Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtimal dahilinde değil,Galatasaray'ın son 30 senedir üst üste 4 sezondan fazla şampiyonluk hasreti çektiği olmadı.Bundan sonra da maksimum 3 seneyi geçmez diye düşünüyorum.8. bitirdiğimiz sezondan sonra bile şampiyon olduk,3 sene şampiyonluksuz geçeriz 4. sene şampiyon oluruz.

Olabilir,son 10 senede çok üzüldüler çok başarısızlık yaşadılar.Bjk gibi 2. seneyi de görmezden gelebilirler.Ama en geç,her halükarda 2019-2020'de şampiyonuz diyorum ben.Bizim de limitimiz doluyor yavaştan.
İhtimal dahilinde kanka.

Alnitak Alnilam Mintaka

Schalke den üç oyuncu alip sampiyonluga oynarsin:

Naldo
Konop
Choupo Moting

İhtimal dahilinde değil,Galatasaray'ın son 30 senedir üst üste 4 sezondan fazla şampiyonluk hasreti çektiği olmadı.Bundan sonra da maksimum 3 seneyi geçmez diye düşünüyorum.8. bitirdiğimiz sezondan sonra bile şampiyon olduk,3 sene şampiyonluksuz geçeriz 4. sene şampiyon oluruz.

Olabilir,son 10 senede çok üzüldüler çok başarısızlık yaşadılar.Bjk gibi 2. seneyi de görmezden gelebilirler.Ama en geç,her halükarda 2019-2020'de şampiyonuz diyorum ben.Bizim de limitimiz doluyor yavaştan.

Ben kulüp siyaseten bu durumda üye profili ile devam ederse en az 5 sezon daha şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.

2021-2022 yılında olabiliriz.

konopianka feci olurdu yaw 7-8 mio atılır bruma parası komple ona gömülsün hatta

Schalke de kimse kalmayacak bu gidisle.

Ben kulüp siyaseten bu durumda üye profili ile devam ederse en az 5 sezon daha şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.

2021-2022 yılında olabiliriz.

Bu kadar uzun bir süre başarısızlığı idare edemez Galatasaray camiası.14 sene şampiyon olamadığımızda Fb bizden daha başarılıydı,o zaman başarısızlığı tolere edecek bir kitle vardı,şu an yok.Ben bize de şampiyonluk vereceklerini düşünüyorum bu yüzden.

Bu kadar uzun bir süre başarısızlığı idare edemez Galatasaray camiası.14 sene şampiyon olamadığımızda Fb bizden daha başarılıydı,o zaman başarısızlığı tolere edecek bir kitle vardı,şu an yok.Ben bize de şampiyonluk vereceklerini düşünüyorum bu yüzden.

Kulübe kayyum atanırsa, veyahut pes ederse beyaz Türk ve eski Türkiye olarak nitelendirdikleri tayfa oluruz.

Başkanlık süreci ile birlikte 2 kutuplu Fener-Beşiktaş düzeni kurulmaya çalışılacak izlenimi aldım. Umarım yanılırım.

Belotti diyolar santrafor için Nainggolanın önüne.

Belotti diyolar santrafor için Nainggolanın önüne.
a63e5ce65ac904a0a34be44a08001f5f.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulübe kayyum atanırsa, veyahut pes ederse beyaz Türk ve eski Türkiye olarak nitelendirdikleri tayfa oluruz.

Başkanlık süreci ile birlikte 2 kutuplu Fener-Beşiktaş düzeni kurulmaya çalışılacak izlenimi aldım. Umarım yanılırım.

Öyle olacak olsaydı 4. yıldızı bize taktırmazlardı diye düşünüyorum.Bu ülkede öyle veya böyle Galatasaraylı olduğunu beyan eden 25-30 milyon insan var.Bu kadar insanın en azından sempatiyle baktığı bir oluşumu bitiremezsin bitirmezsin,şu anda Osmanlıspor'a Başakşehir'e Akpspor deniyor da Galatasaray Fener Beşiktaş çok mu farklı?İktidarın köpeği olmayan 1 tane kulüp yok kimse kendi kendini kandırmasın.Spor kulübünün çok uç bir durum olmadıkça devlet erkanıyla hiçbir işi olamaz.Borcun varsa devlete ne,iyi yönetilseydin borç olmasaydı.Yani şu an Bjk'yi destekliyor görünüyorlar ama seneye bitti o iş,1-2 sene Fenerbahçe devri olacak.Sonra yine Galatasaray.Siyaset için Gs Fb Bjk hiçbir önemi yok,önemli olan bu çarkın kendilerinin istediği biçimde dönmesi.

77c70425029af8697941f9788b690890.png

Milan a imza atmış iyi topçu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

HAYALLER

Cenk 950 binn euro
Eray 300 bin euro
Cavanda 875 bin euro
Chedhou 2.200 bin euro
Hakan Balta 1.250 bin euro
Sabri 1.250 bin euro

Koray 900 bin euro
Semih Kaya 1.700 bin euro
Selçuk İnan 2.850 bin euro
Nigel De Jong 2.850 bin euro
Salih Dursun 450 bin euro
Carole 700 bin euro
Bruma 1.400 bin euro
Yasin Öztekin 1.100 bin euro
Josue 700 bin euro
Podolski 3 milyon euro
Sinan Gümüş 1 milyon euro

Toplam 23.5 milyon euro yıllık maaştan kurtulma
Boldladığım oyuncular yüksek ihtimal gidecek gibi. Kaleci Cenk kesin gönderilmeli. Yasin,Semih,Selçuk,Carole leş dörtlüsünden en az ikisine by by denmeli. Selçuk giderse karı gibi ağlayacağı için gitmesine ihtimal vermiyorum ama en kötü Yasin ve Carole'dan kurtulmamız gerek.

Bu maaşa da 6 oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro versek 15 milyon euro ediyor. Yıllık 2.5 milyon euroya ne topçular alınır.

-------------------Muslera-----------------
XXX--------Serdar/Ahmet-------XXX-------XXX
---------------XXX-----Tolga--------------
Garry--------------Sneijder----------XXX
--------------------XXX--------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt