Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor şuan fazla transfer yapmak istiyor ama eminim cenk ve dursun beceremeyip hocayı taraftarın önüne atacak adım gibi eminimTudor o kadar tempolu futbol diye konuşup övünüyor sürekli takım halinde defans hücum diye konuşuyor bruma-sneijder-poldi gibi adamları harcamasını da biliyor ve seneye Selçuk 11'de olursa tüküreyim Tudor'un adamlığına ...
2 yıl önceki.Bu yıl ne yaptı bilmiyorum.Hirvat Takimi dedigin Rijeka , Dinamo Zagrebin önünde Sampiyon oldu bu yil. Fena takim degil yane. Bizide zorlardi her türlü.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bunlarda PSG'yi soymaya karar verdiTRANSFER | @BILD gazetesi Jean-Kevin Augustin'in @BVB Dortmund ile anlaşabileceğini iddia etti.
30 milyon euroyu gecmiyor, guzel.Corchia -5 Milyon Euro
Maicon- 6.5 Milyon Euro
Clichy-2 Milyon İmza Parası
Gomis-3 Milyon Euro
Asamoah-4.5 Milyon Euro
Kanat Forvet-7.5 Milyon Euro
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Corchia -5 Milyon Euro
Maicon- 6.5 Milyon Euro
Clichy-2 Milyon İmza Parası
Gomis-3 Milyon Euro
Asamoah-4.5 Milyon Euro
Kanat Forvet-7.5 Milyon Euro
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam bu ligi donunda sallar
Yakın zamanda o seviyelere yakındık. Reale karşı maç çeviriyorsuk juveye deplasmanda kaybetmeyip evimizde kazanıp juveyi eleyebiliyorduk. Ömö ünal aysal gs batırdı yeaa ve Bazı pollyannacı arkadaşların tatlı sözlerine kalmayın derim. "küçük düşünme galatasaraylı" dursun sevicileri arkadaşları iyi ayırt ediniz derim.Fazla Real Madrid,Barça izleyip Galatasaray'ı o seviyede sanmaktan oluyor bence bunlar.
Ilk transfer turkiye liginden olacagani tahmin ediyorum