Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi aksamlar dombiya sevdalilari

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun bize süprizlerine hazırlıyor. Adem büyük Tunay torun ve Castro gelir 2-3 güne. 2-3 tanede eli düzgün oyuncu gelir olur biter

Seneki kadro

mus
amet serdar trans
sabry trans (kanat bekler :asd:)
selçuk trans
yasin sino rodri
gomis

İlk 4e zor oynayan bir kadro olur yine ennihayetinde

yapılan transferler yine çok bişey değiştirecek oyuncular olmaz
"Maç kazanamaz" dediğimde hiç de birşey dememişsin. :( Kadroda 12 kişi var. :asd2:

Belhanda necidir ya ? 10 numara desen 10 numara değil kanat desen kanat değil forvet arkası desen o da değil

banada garib bir topçu gibi geldi sergenvari çalım yeteneği dışında bir hikayesini görmedim videolarda canlı izlemişliğimde yok hani bence 10 no tipli adam alınmamalı konopyanka vari heriwler lazım

800 bin euro ya oynayacak bir castro ya kim hayır diyebilir

Kadrolara Sneijder'i yazmayin

Takimda kalsa bile oynatmaz tudor adam net bir sekilde dedi

"Maç kazanamaz" dediğimde hiç de birşey dememişsin. :( Kadroda 12 kişi var. :asd2:

dışarıdaydım da cevap veremediydim :D şimdi farkettim 12 kişi olmuş kaleciyle :asd:

kapanan anadolu takımlarını yine yenemeyiz bu seneki performanstan hallice olur. artısı belki tudorun yüklemeleri olur.
gerçi onunda nasıl bir performans göstereceği muamma bu sezon.

ben pek inanmıyorum yararlı transfer yapacaklarına.kariyerinin son kontratı ile vurgun yapacak olan gomisi alırlar.
chirises gelir belki başka taliplisi olmazsa.
üst düzey birini alacaklarını zannetmiyorum brumanın yerine.

Hayaller:

102744-1448526284.jpg
46083-1464873874.jpg
84695-1445516053.jpg
148751-1448968048.jpg

Younes 10 numara daha etkili o futbol akli var onda kanatta harcaniyo. Jese daha cok kanat forvet gibi morata'nin kopyasi
Amin youness mi? Wesley ile takas yapalım. ?Hem bende Wesley için mutlu olurum ?ajax da futbolu bırakır. ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes-fonte-epriyanu-latovlevici
Badou-fer-emreB
Lens-gomis-jese

Brumanin parası +20 milyona su kadroyu kurarim sonra da namaglup sampuan yaparım.

Kanatsız futbol oynamayız umarım. Tudor kendini yakar. Hoca Chelseayi örnek alıyorum diyor. Chelsea kanatlarda Hazard, Pedro/Willian gibi oyuncuları kullanıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt