Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlık ölmüş insan gibi soru sorduk

Bak Samet, buraya geliyorsun, bin bir türlü küfür savuruyon sonra da kimse seni iplemeyince "insanlik ölmüs" diyorsun. Insanlik insana gösterilir bu bir. herkese saygi duyacaksin bu iki. bu mesajima da küfür falan sallarsan, sana yüz misli geri gönderirim bu üc. insanin asabini bozma. Safakla da sorunun varsa git yasal yollarda ara, yok asarim yok keserim dedikce, basin belaya girecek, ki zaten forumdan bi arkadas hakkinda yasal islem baslatmis, haberini aldim...

DBn9JPRXYAA5MD2.jpg

Çok özledim be Aslanım,4.yıldızı taktığımız gün şu marşı açmıştım çok iyi hatırlıyorum bir sürü marş dinlemiştim son ses sevinçle.Özledim be Cimbomum
:moody::gs::sad007:
YouTube

Sinan gümüş e söylesinler de menajeri çenesini kapatsın. O gün dördüncü olduk diye sevinmedim sözünü bugün menajeri yalanladı resmen:mad:

Clichy, yıllığı 2,5 M €'dan 3 yıllık sözleşme istedi. Görüşmeler sürüyor. (Milliyet)

Clichy yı almamak büyük aptallık olur.

GSC App Premium Edition 1.2

Başımızda Hırvat teknik adam var ama şu Vida'yla ilgili bir kez doğru dürüst haber çıkmadı çok tuhaf ya. Beşiktaş Marcelo'yu satarsa yerine Vida'yı alacak deniyor, sınıf atlarlar resmen taş gibi stoper. Bizim elimiz de armut toplamasa keşke.

Corluka bize ilaç olur ama hiç anılmıyor bile.

Evet üni daki derse gideyim mı
yoksa evde keyif ve neflix mı yapım ?

GSC App Premium Edition 1.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt