- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
Maicon
Clichy
Gomis
Belhanda
Iyi iyi
Bu dörtlü gelir mi diye düşündükten sonra Dursun aklıma gelince kahroluyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon
Clichy
Gomis
Belhanda
Iyi iyi
Arda az bile yapmış , bu şerefsizler kopardı adamı bizden , burdayken bi rahat bırakmadılar herif resmen kaçtı.Arda ne yaşamış bilmiyorum umursamıyorum zaten ama bizim insanımız olayı bilmeden niye bu kadar konuya giriyor hiç anlamıyorum. Daha ne olduğu belli olmayan olay için adamı şeytan ilan etmediğimiz kaldı. Belki o gazeteci dediğiniz adam ana avrat küfretti? Size biri küfür edince oturup medeni bir şekilde konuşuyor musunuz? Gaza gelmeyin olayı bilmeden insanları yargılamayın bu da kul hakkıdır.
Arda az bile yapmış , bu şerefsizler kopardı adamı bizden , burdayken bi rahat bırakmadılar herif resmen kaçtı.
şimdi barcelona'dan ayrılacak ya üzerine yürüyorlar.
Galatasaray'a gelse canına okurlar özel hayatı ile sürekli dejenere etmeye çalışırlar.
ver, ver üc yillik ver, son senesi oynamayip adam dövsede olur, veeer.Pepe: "Real Madrid'den ayrılacağım kesinleşti. Inter ve PSG dışında İngiltere'den de teklifler var. 2 yıllık sözleşme istiyorum"
![]()
Bunu geçen sene de çoğu kez anlatmıştım sol stoper dr oynayacak adamın illa sol ayaklı olmasına gerek yok. Bu çok gereksiz bir takıntı.İyide bu maicon sağ stoper bize sol ayaklı sol stoper lazım öncelikle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim Gomis değil Bacca ve balotelliden birini almamız lazım özellikle balotelli adamın vurış tekniği süper
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balotelli oynar Bruma gelişmek için gitti kafasına koymuştu gitmeyi balotelli kendini ispat etmek istiyo yeniden avrupa ligide bir şans iyi bir kadro nun önünde balotelli oynarsa finali görmek zor değilBrumayı idare edemeyen Tudor, Balotellinin sol serçe parmağını idare edemez.