Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim su cavanda'yi bonservisiyle rennes'e veririz yoksa ayni donk da oldugu gibi tekrar geri doner

Şu pjaca ismi ne zaman çıkacak acaba tudor juve hırvat tüm şartlar oluşmuş halbuki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben eskiden çok kızıyorum bizim scout ekibine hiç birşey yapmıyorlar diye ama artık anladım bunların önerdiği adamlar alınmıyor.

Geçen sezon Dembele yi önerdiler çocuk patladı gitti 40-50 Milyonlar havada uçuşuyor şimdi.

Keşke biraz güvenseler de şu saçma menajer önerilerine kalmasak.

sent via GSC

Satacan cinlilere kulubu biktim artik liselilerden sutlayacan hepsini isi bilen profesyonelleri getircen o zaman biseler olur . bu moruklar bu kafa oldugu surece avrupalilara imrenip dururuz.

Ben eskiden çok kızıyorum bizim scout ekibine hiç birşey yapmıyorlar diye ama artık anladım bunların önerdiği adamlar alınmıyor.

Geçen sezon Dembele yi önerdiler çocuk patladı gitti 40-50 Milyonlar havada uçuşuyor şimdi.

sent via GSC

bizim scout ekibi gercekten bos degil emre utkucan birkeresinde gs tv denen çöp kanalda ekibini tanıtmıstı rahat 15 20 kisi idari kısımda var ve nerdeyse yarısı yabancı italyan ispanyol vs

izleyenlerin ise 1-2 si Türktü geri kalanlar hep yabancı ve ekipteki herkeste en az 2 yabancı dil varmıs

bos degil yani ekip

Ooo sözleşmesi biten futbolcular, alırım bi dal. Yıllardır her sezon bu futbolculardan kadrolar kurulur ama hiçbiri gelmez.

DBqaCdrXUAAUG_H

Ne yazık ki o sözleşmesi biten adamlardan birini bile alamayacağız daha doğrusu almayacaklar. Bonservissiz oyuncuları almayı sevmiyoruz diyordu Levent denen gerizekalı geçen sene.

sent via GSC

sent via GSC

Issa Diop - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Porto istiyo. En fazla 8-10 verirler . stili napoli'deki koulibaly'e benziyo.

Clement Lenglet - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Sevilla 5 milyon'a aldi. Nancy 2.ligdeyken onermistim.

Santiago Bueno - Oyuncu profili | Transfermarkt
Barca penarol'den aldi . bunuda onerdim. Biz bile bulabiliyoruz. Scout ekibi her turlu bulur. Adamlara guvenmeleri lazim.

BİLGİ | @BVB Dortmund'un Dembele için 90M€ talep etmesinin ardından @FCBarcelona'nın bu transferden vazgeçtiği iddia edildi. #Ligue1

Bruma'nin menajeri bruma'yi leipzig'e goturdu

Sinan'in menajeri de sinan'i benfica'ya goturecek gibi duruyor, gun icerisinde biz benfica ile anlastik is artik kuluplerde demis, 5den asagi satilmamali ya da carrillo ile takas edelim

TRANSFER | Fransız basını Lyon'un Marcelo için @Besiktas'a 8M€'luk bir teklif sunduğunu iddia etti. #Ligue1

Bruma'nin menajeri bruma'yi leipzig'e goturdu

Sinan'in menajeri de sinan'i benfica'ya goturecek gibi duruyor, gun icerisinde biz benfica ile anlastik is artik kuluplerde demis, 5den asagi satilmamali ya da carrillo ile takas edelim

Veya zivkoviç daha iyi olur sanki sol ayaklı sağ açık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt