- 31 Aralık 2015
- 14.584
- 9.515
- 1.588
Pakistan Milli takım stoper oyuncusu Nabil Alı Galatasaray gündemine girdi Danimarka liginde başarılı bir sezon geçirdi..
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ulan bu adamlari tayyip mi oneriyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pakistan Milli takım stoper oyuncusu Nabil Alı Galatasaray gündemine girdi Danimarka liginde başarılı bir sezon geçirdi..
Gomis yatmış
Gomis yatmış
Marcelo 8 milyon euroya lyonda kaynak a spor
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göz boyama amacı ile Dursun bu sezon "İsim Transferleri" yapacaktır.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Marcelo denen öküze kim 8 Milyon veriyorsa gitsin bi zahmet köprüden atlasın.Bu Vidayı bizim Türk kulüpleri dışında isteyen yok heralde. Marceloya 8 m veriyor adamlar ama aynı paraya Hırvat milli takımın as stoperini hiç düşünmüyorlar enteresan
Ntvsporda bjk muhabiri diyordu lyon 8 m veriyormuşMarcelo denen öküze kim 8 Milyon veriyorsa gitsin bi zahmet köprüden atlasın.
sent via GSC
TRANSFER | Valere Germain'in önümüzdeki günlerde 10M € karşılığında Marsilya'ya transfer olması bekleniyor. #Ligue1
Belhanda ve Ben Arfa beraber gelir ise;TRANSFER | Belhanda ve Ben Arfa ile ilgilenen Galatasaray'da Sneijder İspanya yolcusu. Oyuncuyla Valencia ve Sevilla ilgileniyor. #Ligue1
Belhanda ve Ben Arfa beraber gelir ise;
Sneijder'in gidişine üzülmem.
Yanlız artık bariz bir şekilde belli oluyor ki radikal bir diziliş değişikliği olacak. (4>3lü Defans)
___________________Muslera
_____________IV______IV______IV
RWB _________DMC______DMC_______ LWB
________Ben Arfa ___________ Belhanda
___________________Gomis
GSC App VIP Edition 1.0 ™