Yunus İçyar
Sarı Üye
- 4 Haziran 2015
- 804
- 366
- 823
Süper ligi tanıyan oyuncular üzerinde duruyoruz lafi gomis yattı vangler Love gelecek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
krala kapımız aciktir.Süper ligi tanıyan oyuncular üzerinde duruyoruz lafi gomis yattı vangler Love gelecek...
Özbek : Sözleşmelerde revizeye gitmek istemiyoruz, feda gündemimizde yok.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geleceği görme yeteneğimden bahsetmiş miydim?Doktor arada yapar bu sakalari atlamayin.
Yıllık ücretlerdeki komisyonları iptal ettiği takdirde herşey normale girer. Futbolculara verilen yıllık ücretler menajerler üzerinden nereye gittiğini düşünüyorsunuz. Ülke lağım çukuru ki klüpler ne olsun.Bunu gercekten söylemişse bu herif tam bir Galatasaray düşmanı. Ulan aldığı parayı haketmeyen adamlar var. Takım basarılı olamamış, zarardasın. Sen ne biçim iş adamısın? Senin otelin bu durumda olsa maliyetleri nasıl dusururum diye hesap yapmaz mısın? Besiktas feda yaptı, kotu mu oldu? 2 yıldır Sampiyon oluyorlar. Sen niye yapmıyorsun Allahın geri zekalısı?
Fener çok iyi transfer yapıyor. Bizim 2011-2012 sezonuna benziyor.
Mathieu çok iyi transfer.
Net bir haber değil o sanırım.Fener çok iyi transfer yapıyor. Bizim 2011-2012 sezonuna benziyor.
Mathieu çok iyi transfer.
Fena kadro değilse. Bjk şampiyonluğu hayırlı olsun. Bizden ne köy olur ne kasaba. Bu arada fenerin nu kadrosu valbuena kjaer ve skrtl dışı çöp. Bu benim fikrim. Katılmayan çok renkdaş olacaktır.Net bir haber değil o sanırım.
1-2 hafta önce bizle ismi geçerken hemen hemen herkes burun kıvırıyordu yalnız; gerek 34 yaşına girmesi, gerek yaşadığı sakatlıklar nedeniyle.
Mathieu gelse ben üçlüye dönerdim, iyi bir sol bek bulmak kaydıyla. Sol bek - Mathieu - Skrtel - Kjaer - Nabil Dirar - Ekici - Josef - Valbuena - Transfer - Van Persie.
Fena kadro değil.
Fena kadro değilse. Bjk şampiyonluğu hayırlı olsun. Bizden ne köy olur ne kasaba. Bu arada fenerin nu kadrosu valbuena kjaer ve skrtl dışı çöp. Bu benim fikrim. Katılmayan çok renkdaş olacaktır.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabri uzatır ve oynarSu an eldeki adamlarla cikan ilk 11.
Karabasan gibi.
Muslera
Linnes
Serdar
Ahmet
Carole
Tolga
Selcuk
Garry
Sneijder
Yasin/Sinan
Eren