Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Mali yapımıza uygun, Galatasaray'a yakışır transferler yapmaya çalışıyoruz."

-Kaç oyuncu transfer etmeyi düşünüyorsunuz?
Dursun Özbek: "5-6 oyunculuk bir listemiz var. Kesin neticelenmiş bir transfer yok."

Transferleri hangi bölgelere yapmayı düşünüyorsunuz?

Dursun Özbek: "Stoper, sağ-sol bek ve forvet."

Dursun Özbek: "Sneijder için gelen herhangi bir teklif yok. Önemli bir oyuncu, mukavelemiz devam ediyor."

Dursun Özbek: "Bruma'ya teklif var, görüşmeler yapılıyor. Bugünlerde bir sonuç alacağız."

Abv halen merkez OS aramiyorlar

Röportajı tam dinlememiş birinden alıntı yapmışsın çok net orta sahayı söylüyor.

TRANSFER | Julian Palmieri bu yaz Lille'den ayrılabilir. @SMCaen oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. #Ligue1

BİLGİ | @lequipe gazetesi Thiago Motta'nın tatil dönüşü PSG ile yeni kontrat imzalayacağını belirtti. #Ligue1

Basel, 97 doğumlu sağ kanat oyuncusu Neftali Manzambi ile 2020'ye kadar sözleşme imzaladı. Manzambi, bu sezon 3.Lig'de 24 maçta 11 gol attı. (TransferMerkez)

Dursun Özbek döneminde yaptığımız transferler
Poldi-Carole-Jose-Jem-Cenk-Bilal-Denayer-Grosskreutz-Donk-Linnes-Serdar-Eren-Tolga-Cavanda-Donk-Josue-Sigthorsson-Emrah-Garry-Ahmet

Toplam 31.410.000 mil. Avro bonservis
Oyunculara toplam 32.623.575 mil avro ödenmiş

=> 252.932.621 milyon Türk lirası harcanmış şu transferlere

Ben daha da bişey söylemiyorum ABV ...

Köln, Wolfsburg altyapısından 20 yaşındaki sol bek Jannes Horn'u 7 milyon Euro'ya transfer etti. (TransferMerkez)

5*6 transfer yapılacak dendi tabi bu da yalan çıkacak ama böyle olursa Tudor kimleri 11'de kullanır diyorum Muslera-Sneijder-Tolga-Linnes-Serdar geliyor aklıma

Sneijder kalırsa ...
26208.jpg

Sneijder giderse ...
26209.jpg

11e +5transfer yapıldıgı en son ne zaman goruldu

Bruma gitti
sinan gitti
sneijder giderse

ve bizim bu mallar sadece 5 oyuncu transfer ederse, zaten extradan sadece 2 transfer demek oluyor. Ulan dursun (!)

SON DAKİKA - Arsenal, Yaya Sanogo, Stefan O'Conner, Kristopher da Graca ve Kostas Pileas'ı serbest bıraktığını açıkladı.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tudor, altın jenerasyon olarak gösterilen U-17 Takımı'ndan Atalay ,Ozan, Yunus ve Abdussamed'i yeni sezona hazırlayacak. (Milliyet)

Tudor, deJong'un satılmasını istedi ve orta sahaya transfer istedi. Sneijder ise de Jong'un Galatasaray'a faydalı olacağını düşünüyor(NTVSpor)

arkadaşlar 5-6 transfer olacak dememiş ki dursun yangın yapmışsınız bea

Yönetim, Tudor'un tavsiyesine uyarak; Hatem Ben Arfa, Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Vainqueur için kulüpleriyle temasa geçti. (Takvim)

Galatasaray’da yeniden satışa çıkarılan 174 locanın %80 'inin yenilenmesi bekleniyor. Localarda 100M₺ gelir bekleniyor. (Milliyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt