Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.214
- 24.258
- 3.093
Sosayı da mı almışlar vay anasını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma Sneijder gider kanata Tunay torun stopere titi yi alırlar orta saha transferine gerek yok derler çünkü donk da geldi forvet hattına adem büyük'ü de aldımmı transfer sezonunu kapatırız
LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyum var mi
şimdi conraddaki menajerlerle toplantıdan çıktım gomis zorluk çıkarıyormuş. bruma işi hallolmadan transferi unutun dediler fifa falan o bitsn hallolcak. boudebruz gelmek istiyor maa bonservis. haliloviçi tudor ikna etmiş. karabükten sol bek ve st alternatif alıncak ama bekleniyor. bşrakç bilgi da var şimdi bişi demiyim nazar degmesin
kasımpaşadan;
titi
adem büyük
tunay torun
bu 3 oyuncudan en az 2 tanesini alacaklar bunu kabul edelim şimdiden.
şimdi conraddaki menajerlerle toplantıdan çıktım gomis zorluk çıkarıyormuş. bruma işi hallolmadan transferi unutun dediler fifa falan o bitsn hallolcak. boudebruz gelmek istiyor maa bonservis. haliloviçi tudor ikna etmiş. karabükten sol bek ve st alternatif alıncak ama bekleniyor. bşrakç bilgi da var şimdi bişi demiyim nazar degmesin
fifa falan bitsin derken ?
karabükten st ukraynalı olan mı yatabare mi acaba
tşkürler
Sol bekde latovlevici heralde o fena değil aslındafifa falan derken oyuncu almak için satman da gerekiyor ffp olarak o yüzden şuan bekliyorlar.
aynen ukraynalı komple st-elmander mantıgında düşünülüyor-olan 31 yaşnda https://www.transfermarkt.com.tr/evgen-seleznev/profil/spieler/59908
Belhandanın on numara oynuyacak yeteneği yok bence sergenvari çalım atıyor ee başka gelirse iş yapar o ayrıda ben on no olarak tatmin olmam yani ayrıca gs on numarasız düzene geçmeli
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karabük sol beki efsane olur , haliloviç bir ara yeni messi deniyordu soldu gitti ama belki bizde kendine gelir.şimdi conraddaki menajerlerle toplantıdan çıktım gomis zorluk çıkarıyormuş. bruma işi hallolmadan transferi unutun dediler fifa falan o bitsn hallolcak. boudebruz gelmek istiyor maa bonservis. haliloviçi tudor ikna etmiş. karabükten sol bek ve st alternatif alıncak ama bekleniyor. bşrakç bilgi da var şimdi bişi demiyim nazar degmesin
Sol bekde latovlevici heralde o fena değil aslında
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enes verdiğin ornegi begenmedim.
Kimin önce öleceğini Allah bilir, ama kanserin ölümcül bir hastalık olduğunu, öldürmese bile tedavi sürecinin uzun ve mesakkatli olduğunu biliyoruz herhalde..
YouTube
Akıllı transfer önemli , bence bu adamı medya ve taraftar harcadı , ama asıl olan şu faydalanamıyorsan bile zarar etmiyorsun.
Bence bize lazım olanda bu dususte olan genç yetenekler veya potansiyelini tam ortaya koyamamis futbolcular satarken iyi para edebilir tabi daha düşüşe geçme ihtimali de var ama bir şekilde denenmelikarabük sol beki efsane olur , haliloviç bir ara yeni messi deniyordu soldu gitti ama belki bizde kendine gelir.
gomis gelmesin para konusunda sorun çıkaran adamlar başımıza hep bela oluyor.
bu arada cool story bro
İtne ne ya renkdas tam gay pride haftasinda homofobik paylasim bir GSliya yakışıyor muitnenin oglu benden sonrası tufan olsun istemiyorum demis herif resmen billur geciyor 25 milyon taraftarla