Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can melek kılıklı GİT diyor,
Melih şeytan kılıklı SAL diyor..

Yağmur da var :0 hmm.... Bir duşa girip karar vereyim

GSC App Premium Edition 1.2

Evet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?

egitim-sart-capsi.jpeg

Kararımı sonra, yani Reklam'lar dan sonra açıklayacağım.

Merak içinde kalın Renkdaşlar.

Muslera
---xxx--- Maicon---- Serdar------Chlicy
------------Asamoah----Selçuk-----------
Sinan--------Belhanda----------Taore
------------Gomis-------------------

Çok zor olmasa gerek şu kadroyu yapmak.

Burum dan 15 milyon e geldi
bir çok oyuncunun maaş yükünden kurtuldu.
Snejder de giderse 5 milyon e felan + maaşı....

Bu sene sırf oyunculardan bonservis + maaş 20-25 milyon e kazanıldı.
+ senin bu sene klubun 10 15 milyon e vardır.

Maicon---5.5 milyon e
Asamoah Kiralik-1 milyon e
Belhanda 6 milyon e
Taore kiralik olmazsa 10 milyon e
Gomis de medya ya göre 3 milyon e

25 - 30 milyon e arası bir bütçe yapar....

YouTube

bir iki tane genç yedek kanat 10 forvet al bu 3 oyuncuya 5 milyon e ayır yaşları 22 yi geçmesin. Al sana mis gibi kadro.

Yapılması zor görünmüyor ama becerebilirler mi oarası meşhul...

Bak Samet, buraya geliyorsun, bin bir türlü küfür savuruyon sonra da kimse seni iplemeyince "insanlik ölmüs" diyorsun. Insanlik insana gösterilir bu bir. herkese saygi duyacaksin bu iki. bu mesajima da küfür falan sallarsan, sana yüz misli geri gönderirim bu üc. insanin asabini bozma. Safakla da sorunun varsa git yasal yollarda ara, yok asarim yok keserim dedikce, basin belaya girecek, ki zaten forumdan bi arkadas hakkinda yasal islem baslatmis, haberini aldim...

Transfer haberi var mı diye soru sorduk kimse sallamadı ben de dünkü konudan dolayıdır diye üzüldüm ve sitem ettim ne var bunda? Benim hakkımda mı yasal işlem başlatmış, sabah ilk iş gidip beni mi şikayet etmiş senin fare yakalamışlığın kadar benim kedi düdüklemişliğim vardır Ömer Bey, öyle kendinizi uyanık sanmayın. Rahatsızsanız engelleyip geçin.

Transfer haberi var mı diye soru sorduk kimse sallamadı ben de dünkü konudan dolayıdır diye üzüldüm ve sitem ettim ne var bunda? Benim hakkımda mı yasal işlem başlatmış, sabah ilk iş gidip beni mi şikayet etmiş senin fare yakalamışlığın kadar benim kedi düdüklemişliğim vardır Ömer Bey, öyle kendinizi uyanık sanmayın. Rahatsızsanız engelleyip geçin.

fazla kafa acma samet, neyse iste yargi önünde hesaplasirsin. Asarim keserimi artik orda söylersin o arkadas. Gerci belki sana daha burada pm yoluyla da bildirir, hic olmadi savciliktan yazi gelir... sen kedi düdüklersin biz kedi düdükleyeni düdükleriz. Saygi sinirini asma. hadi yallah.

Ben yardım edeyim renkdaş.

Gündem daki Oyuncular:

- Gomis ve Belhanda büyük ihtimal ile geliyor.
- Corchia diyorlar sağ bek için...ama zor Transfer.
- Son bilgilere göre Tudor 3 Orta saha istiyor, büyük ihtimal çoğu transfer Serie A dan olacak.
- Stoper da hedef Sao Paulo daki Maicon.

Son düzenleme:
Clichy RWB de oynar. Yani komple kanadı emanet edersin ona, Tudor 3-4-3 / 3-4-2-1 oynamak isterse.

__________________GK
_______________İV__İV__İV
RWB (Linnes)________________Clichy
_______________B2B___B2B____

haziran:
yonetim : 7'si ilk 11'e 10 transfer yapacagiz
taraftar: oo guzel isimler geciyor, bruma gitsin , sinan gitsin, sneijder gitsin yenileri gelsin

temmuz:
yonetim: taraftarimiz acele etmesin gerekli takviyeler yapilacak
taraftar: hmmmm..

agustos:
yonetim:guclu bir kadromuz var, sartlarimiza uyarsa transfer yapariz, kimse galatasaray'dan buyuk degil
taraftar: yonetim istifa, pis yalancilar, ligtv iptal edecegim

Sonuc: koskoca galatasaray'in madara oldugu bir baska sezon daha.

clichy ve linnes stil olarak çok benzer oyuncular.
tabi ki clichy çok daha iyi ama linnes daha genç ve onun kadar olabilir.

fazla kafa acma samet, neyse iste yargi önünde hesaplasirsin. Asarim keserimi artik orda söylersin o arkadas. Gerci belki sana daha burada pm yoluyla da bildirir, hic olmadi savciliktan yazi gelir... sen kedi düdüklersin biz kedi düdükleyeni düdükleriz. Saygi sinirini asma. hadi yallah.

Sizin benle sıkıntınız nedir onu da anlamadım?

Sizin benle sıkıntınız nedir onu da anlamadım?

senle sahsi sikintim yok. burada ona buna serefsiz ona buna satasma yapma. Biraz saygili ol. Sokakta el pence duracagin insanlara sirf sanal alem diye ana baci düz gitme. nacizane tavsiyem, yoksa daha cok adliyenin yolunu boylarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt