Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Advocaat : Sneijder Galatasaray'daki en iyi oyuncu hatta belki de Türkiye ligindeki en iyi oyuncu. Cuma günü 11'de başlayacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılların teknik adamı bilmiyor bizim çomarlar ossura ossura yeaaa adam göbekli ama, koşmuyor yeaa diye eleştire dursun.bak yine dursun dedim. Abv dursun

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flaş! Dinamo Kiev Başkanı : Belhanda için Galatasaray'dan teklif almadık! Menajeri bizden habersiz Galatasaray ile anlaştıysa bu etikdışı!

:)

Almayın işte şu adamı yav Sneijder yerine geliyorsa Sneijder= 10xBelhanda
Bruma yerine geliyorsa yandık demektir sol kanat olmaz bunda hele ki Bruma'nın yerine hayatta dolduramaz

Borussia Mönchengladbach Young Boys'dan Denis Zakaria'yi 12 milyon Euro'ya transfer etti. (Blick)

Fm'ciler bilir :D Young Boys 400 bin euro'ya alıp 12 milyona satmış helal :)

Borussia Mönchengladbach, Young Boys'da forma giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Denis Zakaria'yi 12 milyon Euro'ya transfer etti.

Aynı transfer döneminde hem Bruma'yı hem Poldi'yi kaybettik

En azından Sneijder-Muslera ikilisine sahip çıkabilelim ama adım kadar eminim bu yönetim Sneijder'i de yollayacak ...

Borussia Mönchengladbach, Young Boys'da forma giyen 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Denis Zakaria'yi 12 milyon Euro'ya transfer etti.

Yav bu adam o kadar yetenekli filan değildi klasik boylu poslu önlibero gibiydi bayağı komple orta sahaya dönüşmüş helal olsun valla

Adamlar muthis isvicre liginden 12 milyon euro'ya oyuncu satiyo soyleyeceklerim bu kadar

neyse ki bu adamlar o kadar beceriksiz ki copleri bile alamiyorlar.

belhanda ve gomis fiyasko otesi olur

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın bu sezon ki transfer bütçesi 30 Milyon €. Bu parayla 7 oyuncu alınacak."

Ali Naci Küçük: "Sabri Sarıoğlu, Josue, Cavanda, Sinan ve De Jong ve Hakan Balta ile yollar ayrılıyor."

Flaş! Ahmet Özdoğan:Galatasaray geçen hafta Arda Turan ile görüştü, hafta boyunca sıcak temaslar oldu. Temaslarda son nokta nedir bilmiyorum .

DBuNh3PXUAIx0z-.jpg

bjk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt