Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.133
- 20.032
- 3.313
Adamımdersi salla,alaska frigola cips kola+netflix![]()
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GSC App Premium Edition 1.2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamımdersi salla,alaska frigola cips kola+netflix![]()
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?
Şerafettin'i saygıyla anıyoruz.
Bak Samet, buraya geliyorsun, bin bir türlü küfür savuruyon sonra da kimse seni iplemeyince "insanlik ölmüs" diyorsun. Insanlik insana gösterilir bu bir. herkese saygi duyacaksin bu iki. bu mesajima da küfür falan sallarsan, sana yüz misli geri gönderirim bu üc. insanin asabini bozma. Safakla da sorunun varsa git yasal yollarda ara, yok asarim yok keserim dedikce, basin belaya girecek, ki zaten forumdan bi arkadas hakkinda yasal islem baslatmis, haberini aldim...
Transfer haberi var mı diye soru sorduk kimse sallamadı ben de dünkü konudan dolayıdır diye üzüldüm ve sitem ettim ne var bunda? Benim hakkımda mı yasal işlem başlatmış, sabah ilk iş gidip beni mi şikayet etmiş senin fare yakalamışlığın kadar benim kedi düdüklemişliğim vardır Ömer Bey, öyle kendinizi uyanık sanmayın. Rahatsızsanız engelleyip geçin.
Hangi bölümü okuyorsun arif ?Evet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?
Ben yardım edeyim renkdaş.Transfer haberi var mı diye soru sorduk kimse sallamadı ben de dünkü konudan dolayıdır diye üzüldüm ve sitem ettim ne var bunda? Benim hakkımda mı yasal işlem başlatmış, sabah ilk iş gidip beni mi şikayet etmiş senin fare yakalamışlığın kadar benim kedi düdüklemişliğim vardır Ömer Bey, öyle kendinizi uyanık sanmayın. Rahatsızsanız engelleyip geçin.
Medya ve Iletişim ManagementHangi bölümü okuyorsun arif ?
TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Tolga nın 2.0 aldığı ortamda hiç birşey.Clichy 2.5 istedi ise sırtında taşıyıp getirsinler
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fazla kafa acma samet, neyse iste yargi önünde hesaplasirsin. Asarim keserimi artik orda söylersin o arkadas. Gerci belki sana daha burada pm yoluyla da bildirir, hic olmadi savciliktan yazi gelir... sen kedi düdüklersin biz kedi düdükleyeni düdükleriz. Saygi sinirini asma. hadi yallah.
Sizin benle sıkıntınız nedir onu da anlamadım?