- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Geçmiş senelerde baya tutturuyorlardı son yıllarda takip edemedim sallama mı çıkıyor?Amkspor haberi koymayın![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş senelerde baya tutturuyorlardı son yıllarda takip edemedim sallama mı çıkıyor?Amkspor haberi koymayın![]()
![]()
Geçmiş senelerde baya tutturuyorlardı son yıllarda takip edemedim sallama mı çıkıyor?
İnsanlık ölmüş insan gibi soru sorduk
Clichy, yıllığı 2,5 M €'dan 3 yıllık sözleşme istedi. Görüşmeler sürüyor. (Milliyet)
Türk oyuncu olmadığı için sürüyor işte.Yalan 2,5 istediyse neyin görüşmesi sürüyor bu piyasada bedava 2,5 Clichy için
Clichy, yıllığı 2,5 M €'dan 3 yıllık sözleşme istedi. Görüşmeler sürüyor. (Milliyet)
Başımızda Hırvat teknik adam var ama şu Vida'yla ilgili bir kez doğru dürüst haber çıkmadı çok tuhaf ya. Beşiktaş Marcelo'yu satarsa yerine Vida'yı alacak deniyor, sınıf atlarlar resmen taş gibi stoper. Bizim elimiz de armut toplamasa keşke.
Oku ve adam ol.Evet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?
GSC App Premium Edition 1.2
İlk etapta performansa bakılmalı normal de...lakin:Corluka bize ilaç olur ama hiç anılmıyor bile.
İki araba gitti. Kaldık arabasiz.Oku ve adam ol.
sent via GSC
Uçuk gibiler bunlar. Gidip geliyorlar.Bu isimlerin alınmasını hiç istememiştim, maalesef alındı ve simdi bunlardan nasıl kurtulacagız diye dusunuyoruz.
Hersene aynı film tekrarlanıyor. Hayırlısı..
dersi salla,alaska frigola cips kola+netflixEvet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?
GSC App Premium Edition 1.2