Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un kafasinda soyle tarz oyunculardan kurulu bir sistem var gibi anliyorum medyadaki isimlere bakarak.

------------------Gomis-------------------
---------Belhanda-----Sneijder----------
Clichy---Asamoah-----Selcuk---Corchia
------Acerbi----Chiriches-----Serdar----
------------------Muslera-----------------

hatta Sneijder giderse onun yerine 2. forvet tarzi bir oyuncu

Bu 11 ile lig de 50 gol atamayız. Böylece ilk 3 de yalan olur malesef.

arda'yi son olaylardan sonra avrupa'dan kimse almaz, bizimkiler almak istiyorsa tam zamani

Galatasaray, Gomis ile her konuda anlaştı. Swansea ile pazarlıklar sürüyor. Galatasaray'ın teklifi 3M €, Swansea 4M € istiyor. (beIN SPORTS)

Yok arkadaş yazmış ben alıntıladım. Cidden müthiş kadro

Zaten Selçuk ve Sneijder o kadroyu bozuyor o ikisi yerine dinamik kaliteli iki oyuncu koy ligde banko şampiyon olur, UEFA'da da baya ilerilere gider

Yani kısacası dursun'un öyle bir kadro kurması imkansız :D
Aynen öyle Belhanda ya burun kıvırıyoruz ama belki Sneijder kadar teknik değil ama müthiş dinamizm katar kadroya hakkaten Selçuk Sneijder tarzı adamlar modern futbolda iş yapmıyo artık

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arda'yi son olaylardan sonra avrupa'dan kimse almaz, bizimkiler almak istiyorsa tam zamani

Barcelona Arda dan 25-30 m€ bekliyor. Hadi indirim yaptı 20m€ oldu. Sence biz bu parayı verebilir miyiz? Diyelim verdik, Arda bedava oynamaz. Min 3-4 m€ ister.

Ben yetkili olsam Arda'yı kulupten içeri sokmam. Karakter sorunları olan şımarık bir adam. Gitsin Fenere, oraya yakışır..

Barcelona Arda dan 25-30 m€ bekliyor. Hadi indirim yaptı 20m€ oldu. Sence biz bu parayı verebilir miyiz? Diyelim verdik, Arda bedava oynamaz. Min 3-4 m€ ister.

Ben yetkili olsam Arda'yı kulupten içeri sokmam. Karakter sorunları olan şımarık bir adam. Gitsin Fenere, oraya yakışır..
arda'ya kimse 25-30 vermez, kiralik olarak almak olasi bence.

arda gawatini kulübümüze layık gören kendini sorgulamalidir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların yapabilecekleri max bu kadar;

Muslera
Linnes Serdar Chiriches Carole
Tolga Selçuk
Gary Sneijder Belhanda
Gomis

Olması gereken;

Muslera
Corchia Serdar Chirstensen Clichy
Asamoah
Traore Nasri Jese
Balotelli

Serbest = Balotelli -Clichy
Kiralık = Traore - Jese - Nasri - Christensen
Bonservis = Asamoah - Corchia

Galatasaray, 10 milyon TL karşılığında aldığı Salih Dursun'u 250 bin TL'ye Antalyaspor'a sattı.

DByiuwtXgAAFvO0.jpg

Galatasaray, 10 milyon TL karşılığında aldığı Salih Dursun'u 250 bin TL'ye Antalyaspor'a sattı.

DByiuwtXgAAFvO0.jpg
Ederi o zaten. Asıl skandal buna 10milyon vermemizdir. Ama daha çok var böyle paraları çöpe atığımız maalesef. Devede kulak kalıyor salih

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt