Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Umarim su cavanda'yi bonservisiyle rennes'e veririz yoksa ayni donk da oldugu gibi tekrar geri doner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben eskiden çok kızıyorum bizim scout ekibine hiç birşey yapmıyorlar diye ama artık anladım bunların önerdiği adamlar alınmıyor.
Geçen sezon Dembele yi önerdiler çocuk patladı gitti 40-50 Milyonlar havada uçuşuyor şimdi.
Keşke biraz güvenseler de şu saçma menajer önerilerine kalmasak.
sent via GSC
Ben eskiden çok kızıyorum bizim scout ekibine hiç birşey yapmıyorlar diye ama artık anladım bunların önerdiği adamlar alınmıyor.
Geçen sezon Dembele yi önerdiler çocuk patladı gitti 40-50 Milyonlar havada uçuşuyor şimdi.
sent via GSC
Boyle mi sartlar olusuyor transfer icin?Şu pjaca ismi ne zaman çıkacak acaba tudor juve hırvat tüm şartlar oluşmuş halbuki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keşke gelsede bizim basından dolayı dedim tam sallama haber yapmalık şartlarPjaca biye niye gelsin?
Ooo sözleşmesi biten futbolcular, alırım bi dal. Yıllardır her sezon bu futbolculardan kadrolar kurulur ama hiçbiri gelmez.
Fenerde bence basarili olur
sent via GSC
Aykut ve Senolun oldugu ligde Fatih Terim sart olmasi lazim. Bence fb bizim ustumuzde bitirecek bizde kaos dedan ediyorFenerde bence basarili olur
TRANSFER | Fransız basını Lyon'un Marcelo için @Besiktas'a 8M€'luk bir teklif sunduğunu iddia etti. #Ligue1
Bruma'nin menajeri bruma'yi leipzig'e goturdu
Sinan'in menajeri de sinan'i benfica'ya goturecek gibi duruyor, gun icerisinde biz benfica ile anlastik is artik kuluplerde demis, 5den asagi satilmamali ya da carrillo ile takas edelim