Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Gelsin benim düğünde de oynasın o vakit.nasıl değil. sol önde oynar forvet arkasıda oynar. istersen 8 numara bile oynar.
En sevmediğim oyuncu tipi. Mevkisi olmayan oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin benim düğünde de oynasın o vakit.nasıl değil. sol önde oynar forvet arkasıda oynar. istersen 8 numara bile oynar.
Gelsin benim düğünde de oynasın o vakit.
En sevmediğim oyuncu tipi. Mevkisi olmayan oyuncu
Dursun bize süprizlerine hazırlıyor. Adem büyük Tunay torun ve Castro gelir 2-3 güne. 2-3 tanede eli düzgün oyuncu gelir olur biter
"Maç kazanamaz" dediğimde hiç de birşey dememişsin.Seneki kadro
mus
amet serdar trans
sabry trans (kanat bekler)
selçuk trans
yasin sino rodri
gomis
İlk 4e zor oynayan bir kadro olur yine ennihayetinde
yapılan transferler yine çok bişey değiştirecek oyuncular olmaz
Belhanda necidir ya ? 10 numara desen 10 numara değil kanat desen kanat değil forvet arkası desen o da değil
Paşada bile 1 milyonun üstünde alıyormuş bize 1.5tan aşağı imza atmaz800 bin euro ya oynayacak bir castro ya kim hayır diyebilir
Paşada bile 1 milyonun üstünde alıyormuş bize 1.5tan aşağı imza atmaz
800 bin euro ya oynayacak bir castro ya kim hayır diyebilir
"Maç kazanamaz" dediğimde hiç de birşey dememişsin.Kadroda 12 kişi var. :asd2:

Amin youness mi? Wesley ile takas yapalım. ?Hem bende Wesley için mutlu olurum ?ajax da futbolu bırakır. ?Younes 10 numara daha etkili o futbol akli var onda kanatta harcaniyo. Jese daha cok kanat forvet gibi morata'nin kopyasi
Titide var sözleşmesi bitmiş ?Dursun bize süprizlerine hazırlıyor. Adem büyük Tunay torun ve Castro gelir 2-3 güne. 2-3 tanede eli düzgün oyuncu gelir olur biter
Hakan Delikanli800 bin euro ya oynayacak bir castro ya kim hayır diyebilir
hayir diyorum dogru800 bin euro ya oynayacak bir castro ya kim hayır diyebilir