Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle hocam Ünal Reis varken herkes elini yiyordu rakipler..
Adam ezdi geçti ya..
''Galatasaray çok seksi bir kulüp'' söyleminden..

''Pisuvara işeyen Başkan'' modeline düştük..
Yaşadığımız tam bir psikolojik çöküş..

Adam her yerde agliyo kucuk cocuk gibi. Ole baskan olacaksa basari flan gelmesin arkadas

bruma işi yatarsa bu salaklar sözleşme de imzalayamaz ve bruma bedavaya gider. ayrıca anlaşma olduktan sonra fiyata ekleme yapmak amatör işidir salak herifler bir haltı beceremiyorlar. bunlar daha oyuncu satamıyor nereye oyuncu alacaklar

Abi Leizpig kafaya koydu bitti o iş sağlık kontrolünden geçirdiler orta yol bulunur artık iki tarafta gemileri yakmış sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

"bonservissiz kaliteli oyuncu çok az" diye yazmışsın. Ben de "bonservis odemeden futbolcu alınmaz mı?" diye yazdım. Yani daha açık yazayım : Her oyuncuya bonservis odememeliyiz.. Bazı futbolcuları satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla almalıyız. Aslında mumkun olsa her oyuncunun boyle alınmasını isterim. Bu sekilde randıman alamadığımız oyuncuyla sene sonu kolaylıkla vedalasılabilir.

Adam her yerde agliyo kucuk cocuk gibi. Ole baskan olacaksa basari flan gelmesin arkadas

Taraftarız neticede kafa golünden de 22 gol yiyen Galatasaray olmasın ite köpeğe malzeme olduk iş yerinde herkes beni görüp 4 yapıyordu geçen sene amk sinir harbi geçirdim..
Hiç bu kadar ezilmedim ortamda bu Dursun geldiğinden beri 1.5 paket sigara içiyorum..
Çok agresifleştim etrafıma aileme yansıyor bu gerçekten beni benden çıkardı bakkal..
Çok öfkeliyim bu konuda.

Osmanlı düşer inş. Ts Aykut Demir + işe yaramaz topçularını önermiş araya girip biz alsak Semih, Balta, Salih gibileri verip

Aynen Okay-Ndiaye ikilisi lig için baya iyi

Bize istemezdim ama nedense bir tık kalite sorunu var gibi.Bu sene tam izlerim gerçi trabzona giderse.

Bruma az paraya gidiyocular herif seneye belese gidince parayi karsilasin pls. Evertonun niasse icin verdigi parayi da ekleyince takriben 30 milyon euro ediyor

Bizim çapsızlar bundan daha iyi adam alamazlar.
Buradaki tek sıkıntı maliyeti. Hani 4,5 milyon bonservis 3 senelik 3,5 milyon falan bencede çok fazla.
2,3 milyon bonservis 3 milyon yıllık 2+1 çok iyi olur. Zaten yıllık 3 milyondan aşağısı olmaz. tolga denen yetersiz adamın 2 milyon aldığı yerde gomisin 3 milyon alması çok normal.

10 milyon bonservisli yıllık 2 milyondan 3 senelik anlaşma yapabilecek kaliteli bir forvette alınabilir. Hemen hemen gomisin ilk seçenekdeki maliyetine denk geliyor.
Valla parası da umrumda değil harcamayıp başarısız olacağımıza gomis yesin parayı hakkını verir

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

hamza osmanlıyı da yerli çöplüğü yapacak adamlar uefada numan hariç full yabancı 11 çıkardı seneye görürüz 1 yabancılı kadro
Türkiyedeki en andaval insan olabilir bu kadar dar görüşlü ırkçı ve adi birisini görmedim adam keçi gibi inat.

Federasyon başkanı olsam lisansını yırtar atarım.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Su localar cok onemli yahu 200 tane loca 200 milyon lira potansiyel 50 milyon euro temiz para bu potansiyeli umarim kacirmazlar.
Yapacagin 40 milyon euroluk transfer surada onun da yarisini sattiklarindan karsilayacaksin. Sadece 20 milyon euro acilacaksin ki bunu da kombine yenileme ile halledersin kafadan -ye girmeden muazzam bir gelire konacaksin. Yatir 50 milyon dolari hemen sermaye artirimina kebap daha ne olsun yani.

Bruma az paraya gidiyocular herif seneye belese gidince parayi karsilasin pls. Evertonun niasse icin verdigi parayi da ekleyince takriben 30 milyon euro ediyor

Bonservisle gitse ne olacak heis. Gelen bonservisle ligimizin cöplerini veya vasat yabancilari aliriz. Tabi hatırı sayılır bir kısmı da cebe indirilir.

Piyasada yazılan vasat çöpler gelecegine bruma 1 sezon daha oynayıp bedava gitsin.

Benim anlamadigim seylerden birisi ise de mesela Uefa bize 65 Milyon maas siniri koyuyor. Biz bu siniri niye sonuna kadar kullaniyoruz ?

Bu sinirin 3/4 bölümüne bile cok rahat rekabetci bir takim kurabilirsin. Mesela futbolcu kiralayarak maas düzenini düsük tutabilirsin, biz niye bu kadar az futbolcu kiraliyoruz mesela hic anlamiyorum. Kirala bak olmazsa yollarsin, ne diye Donk Cavanda gibi gerizekalilari takima bagliyorsun 3-4 sene. Git Avrupa dan gözden düsmüs veya takiminda oynamayan adamlari bir sene kirala sonra da ya alirsin ya da yol verirsin.

Bunlarin örnekleri var Melo gibi kiraladin begendin tekrar kiraladin begendin ve satin aldin, Umut gibi kiraladin Toulouse dan begendin ve satin aldin, Burdisso gibi kiraladin begenmedin ve hic bir sorun cikmadan geri yolladin, bu sezon da mesela Josue yi kiraladik bazen ise yaradi ama genel anlamda cok vasat bir herif, yol verirsin defolup gider. Inanin Donk gibi, Cavanda gibi Tarik gibi herifleri direkt para basip almaktan cok daha mantikli bir is olur bu.

Buna mutlaka daha fazla odaklanmaliyiz kulüp olarak. En azindan bir futbolcuyu 3-4 sene kulübe baglamis olmazsin. Bunu düsünemiyor mu kimse ya, bu kadar basit birsey sonucta. Toplama takim diye asagilayanlar olabilir ama 2001 de ayni böyle bir "toplama" takim ile ligde sampiyon olduk ve CL de Barca'yi DEPLASMANDA yeniyorduk az kalsin.

Tüm dünya kum gibi futbolcu kayniyor, ama biz hep ayni eksende dönüyoruz. 3 sene önce istemedigimiz ve burun kivirdigimiz Gomis, 3 sene sonra en cok istedigimiz adam oluyor transfer döneminde. Cok ilginc bir ülkeyiz gercekten.

Taraftarız neticede kafa golünden de 22 gol yiyen Galatasaray olmasın ite köpeğe malzeme olduk iş yerinde herkes beni görüp 4 yapıyordu geçen sene amk sinir harbi geçirdim..
Hiç bu kadar ezilmedim ortamda bu Dursun geldiğinden beri 1.5 paket sigara içiyorum..
Çok agresifleştim etrafıma aileme yansıyor bu gerçekten beni benden çıkardı bakkal..
Çok öfkeliyim bu konuda.

Ben pederle atisiyorum. Tinercileri fikoyu ovup duruyo. Biz ve sikeciler kotu durumda oldugumuz icin millet bunlari madrid fikoyu perez zannediyo. Adam gibi baskan olsa havasini alir bunlarin 30 senede 4-5 sampiyonluk yasamis adamlarin gotunu kaldirdilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt