Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis büyük oranda ceza sahası içi golcüsüdür. Ceza sahası içinde doğru koşularla çok zor pozisyonları kolay gol yapabiliyor. Sezgileri iyi bir isim kısacası. En iyi özelliği bu. Ayrıca topla buluşsun aniden yaptığı dönüşleri ve vuruşlarıyla da golleri var. Sırtı dönük top alıp dönüşleriyle atak başlangıçlarını beklenmedik şekilde tehlikeli hale getirebilir. Savunma arkasına atılan doğru paslarla topsuz koşularıyla da gol pozisyona girer. Tek yapamayacağı şey rahat adam geçemez. Ama bir golcü için aranan son kriter bu olmalı bence. Gelirse onayladığım bir transfer olur. En az 20 gol bekliyorum.
Bu güzel ve aydınlataçı yorum için teşekkürler ederiz Uslu Bey.

GSC App Premium Edition 1.2

Abdullah Avcı: Chedjou 4 sene önce Fransa liginin en iyi stoperi seçilip G.Saray'a geliyor ilk 2 senesi çok iyi sonra düşüş yaşıyor(NTVSPOR)

Abdullah Avcı: Chedjou'nun performans düşüklüğünün sebebi G.Saray'daki dalgalanma diye düşünüyorum. Sözleşme konusuda etkilemiş. (NTVSPOR)
Sözleşme neden etkilemiş ?

Sanchez gibi adam sözleşmesi uzatılmıyor wenger ile tartışıyor ama çıkıp aslanlar gibi oynamasını biliyor keza mesut

Şuna profesyonel değiliz demiyorlar da işte hebele hübele konuşuyor herkes.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Drogba.jpg

GSC App Premium Edition 1.2

Benim anlamadigim seylerden birisi ise de mesela Uefa bize 65 Milyon maas siniri koyuyor. Biz bu siniri niye sonuna kadar kullaniyoruz ?

Bu sinirin 3/4 bölümüne bile cok rahat rekabetci bir takim kurabilirsin. Mesela futbolcu kiralayarak maas düzenini düsük tutabilirsin, biz niye bu kadar az futbolcu kiraliyoruz mesela hic anlamiyorum. Kirala bak olmazsa yollarsin, ne diye Donk Cavanda gibi gerizekalilari takima bagliyorsun 3-4 sene. Git Avrupa dan gözden düsmüs veya takiminda oynamayan adamlari bir sene kirala sonra da ya alirsin ya da yol verirsin.

Bunlarin örnekleri var Melo gibi kiraladin begendin tekrar kiraladin begendin ve satin aldin, Umut gibi kiraladin Toulouse dan begendin ve satin aldin, Burdisso gibi kiraladin begenmedin ve hic bir sorun cikmadan geri yolladin, bu sezon da mesela Josue yi kiraladik bazen ise yaradi ama genel anlamda cok vasat bir herif, yol verirsin defolup gider. Inanin Donk gibi, Cavanda gibi Tarik gibi herifleri direkt para basip almaktan cok daha mantikli bir is olur bu.

Buna mutlaka daha fazla odaklanmaliyiz kulüp olarak. En azindan bir futbolcuyu 3-4 sene kulübe baglamis olmazsin. Bunu düsünemiyor mu kimse ya, bu kadar basit birsey sonucta. Toplama takim diye asagilayanlar olabilir ama 2001 de ayni böyle bir "toplama" takim ile ligde sampiyon olduk ve CL de Barca'yi DEPLASMANDA yeniyorduk az kalsin.

Tüm dünya kum gibi futbolcu kayniyor, ama biz hep ayni eksende dönüyoruz. 3 sene önce istemedigimiz ve burun kivirdigimiz Gomis, 3 sene sonra en cok istedigimiz adam oluyor transfer döneminde. Cok ilginc bir ülkeyiz gercekten.

Bu kiralama olayi mantikli. Fakat ozamanki barca, bugünkü barca degildi :D

Dionisi kimdir , İtalya 2. Liginde 29 yaşında olan adam iyi olmaz heralde. İtalya basını aldığımızı yazmış da umarım yedek için alınıyordur . Gidip gomis yerine bunu direkt alırlarsa yine yeni carole'ler gelecek demektir yani 5.lik...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis büyük oranda ceza sahası içi golcüsüdür. Ceza sahası içinde doğru koşularla çok zor pozisyonları kolay gol yapabiliyor. Sezgileri iyi bir isim kısacası. En iyi özelliği bu. Ayrıca topla buluşsun aniden yaptığı dönüşleri ve vuruşlarıyla da golleri var. Sırtı dönük top alıp dönüşleriyle atak başlangıçlarını beklenmedik şekilde tehlikeli hale getirebilir. Savunma arkasına atılan doğru paslarla topsuz koşularıyla da gol pozisyona girer. Tek yapamayacağı şey rahat adam geçemez. Ama bir golcü için aranan son kriter bu olmalı bence. Gelirse onayladığım bir transfer olur. En az 20 gol bekliyorum.
Iste ana sorunda burda gol atmasi icin böyle tarz gölcüleri kanatlardan besliyecek oyuncu gerek oda suan bizde yok. Bizimkiler 5 metre önündeki adama isabetli pas veremiyorlar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

İtalya'nın Il Mattino gazetesi, Galatasaray'ın Federico Dionisi ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı.

DBx6xC3XUAAx7qF.jpg

dursun'un transfer yapabilecegini sanip herkesi gondermeye calisanlar cok garip, gecmisi ne cabuk unutuyorsunuz.

bruma konusunda da yonetim pazarlik yapsa suc yapmasa suc, yonetim tutarsiz ama taraftar ondan tutarsiz malesef

Dionisi kimdir , İtalya 2. Liginde 29 yaşında olan adam iyi olmaz heralde. İtalya basını aldığımızı yazmış da umarım yedek için alınıyordur . Gidip gomis yerine bunu direkt alırlarsa yine yeni carole'ler gelecek demektir yani 5.lik...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takimda tek forvet Eren, en az 2 forvet transferi yapilacaktir renktas. 1 tanesinin dionisi tarzi bir adam olmasi mantikli bence, digeri de Bacca olsa keske

Dionisi'nin stili Adem Büyük gibi daha iyisi tabi bedava Gomis ve Eren'in arkasında bekler iyi hamle olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt