Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32'lik Gomis'e 16.5 milyon euroyu gözden cikaran hainleri görünce hayal edelim dedim.. Parasiyla rezil olan tek kulüp GALATASARAY olabilir.

Bukadar bütcesi olup da bukadar kötü para harcayan bir baska kulüp daha görmedim.

Serdar, Tolga, Eren gibi yeteneksiz kazmalara ödedikleri toplam bonservisle neler alinirdi neler ...
SEN kimi alırdın Santrafora

GSC App Premium Edition 1.2

1596203_Galatasaray_SK.jpg

Maicon 6,5
Clichy 2 imza parası
Kondogbia 2 kiralama
Asamoah 7
Belhanda 4
Kono 2 kiralama
Gomis 2,5
24 milyon euro maliyeti var

Bu yaz bonservissiz kaliteli oyuncu çok az. Geçtiğimiz 2 sene baya fazlaydı ama hiçbirini alamadık tabi

Şaka gibi hala transfer yok,bunlar aklımızla alay ediyorlar.

Bizim son dönemlerdeki en büyük talihsizliğimiz malesef o malum yazı Hamza Hamzaoğlu ile geçirmek oldu. O yaz olması gerekenler olsaydı şu an çok başka şeyler konuşuyor olurduk.

hamza nerdesin

allah belani versin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kadro yaparken full yabancı yapıyorsunuz. Yine 3-4 tanesi Türk futbolcu olur.

Cenk Ergün şuanda menajerlerle oturmuş dosyadan oyuncu seçiyordur resimlere bakarak :D
Kafa o bizim yönetimde..
Çok da beklentiye girmemeye çalışıyorum bazen yenik düşüyorum,
Bakkalın alıpta tutan bir tane adamı yok ya..
Podolski dışında..
Oda zaten kalitesi belli adamdı..

Bu arada kadro yaparken full yabancı yapıyorsunuz. Yine 3-4 tanesi Türk futbolcu olur.
Serdar Fit ise banko oynar.
3lu orta sahada 2 transfer yapılır + Tolga DMC oynar kanımca. Sırf defansif işlere bakar.

2, en fazla 3 Türk oynar bence.

Selçuk banko oynar diyenler var...ama bence "tempo tempo tempo" diyen Tudor Selçuku Kulübeye çeker.

GSC App Premium Edition 1.2

DEDİKODU - Enner Valencia, Beşiktaş'ta. (Kiralık) (ClaretandH)

Çok iyi transfer bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt