Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Being sports: hafta sonuna kadar belhanda ve 1 stoper aciklanmasini bekliyorum

Gomis olmazsa cagliariden forvet gibi bisey dedi

Bruma cuma kap

Bruma parasi belhonda gomis ve stoper

bizle kıyasladım ben 12ye brumayı zor sattık yav

Türkiye ligi olduğu için. x oyuncu Fransa ya da Almanya'da performans gösterirse 40m, aynı performansı Türkiye'de gösterirse 12-13 milyon.

Çünkü sen İran Kazakistan ligine nasıl bakıyorsan büyük ligler de Türkiye ligine o gözle bakıyor. Fransa Almanya zorluk derecesi çok daha yüksek ligler.

Türkiye'de de kimse kendi takımına super ligden oyuncu istemiyor zaten kalitesiz diye. Kalitesiz olduğu için Bruma gibi oyuncular kolayca show yapabiliyor, o showu Almanya'da Fransa'da İtalya'da da yapabileceğini gösterirse fiyatı o zaman 40-50 oluyor.

bedavaya yedek forvet Dionisi'yi bitirdiler büyük ihtimal Gomis-Eren-Dionisi yeterli olur

Chedjou etkisi yapar. Yine yanlış profil tek stoper alacaksak. Gram beyin yok.

Uygun tip

Maicon
Pepe
Abdennour

vs olmalı.
Bizim defansın ilacı fonte-hugo ikilisiydi. Fontenin liderliginde adam yiyen korkusuz iki cengaver. Hugo fioya gitti, fonteyi bizim mallar zaten tanımaz. Kirişiş, semih, ahmet, serdarla gene sezon başlamadan biter.

Bu dediklerin bir yere kadar geçerli. Avrupa' nın ciddi hedefler güden hangi takımında stoper tandemi 1.85 in altında?...5 cm bile çok farkediyor reelde, hem diğer saydığın özellikleri iyi, hem de iyi sıçrayan stoperler yok mu yani?...Eğer tek stoper alınacak ve bu da 1.84 olacaksa pes artık!. Yılların hava topu eziği defansından bahsediyoruz, psikolojik yönden mahzuru bile yeterlidir...

Bi yere kadar geçerli ? Pardon. Burada eklemediğim 2 özellik var daha soğukkanlı ve tekniği iyi. Şimdi birleştir bu özellikleri ne kaldı bi stoperde olması gereken ?

Yıllarca Barcelona defansında oynayan Puyolun 1.78 olduğunu biliyor muydun ? Maldininin 1.86 olduğunu ? Veya Ujfalusinin 1.85 olduğunu biliyor musun ? Hadi bunlar eski futbolcu diye bahane üretirsin belki şimdi. Günümüze gelelim. Avrupadan ciddi hedef olan takımlar demişin ya. Manchester City defansı Otamendi 1.83. Dortmundun stoperi Bartrada 1.83,veya Atleticonun stoper ikilisi Godin-Savic ikiside 1.87. Parisin stoperi var ya Marquinhos hani şu 15 milyon bayıldıkları o 1.83,yanında oynayan Thiago Silvanın boyuda 1.83 ne kadar tesadüf dimi :) Romalı Juan Jesus 1.85, Leicester City şampiyonluğunda Sürpriz goller atan Wes Morgan var ya o 1.85.

Bu kadarı yeter sana. Boy muhabbetine bu kadar takılma.

Dursun döneminde Senol hocam cifte sampiyonluk yasadi 3. yildizi takti, Fenerbahcemiz de bu sezon 4.yildizi takacaktir.

Dursun görevini tamamlayarak gitmis olacak.

Real Madrid kadrosunu komple alsan gelsen şampiyon olamayız bu sene.Boşuna umutlanmayın o yüzden.

Yok renkdas abartmaya gerek yok. Nokta atis önemli. Bir daha söylüyorum:

-Gomis
-Belhanda
-Medel (veya benzeri)
-Naldo veya Vlad
-Moses tarzi sag bek
-Az masrafli yedek forvete (Fransa Ligi, Afrika..)
-Tolgay

Su transferleri yap Sampiyonlugu zorlarsin.

Yukarda saydigim transferleri 20-22 milyona bitirirsin zaten o paralar Sinan Poldi ve Brumadan geldi sayilir.

Maaslari hesaplasan toplam 15-16 milyona denk getirebilirsin orda da Poldi, Bruma dahil gidenlerden bosalan Maas limitini doldurabilirsin.

-Gomis
-Belhanda
-Medel (veya benzeri)
-Naldo veya Vlad
-Moses tarzi sag bek
-Tolgay

Yukarda saydigim transferleri 20-22 milyona bitirirsin zaten o paralar Sinan Poldi ve Brumadan geldi sayilir.

Maaslari hesaplasan toplam 15-16 milyona denk getirebilirsin orda da Poldi, Bruma dahil gidenlerden bosalan Maas limitini doldurabilirsin.

Hakemler rakibi kollayıp seni katlederse olamazsın,hiçkimse farkında değil de hakem katliam ve kıyakları olmasa şampiyon Başakşehir,Galatasaray,Fenerbahçe üçlüsünden biri olacaktı bu sene.Birileri tiyatro oynuyor biz de gerçek sanıp seyrediyoruz.

-Gomis
-Belhanda
-Medel (veya benzeri)
-Naldo veya Vlad
-Moses tarzi sag bek
-Tolgay

Blasczcykowski fena olmaz

O hocayı göndermezlerse öyle. Ben olsam Tuchel'le anlaşmaya çalışırım, çok kötü yönetilen bir kulüp Schalke.
Tuchel ile anlasabilirler zaten suanda yeni kulup ariyor kendisi. Tabiki bazi yerlerde Ingiltere'ye falan gidebilir deniyor ama bakalim artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt