Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yi keske tutabilseydik ve Tudor da tutmak isterdi eminim, Rize maci ve o oyundan aldigi maclardan sonra bile Bruma'yi suclayici seyler soylemedi ve kesmedi. Zaten gelmeden once de takimdaki en iyi adam o demisti. Oyuncularla sorun yasamak icin can atan egolu bir adam oldugunu dusunmuyorum burda sinekten nukleer yakit cikarmaya calisan bazi arkadaslarin aksine. Herkese sans tanidi ve ozellikle de son 4-5 mactir dogru kadro cikariyor. Devre arasi gelmis olsa tabi bu surec daha kisa olurdu ve bastaki yanlislari onemsiz kupa maclarinda yapardi diye dusunmekteyim

Cenk Ergün biraz kafası çalışan bir tip çıkarsa ve doğru isimler alınabilirse o zaman daha iyi değerlendirebiliriz tabi. AL konusuna özellikle yüklenmeli. Bu kupayı bizim takımlardan birinin kazanmaması için sebep yok. Yeter ki iyi organize olunsun.

Red Report‏ @RedReport_ 9 dk.9 dakika önce
Daha fazla
?????? FLAŞ ??????

Nevzat Dindar: Sabri konusunda Yönetim diyor ki; "Biz o sözleşme uzatma hatasına bir kere düşeriz"

İşte bizim koyun taraftar yüzünden böyle yerli davarlar yıllarca haram para kazanıyor. Sabri, Semih, Selçuk. 3'ünü toplasan değil 1 adam 1 çocuk etmez. Ama ooo kaptan, ooo evladımız, oooo reis diye diye böyle öküzleri başımıza çıkardılar. Eee yüz verirsen ayıya, gelir sıçar halıya. Bu zihniyetteki taraftara her şey müstahak.

Sabri sürekli eleştiriliyor. Semih de son dönemde çok eleştiriliyor. Ben Selçuk özelinde konuşuyorum ona hala laf eden yok. Çıbanın başı Selçuk.

Son düzenleme:
Inter, Roma'dan ayrılan Luciano Spalletti ile anlaşmak üzere. (GdS)

A Spor sag bek için Sebastian Corchia ile görüşülüyor diyor. Doğru mudur acaba?

TRANSFER | @CorentinTolisso ile ilgilenen takımlar arasına @FCBayern Münich de katıldı. #Ligue1

TRANSFER | Real Madrid @KMbappe için 135M€ değerinde üçüncü bir teklif sunmaya hazırlanıyor. #Ligue1

Nevzat Dindar: Gomis'te sorun yok. Görüşmeler iyi devam ediyor çok ufak bir pürüz var halledilir durumda sorun yok

Nevzat Dindar: Yönetim, Sabri ile sözleşme uzatılma haberlerinin bilerek ortaya atıldığını düşünüyor. Bize küfrettirmek istiyorlar diyor.

Nevzat Dindar: Galatasaray'da en büyük revizyon orta sahaya geliyor. 3 önemli orta saha ile görüşülüyor. İtalya liglerindeler.

Nevzat Dindar: Sabri ile sözleşme uzatılma işini çok araştırdım. Yönetim diyor ki biz öncelikle dışardan adam bakıyoruz Sabri ne alaka ?

[h=1]xherdan shaqiri[/h]
  • galatasaray'ın yıllar sonra yeniden ilgilendiği konuşulan futbolcu. sanırım bruma'nın yerine düşünülüyor.

ancak dursun'un çapı bu adamın transferine yetebilir mi pek sanmıyorum. ama insan yine de umutlanıyor işte..

Nevzat mı diyor ismi yoksa aspor mu ? Asporsa geçiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2-3 tane transfer açıklansın da rahatlasak 10u geçik transfer yapılacak belli ki

Nevzat Dindar: Gomis olumlu gidiyor. Belhanda gelecek gibi. 3 orta saha alınacak. Kanat alınacak sağ bek kesin alınacak ve stoper gelecek.

Nevzat Dindar: Sağ bek, stoper alınacak. 3 orta saha alınması kararı kesinleşti. Kanat ve forvet derken bir takım baştan kurulacak.

3 orta saha mi, tudor bey napiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt