Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goal Barcelona Muhabiri Oliva : Arda'nın kalmasını hiçbir yönetici istemiyor. Açıkcası herkes gitmesini istiyor. (GOAL.COM)

Edit: haberi carpitmislar

Son düzenleme:
Başakşehirin en büyük artısı stress 0...Aynı kadroyu bize verseniz çoğu oyuncunun elleri ayakları titrer.Geçen yıl mı ne sıradan bir Hırvat takımını bile zor elediler.
Bize de Gökhan Zanı teklif ediyorum.2 yıldır oynamasa da eldekilerden iyidir.

Hirvat Takimi dedigin Rijeka , Dinamo Zagrebin önünde Sampiyon oldu bu yil. Fena takim degil yane. Bizide zorlardi her türlü.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar:Serdar oynamayı özledi.Kendisine yapılan yatırımın karşılığını eniyi şekilde vermek istiyor(Radyospor)

Gomis-Campbell transferleri olur inşallah

Ama Belhanda'nın ne Sneijder ne Bruma'nın yerini dolduramayacağını biliyorum ...

Moting-Gomis-Campbell
Kucka-Belhanda-Vainqueur

bütün takım değişecek :D

Galatasaray, Lille'de forma giyen Fransız sağ bek Sebastien Corchia için 4.5-5 M €'yu gözden çıkardı. Lille 6M € istiyor. (Takvim)

Hirving Lozano transferi bitmediyse eğer hemen araya girmeliyiz Celta transferinden önce

Bruma-Sinan-Yasin üçlüsü satılıp Lozano-Campbell ikilisi gelmesi bayağı yararlı olur ...

Dinamo Kiev Başkanı : Belhanda'yı satabiliriz ancak ben bir kulübe gidip de, "Belhanda'yı ister misiniz?" diyecek değilim. Teklif yapsınlar.

Riva için yarın çıkılacak ihaleye; Teknik Yapı, Dap Yapı, Fuzul Grup ve Makro İnşaat - Nef ortaklığının katılması bekleniyor. (Hürriyet)

TRANSFER | Marsilya, Valere Germain için Monaco'ya bir teklif sundu. Germain ayrılmaya sıcak bakıyor. #Ligue1

TRANSFER | @OfficialSSLazio Monaco'lu Jemerson ile görüşüyor. (via @DiMarzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt