Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek : Sözleşmelerde revizeye gitmek istemiyoruz, feda gündemimizde yok.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu gercekten söylemişse bu herif tam bir Galatasaray düşmanı. Ulan aldığı parayı haketmeyen adamlar var. Takım basarılı olamamış, zarardasın. Sen ne biçim iş adamısın? Senin otelin bu durumda olsa maliyetleri nasıl dusururum diye hesap yapmaz mısın? Besiktas feda yaptı, kotu mu oldu? 2 yıldır Sampiyon oluyorlar. Sen niye yapmıyorsun Allahın geri zekalısı?

Bunu gercekten söylemişse bu herif tam bir Galatasaray düşmanı. Ulan aldığı parayı haketmeyen adamlar var. Takım basarılı olamamış, zarardasın. Sen ne biçim iş adamısın? Senin otelin bu durumda olsa maliyetleri nasıl dusururum diye hesap yapmaz mısın? Besiktas feda yaptı, kotu mu oldu? 2 yıldır Sampiyon oluyorlar. Sen niye yapmıyorsun Allahın geri zekalısı?
Yıllık ücretlerdeki komisyonları iptal ettiği takdirde herşey normale girer. Futbolculara verilen yıllık ücretler menajerler üzerinden nereye gittiğini düşünüyorsunuz. Ülke lağım çukuru ki klüpler ne olsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener çok iyi transfer yapıyor. Bizim 2011-2012 sezonuna benziyor.

Mathieu çok iyi transfer.

Ne güzel ,yine gelişme olmadan gecen bi gün

Her şey o kadar rezil ki daha beteri olamaz

Bu bilerek yaşamak çok zevkli

Fener çok iyi transfer yapıyor. Bizim 2011-2012 sezonuna benziyor.

Mathieu çok iyi transfer.
Net bir haber değil o sanırım.

1-2 hafta önce bizle ismi geçerken hemen hemen herkes burun kıvırıyordu yalnız; gerek 34 yaşına girmesi, gerek yaşadığı sakatlıklar nedeniyle.

Mathieu gelse ben üçlüye dönerdim, iyi bir sol bek bulmak kaydıyla. Sol bek - Mathieu - Skrtel - Kjaer - Nabil Dirar - Ekici - Josef - Valbuena - Transfer - Van Persie.

Fena kadro değil.

Net bir haber değil o sanırım.

1-2 hafta önce bizle ismi geçerken hemen hemen herkes burun kıvırıyordu yalnız; gerek 34 yaşına girmesi, gerek yaşadığı sakatlıklar nedeniyle.

Mathieu gelse ben üçlüye dönerdim, iyi bir sol bek bulmak kaydıyla. Sol bek - Mathieu - Skrtel - Kjaer - Nabil Dirar - Ekici - Josef - Valbuena - Transfer - Van Persie.

Fena kadro değil.
Fena kadro değilse. Bjk şampiyonluğu hayırlı olsun. Bizden ne köy olur ne kasaba. Bu arada fenerin nu kadrosu valbuena kjaer ve skrtl dışı çöp. Bu benim fikrim. Katılmayan çok renkdaş olacaktır.

Fena kadro değilse. Bjk şampiyonluğu hayırlı olsun. Bizden ne köy olur ne kasaba. Bu arada fenerin nu kadrosu valbuena kjaer ve skrtl dışı çöp. Bu benim fikrim. Katılmayan çok renkdaş olacaktır.

Bize göre en az 5-6 seviye daha iyi bir takım.

Ospina-Valbuena-Mathieu çok nokta transferler.

Ayrıca Aykut faktörü var, 1-0 veya 2-1 gibi skorların üzerine çok iyi yatan bir teknik direktör. Öne geçtikleri maçları vermezler, bizim ligin kalitesi de leş Aykut ligi iyi tanıyor, gol atıp üstüne yatarak şampiyon yapar FB'yi.

Fiko ve yönetimi transferleri kendi yapıyor Şenola pek söz hakkı vermiyorlar doğruda yapıyorlar açıkçası. Serdarla Ereni deli gibi istiyordu adam biz ellerinden kaptık bi hayrını görmedik

Muhabir: Baskanim, Vida transferi?

Fiko: Bizde Vida yok, tornavida var

:D

Son düzenleme:
Fener de zaten Skertel ve Kjaer gibi iki üst düzey dünya yıldızı var. Bu defansın ardına kim gelirse gelsin zor fark yaratır.

Ne haliloviçi yahu, öfff belhanda falan bunların alayı dışkı. Cenk seni o menajerler okşasın beaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt