Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wenger futbolun ticari açıdan geldiği noktayı görmezden gelerek kendi işine taş koyuyor. Bugün mali bütçe olarak en iyi kulüplerden birinin başında ve hala oyuncu alırken kaliteli yerine potansiyelli arıyor. Kaldı ki potansiyelliyi de pazarlayamıyor. Yani harcamayı kabul etse 5 büyük bütçeli transferle şampiyonluğu zorlar

Orn: dortmund mahmoud dahoud'u 12 milyon euro'ya aldi. Potansiyelse potansiyel iste. Wenger gitti xhaka'ya 45 milyon euro verdi. İyice sacmalamaya basladi. Adam'a dur bi sen napiyon diyen de mi yok anlamadim.

CalcioNapoli24: Vlad Galatasaray'a çok yakın.

RKK Napoli: Vlad Galatasaray'a gitmek üzere.

Sport Notizie 24: Vlad, Galatasaray'a yakın

Football-Italia: Vlad 5 M € bonservis ve yıllık 2,5 M € maaş karşılığı Galatasaray'da.

Tutto Napoli: Vlad Galatasaray'a gitmek üzere.
Bize H.O. demek düşer ozaman.

GSC App Premium Edition 1.2

Günaydın beyler hâlâ Dursun dan adam akıllı transfer mi bekliyorsunuz.

sent via GSC

Gene ucuyorlar haberlerde su geliyor bu bitti diye. Hersene oldugu gibi gene oyalama taktikimi uyguluyor Özbek Brothers? Yoksa 2018 secim var diye Dursun Sampiyon takim mi kurmaya calisiyor tekrar secilmek icin`? Zaman bunu bize gösterecek

muhtemel stoper transfer gorusmesi hayat akisi:

1 haziran
CE : baskanim tudor'un cok istedigi astori 6, acerbi 5, abdennour 9 milyon. solak ve uzun boylu oyuncular
DO: oo kulubun anahtarini mi verelim ceng, pazarlik yap

15 haziran
CE: baskanim acerbi sozlesme uzatti kulubuyle, zor birakirlar artik. abdennour PL kulubu ile anlasti, astori'yi 5'e birakiyorlar.. maicon var bir de 5'e alabilecegimiz
DO: hmmm.. 5 de bir stoper icin cok be ceng, bi dusunelim, alternatiflere bakalim

1 temmuz
DO: stoper tamam mi ceng, tudor sikistiriyor. taraftar tepkili, yagli surat diyorlar bana
CE: yok baskanim astori kulubunde kaliyor, maicon portekiz'e transfer oldu
DO: neyse kapatmam lazim ceng, otelden ariyorlar

1 agustos:
CE: baskanim forvete Tunay'i aldik da stoper hala yok, ne yapalim.
DO: hmmm.. yurticinde kimse yok mu ceng, yurtdisinda olunca altindan mi oluyor sanki
CE: baskanim Titi var kasimpasa'dan
DO: bize gol atmisti O, baya da boylu poslu birsey bir gorus ceng

10 agustos:
CE: baskanim Titi'ye 4.5 istiyorlar, cok pazarlik yaptim
DO: tamam ceng, alalim, zaten tunay'i bedavaya aldik ayip oldu kasimpasa'ya. 2-3 de maas verelim stoper onemli

12 agustos:
CE: aldik baskanim.
DO: taraftar pek sevmedi ama olsun, iyi topcu ben guveniyorum ceng. taraftar ne anlar futboldan, biz bu kulup icin calisiyoruz, cok titiz davraniyoruz.

Son düzenleme:
Bakiyorumda hala transfer olabileceğini düşünen polannalar var.
Millet 1 günde transfer yapıyor bizimki Mayıs'ın 10undan beri avrupa senin amerika benim geziyor.
Hayır legodaki gibi satılık mi diye sorup geri dönüyor heraldr

Junior Tavares adı geçiyo sol bek için tanıyan bilen var mı?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis degilde eger olursa belhanda transferinden patlıyacagımızı düşünüyorum kuşların agzına laf vericez gibi :)

GALATASARAY'i koy takimina ceviren, kargalarin dalga konusu yapan bu yonetimin gitmesine odaklanacakken hala transfer pesinde kosulmasi icler acisi. Malesef taraftar olarak da hakediyoruz sanirim bu durumu, 4.luk dogal hale geldi bundan daha uzucusu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt