Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Galatasaray formali resim paylasmis altinada düsüncelerini yazmis. Sizce gelmelimi?

GALATASARAY'i koy takimina ceviren, kargalarin dalga konusu yapan bu yonetimin gitmesine odaklanacakken hala transfer pesinde kosulmasi icler acisi. Malesef taraftar olarak da hakediyoruz sanirim bu durumu, 4.luk dogal hale geldi bundan daha uzucusu yok.
Yıllarca Beşiktaşın "şerefli üçüncülüğü" ile dalga geçtik. Şimdi biz de Dursun ile aynısına mahrum kalıyoruz.

sent via GSC

Galatasarayın teklifi çok komikti diyip eşek gibi siritan koca kafalı herif kendisine başka bir kriz kulüp arasın. Çin olur fener olur istedi yere kadar yolu var o kapıyı kendisi kapatti

Galatasarayın teklifi çok komikti diyip eşek gibi siritan koca kafalı herif kendisine başka bir kriz kulüp arasın. Çin olur fener olur istedi yere kadar yolu var o kapıyı kendisi kapatti

Dogru degil dediklerin. Iste bu yüzden bu durumlara geldi Arda konusunda. Herkez Ardanin lafini cevirip negatif seyler cikariyor. Zamaninda bana verilecek olan ücret alt yapiya yatirilsin isterim dedi üstüne Ben Galatasaray alt yapisinda yetismis bir futbolcuyum Galatasaray benim evim ve Türkiyede baska takimda forma giymem dedi. Git oku istersen birdaha konusalim.

Müteahhitlerin gözü Galatasaray'ın Riva arsasında! Galatasaray'ın 1 milyon metrekarelik arsası yarın ihaleye çıkıyor.İhaleye katılan firmalar, Galatasaray'ın sadece 508M TL gelir beklediği arsa için 5 yıl sonra anormal derecede değer kazanacak diyorlar.

Dogru degil dediklerin. Iste bu yüzden bu durumlara geldi Arda konusunda. Herkez Ardanin lafini cevirip negatif seyler cikariyor. Zamaninda bana verilecek olan ücret alt yapiya yatirilsin isterim dedi üstüne Ben Galatasaray alt yapisinda yetismis bir futbolcuyum Galatasaray benim evim ve Türkiyede baska takimda forma giymem dedi. Git oku istersen birdaha konusalim.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar desem.
Etmiş olduğu bu o lafın üzerine 6 ay gelip burada topunu oynayıp parayı altyapıya yatırmak için kulübe hibe etti mi. Etmedi. Gerisi fast fiso.

Galiba senin dediklerini doğru değil.

Fenerbahçe’ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Bu kadar sevgi parayla ölçülemez. Ama Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş” dedi.

Türkiyede başka takımda forma giymem mi çıkıyor buradan. Fener gitse kötü anilmayacagini bilse koşarak gider.
Ayrıca altta adanın o gün teklifle ilgili konuşmasının ilgili bölümü yer aliyor

Son düzenleme:
Ayrıca ahaha röportajın ilgili bölümü
'GALATASARAY'IN TEKLİFİ KOMİKTİ'

Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”

3. olsak iyi. Daha giremedik ilk 3'e.
Geçen de yazmıştım bu Dursun çıkıp şöyle birşey diyevilecek kadar yüzsüz "Bakın arkadaşlar benim matematiğim iyidir, Galatasaray 2016 da 6. 2017 de 4.oldu. Bu yükselen trende göre önümüzdeki sezon şampiyon olamazsak bile 2.oluruz."

sent via GSC

? Dünyaca ünlü bir yıldız getirmek isteyen Dursun Özbek kolları sıvadı. Ben Arfa için PSG ile görüşmeler devam ediyor. (Takvim)

Cümlede ki ironiye bakar mısın..

Bu yıl ciddi ciddi erken başladılar diyordum ama yine haziran ortası geldi tek somut hamle yok.

Ha diğer takımlarda da yok ama en zayıf olan ve en erken sezona başlayacak biziz.

Emrah Başsan: G.Saray'a geldim herşey mükemmel gidiyordu Riekerink çok iyisin iyi gidiyor dedi. 2 gün sonra gönderdi 2 günde ne değişti ?

Emrah Başsan: Riekerink'in G.Saray'da yaptıklarına anlam veremedim. Bana karşıda ilginç tavırları vardı 2 gün çok övüyor sonra olmaz diyordu

Emrah Başsan: Ben çalışmaktan gocunan üşenen biri değilim. Hollanda'ya kiralandım geldim. Oldukça rahatım. Tudor'a kendimi göstereceğim.

DBswfs0W0AIm1Ud

2 haftaya sezonu açacağız Poldi,Bruma'yı sattık hâlâ 1 tane bile transferi bitirmedik bu nasıl planlama

Sinan Gümüş'ün menajeri, Benfica ile anlaştıklarını açıkladı. Transfer bitmek üzere. Bonservis 3 M € civarında. (Jornal de Noticias)

Koray Günter: "Portekizli futbolculara önerim, Sinan'ı boş bırakmayın. Sol ayağına çok dikkat edin." (O Jogo)

Tmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt