ve o oyundan aldigi maclardan sonra bile Bruma'yi suclayici seyler soylemedi ve kesmedi. Zaten gelmeden once de takimdaki en iyi adam o demisti. Oyuncularla sorun yasamak icin can atan egolu bir adam oldugunu dusunmuyorum burda sinekten nukleer yakit cikarmaya calisan bazi arkadaslarin aksine. Herkese sans tanidi ve ozellikle de son 4-5 mactir dogru kadro cikariyor. Devre arasi gelmis olsa tabi bu surec daha kisa olurdu ve bastaki yanlislari onemsiz kupa maclarinda yapardi diye dusunmekteyim

Red Report‏ @RedReport_ 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Nevzat Dindar: Gomis ile ilgili özel bir istihbaratım var; Oyuncu karakter olarak çok iyi biriymiş. Transferin bitişi çok yakın

Red Report‏ @RedReport_ 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
Nevzat Dindar: Tudor'un öncelikli baktığı lig; Serie A. Burdan gelecek oyuncular çabuk adapte olur katkı verir diyor

Red Report‏ @RedReport_ 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Nevzat Dindar: Cavanda'lar, Sigdursun'lar falan sabır kalmadı. Artık kalite adamlar gelecek.

Red Report‏ @RedReport_ 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Nevzat Dindar: Tudor ile beraberdik bana verdiği röportajda bir cümle var; Oyunculara mecburen politik davrandım diyor

Red Report‏ @RedReport_ 48 sn.49 saniye önce
Daha fazla
Nevzat Dindar: Tudor aslında bu sene olduğundan farklı davrandığını anlatmaya çalıştı ben öyle anladım. Mecburen politik davrandım diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt