Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.852
- 23.412
- 3.723
Fb Valbuena için 4m bonservis 3m'den 3 yıl sözleşme yapmış çok büyük paralar 33 yaşında adam için sanki...adam iyi kontrat yapmış
Bonservisi elinde değil mi onun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb Valbuena için 4m bonservis 3m'den 3 yıl sözleşme yapmış çok büyük paralar 33 yaşında adam için sanki...adam iyi kontrat yapmış
Bonservisi elinde değil mi onun.
bizle kıyasladım ben 12ye brumayı zor sattık yav
Being sports: hafta sonuna kadar belhanda ve 1 stoper aciklanmasini bekliyorum
Gomis olmazsa cagliariden forvet gibi bisey dedi
Bruma cuma kap
Bruma parasi belhonda gomis ve stoper
Bizim defansın ilacı fonte-hugo ikilisiydi. Fontenin liderliginde adam yiyen korkusuz iki cengaver. Hugo fioya gitti, fonteyi bizim mallar zaten tanımaz. Kirişiş, semih, ahmet, serdarla gene sezon başlamadan biter.Chedjou etkisi yapar. Yine yanlış profil tek stoper alacaksak. Gram beyin yok.
Uygun tip
Maicon
Pepe
Abdennour
vs olmalı.
Semih, Carole ve Yasin ilk aklıma gelenler.
Schalke de kimse kalmayacak bu gidisle.
cagliari de forvet yok ki renktads
Bu dediklerin bir yere kadar geçerli. Avrupa' nın ciddi hedefler güden hangi takımında stoper tandemi 1.85 in altında?...5 cm bile çok farkediyor reelde, hem diğer saydığın özellikleri iyi, hem de iyi sıçrayan stoperler yok mu yani?...Eğer tek stoper alınacak ve bu da 1.84 olacaksa pes artık!. Yılların hava topu eziği defansından bahsediyoruz, psikolojik yönden mahzuru bile yeterlidir...
O hocayı göndermezlerse öyle. Ben olsam Tuchel'le anlaşmaya çalışırım, çok kötü yönetilen bir kulüp Schalke.
2018-2019 sezonunda da bizi yapacaklar diyorum katılır mısın?
Real Madrid kadrosunu komple alsan gelsen şampiyon olamayız bu sene.Boşuna umutlanmayın o yüzden.
Yok renkdas abartmaya gerek yok. Nokta atis önemli. Bir daha söylüyorum:
-Gomis
-Belhanda
-Medel (veya benzeri)
-Naldo veya Vlad
-Moses tarzi sag bek
-Az masrafli yedek forvete (Fransa Ligi, Afrika..)
-Tolgay
Su transferleri yap Sampiyonlugu zorlarsin.
Yukarda saydigim transferleri 20-22 milyona bitirirsin zaten o paralar Sinan Poldi ve Brumadan geldi sayilir.
Maaslari hesaplasan toplam 15-16 milyona denk getirebilirsin orda da Poldi, Bruma dahil gidenlerden bosalan Maas limitini doldurabilirsin.
Ndiaye süper olur libero gibi değil de 8 numara gibi selçukun yerine iyi olur ayakları çok düzgün hakkaten de süratide iyi az çokta olsa zenci geni var sonıçta Selçuk gibi ezilip geri pas veemezndiaye 4 mioya gidiyormuş trabizona hiçbirşey resmen renkdaş
Yok renkdas abartmaya gerek yok. Nokta atis önemli. Bir daha söylüyorum:
-Gomis
-Belhanda
-Medel (veya benzeri)
-Naldo veya Vlad
-Moses tarzi sag bek
-Az masrafli yedek forvete (Fransa Ligi, Afrika..)
-Tolgay
Su transferleri yap Sampiyonlugu zorlarsin.
Yukarda saydigim transferleri 20-22 milyona bitirirsin zaten o paralar Sinan Poldi ve Brumadan geldi sayilir.
Maaslari hesaplasan toplam 15-16 milyona denk getirebilirsin orda da Poldi, Bruma dahil gidenlerden bosalan Maas limitini doldurabilirsin.
Tuchel ile anlasabilirler zaten suanda yeni kulup ariyor kendisi. Tabiki bazi yerlerde Ingiltere'ye falan gidebilir deniyor ama bakalim artik.O hocayı göndermezlerse öyle. Ben olsam Tuchel'le anlaşmaya çalışırım, çok kötü yönetilen bir kulüp Schalke.