- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.012
- 4.143
Arda Galatasaray formali resim paylasmis altinada düsüncelerini yazmis. Sizce gelmelimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum var mi, Reis
asla rahat bırakmazlar eğer gelirse.Arda Galatasaray formali resim paylasmis altinada düsüncelerini yazmis. Sizce gelmelimi?
Yıllarca Beşiktaşın "şerefli üçüncülüğü" ile dalga geçtik. Şimdi biz de Dursun ile aynısına mahrum kalıyoruz.GALATASARAY'i koy takimina ceviren, kargalarin dalga konusu yapan bu yonetimin gitmesine odaklanacakken hala transfer pesinde kosulmasi icler acisi. Malesef taraftar olarak da hakediyoruz sanirim bu durumu, 4.luk dogal hale geldi bundan daha uzucusu yok.
Yıllarca Beşiktaşın "şerefli üçüncülüğü" ile dalga geçtik. Şimdi biz de Dursun ile aynısına mahrum kalıyoruz.
sent via GSC
Galatasarayın teklifi çok komikti diyip eşek gibi siritan koca kafalı herif kendisine başka bir kriz kulüp arasın. Çin olur fener olur istedi yere kadar yolu var o kapıyı kendisi kapatti
Minareyi çalan kılıfını hazırlar desem.Dogru degil dediklerin. Iste bu yüzden bu durumlara geldi Arda konusunda. Herkez Ardanin lafini cevirip negatif seyler cikariyor. Zamaninda bana verilecek olan ücret alt yapiya yatirilsin isterim dedi üstüne Ben Galatasaray alt yapisinda yetismis bir futbolcuyum Galatasaray benim evim ve Türkiyede baska takimda forma giymem dedi. Git oku istersen birdaha konusalim.
Geçen de yazmıştım bu Dursun çıkıp şöyle birşey diyevilecek kadar yüzsüz "Bakın arkadaşlar benim matematiğim iyidir, Galatasaray 2016 da 6. 2017 de 4.oldu. Bu yükselen trende göre önümüzdeki sezon şampiyon olamazsak bile 2.oluruz."3. olsak iyi. Daha giremedik ilk 3'e.
erken baslayan cenk'in dunya seyahati renktas, futbolcu falan alamaz bunlar.Bu yıl ciddi ciddi erken başladılar diyordum ama yine haziran ortası geldi tek somut hamle yok.
Ha diğer takımlarda da yok ama en zayıf olan ve en erken sezona başlayacak biziz.