Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sistemde 2 10 numara var derken kastettiği buydu zaten
Kanat oynayabilme özellikli 10 numara kullanır muhtemelen taktik değişmezse
Tudor'un dedigi gibi 2 sezondur takim Sneijder'a göre oynuyor durum ortada
Sisteme takilmaya gerek yok önemli olan kaliteli oyuncularla oynamamiz
Yasin'e zam haberleri falan görüyorum. Komedi yahu. Dünyada Yasin'e 1 milyon euro garanti para + mac basi ödeyecek baska bir kulüp daha yoktur. Yasin kim yahu? 30 yasina gelmis, kontrati 1 sene daha devam ediyor. 31 olacak. Uzarsa en az 2 sene uzar 33 olur. E yok artik yani.
aynen yavru kedi gibi yav. insanın çay tabağına süt koyup besleyesi geliyorinsanı cezbediyor demi
Bence Sneijdere göre oynadığımız yok ama diyelim ki oynuyor, adama sorarlar önünde forvet varmıydı, takımında stoper ve defans varmıydı? Defans yapıp golü de Sneijder çıkaramaz heralde.
Bu yüzden bu yoruma anlam veremiyorum. Zaten forvetsiz ve kötü defansa rağmen iki sezondur o kadar gol atmış bu takım. Bu mesela Sneijderin önemini gösteriyor.
Sadece sistem anlaminda degil,pas oyunu oynamamizin sebebi Sneijder
Cizgilere inme gibi bir durum söz konusu degil bizde pas oyunundan dolayi,selcuk olsun Sneijder olsun topla bulustuklari zaman defansin arkasina topu birakmak istiyorlar cunku calim yok tempo yok.
Sorun sadece Sneijder degil,selcuk ve Sneijder
Çok iyi olurdu reis Belhanda-Ben Arfa ikilisine sahada özgürlük verirsin tabi bunların arkasını toplayacak Tolga-Vainqueur gibi adamlar lazım wing/back lerde şu adı çıkan Junior gibi adamlar lazım
Bence bu takımın sorunu forvet ve komple defans bölgesiydi. Bruma gittikten sonra şimdi kanat sorunu çıktı birde. Defans derken 2 defansif orta saha mevkisini de işin içine katıyorum.
Sağı solu düzgün olan bir takımda Sneijder gibi klas bir oyuncu sorun olmaz. Tam tersi, fark yaratır. Bu kadroyla yaptıkları ortada.
Sneijder'in kalitesine birsey demiyorum ama tempo sorun ceken bir oyuncu
Sagi solu diyorsun ama Sneijder sola yakin oynamayi sevdigi icin sag cizgi ile zaten Mac icinde alakasi kalmiyor,bu sezon da solda Sneijder'a uygun yani ayagina degil de kosu alanina pas atabilecegi bir adam vardi ama yine sezon icinde pozisyon üretme sorunu yasamaya devam ettik,hem Riekerink hemde tudor döneminde.
Bana göre bizim yillardir orta sahada temposuz oyun sorunumuz var,defansta sorun varmi tabiki var ama buyuk maclarda bu takimin ezilmesinin sebebi selcuk ve Sneijder yani temposuz orta sahamiz
5 6 dk önce Gomis
Come to GS
Cimbom
Ve we need you
Yazilarini begenmis resminin altinda
~tap
2m diye haberler vardı reis bu sabah ...
Sağı solu derken mevki olarak değil, takımın sağı solundan bahsetmiştim. Yani eli ayağı düzgün anlamında. Çünkü dediğim gibi bu takım uzun süredir forvetsiz, orta sahasız ve defanssız oynuyor adeta.
Düşünsene 2 düzgün stoper ve önlerinde Asamoah gibi bir oyuncu mesela. Bu oluşumda Sneijder tempo sorunu çekeceğini yine düşünmüyorum çünkü oyunu ve tempoyu yönlendiren oyuncu zaten Sneijder olur.
Selçuk konusunda katılıyorum. Sürekli topun üstüne basıyor ve tempo kayboluyor. Ama Sneijder aksine paslarıyla tempoyu belirleyen oyuncu. Topları gereksiz arkaya oynamıyor mesela.